Mamici de martie-aprilie 2006(26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

tot eu...
am uitat sa spun bun venit la fetele noi!!!!
aida ai pus de curand pozele. ce sa-ti spun.... frumoasa fata, frumoasa viitoare mamica da baietel sau fetita (ce-o fi) cand este primul copil nu are importanta prea mare sexul.
ciuf fericita de tine!!! cateodata mai trebuie si astfel de iesiri, ca altfel trece timpul peste noi fara sa ne dam seama. aici unde stau eu nu se intampla asa ceva, ar trebui sa ajung la Roma sau Milano (si sunt prea departe de mine). dar cu baietelul ce ai facut? eu si daca vreau, nu am cu cine sa-l las
a, si la multi ani pt. Luca!!!
kim nu sunt superstitioasa, la baietel pt. ca nu au fost probleme am inceput de prin luna 6 sa cumpar, acum sincer imi este frica... as vrea sa vad ca ajung cu bine la macar 32 sapt.
dar ceva tot am luat si eu
acum chiar va las, noapte buna

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ciuf,
pai sa tot aiba... 43 de ani!
uite-aici de pe Wikipedia
(si cu asta gata, ca am acaparat forumu', hihi)

sa-ti traiasca Luca, sa fie sanatos si sa creasca maaare-mare! e bucata rupta din tine, sau mi se pare? :)

Serj

16+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ama_Kaly,desi eu sunt la a treia sarcina,tot stau prost cu calculele.

Aici ni s-a dat o carticica si intr-adevar,sarcina are 10 luni adica 40 de saptamini impartite la 4!

F.important este sa ne amintim ca lunile de sarcina au NUMAI 28 de zile de aici provenind si diferenta de zile respective!

Uite cum le impart suedezii:

luna1:sapt.0-4 (0 insemnind data ultimei menstruatii)
luna2:sapt.5-8
luna3:sapt.9-12
luna4:sapt.13-16
luna5:sapt.17-20
luna6:sapt.21-24
luna7:sapt.25-28
luna8:sapt.29-32
luna9:sapt.33-36
luna10:sapt.36-40

Dupa calculele mele,eu scad intotdeauna 2 saptamini.Adica,daca tu ai 16 sapt zic ca ai 14 si inseamna 3 luni si jumatate!
V-am zapacit nu-i asa?

sarcini usoare tuturor,
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Manu draga..ti-am vazut comoritele zilele trecute,is niste papusele, si tocmai ma gandeam ca o sa am si eu o fetita..s-o imbrac ca o printesa....sa-ti traiasca splendoricile..
Azi dimineata Ciufdraga am fost la ultrasound level II, si mi-a spus doctorul foarte sigur ca e baiat...sanatos si fara probleme, pupa-l-ar mama pe el de bondocel, ca o aratat o manuta cu niste carnaciori, de numa :), nu degeaba o miscat el prima data cand mi-o fost mie cumplit de foame.. :)
Tina, te rog sa imi pui carucior albastru, desi speram in roz..si sper sa pui si mai multe poze
Ciuf, tare fain cred ca o fost la concert, ma foiam pe scaun cand citeam, pretul mi s-o parut absolut ieftin si, chiar cred ca s-o meritat..da tot nu ai spus nimic de rezultatul de la triple test, e ok? Tin pumnii oricum.
Ti-am admirat odorasul-fecioras, parea foarte in forma, si tortul a fost fffff frumos :)
Aida..nu am reusit sa vad decat niste poze mai vechi..ai si mai noi, cu burtica?
Iara nu imi amintesc tare mult, din ce am citit, da..va pup oricum pe toate si aveti grijuca de voi
Bia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aida, ce sa fac ca acaparai subiectul cu iubitii mei. Ma trase de maneca o mamica de la fiu-meu din grupa ca despre el vorbii in trei cuvinte, ca am fost la spital - punct. Dar despre concert incarcai o juma de pagina.
Biuta, ce supriza mi-ai facut cu eco. Sa stii ca am niste pitici pe creier care cateodata ma enerveaza.
Sunt chestii ce ma obsedeaza. Nu vreau sa concep ca un sufletel nevinovat sa fie bolnavior.
Pai si pana la urma ce a fost cu rezultatul la analiza aia, AFP? Ce ti-a mai spus doctorul? Deci nu mai e nevoie de amnio? Doamne ajuta si sa fie puiutul sanatos. Hihihi, baietel! Felicitari.
Dar Cat unde e? Ca stau cu grija? O fi bine?
Fetele din Germania, voi nu tineti legatura cu ea?
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ameluta, bun venit la burticile de martie aprilie, sa ai bb sanatos!
Catrinel, imi pare rau pt prietena ta, dar pt bb tau incearca sa nu te mai gandesti asta.
Ile77, apropo de articolul tau din ziar, eu am vazut la tv ceva dragut legat de nasterea in apa, arata pe viu, femeia care nastea acasa in propriu jacuzzi, cu ajutorul moasei, dr si sotului, super impresionant, natural si rapid!
Manu, mersi, esti draguta, si plus ai o vorba buna pt fiecare.
Aida, nici eu n-am crezut ca poate fi chiar asa stiintifico-fantastic, seara si noaptea ma umflu ca un balon cu apa si simt...pestisori, si stiu ca n-are nici o legatura cu acvariul nostru...
Ciuf, mersi, sigur ca am unde sa port hainele de gravidutza, altfel nu le-as fi luat, dar nu ma pot prezenta oricum la scoala. Culmea! toti colegii stiu ca-s gravidutza numai elevii mei nu, probabil au impresia ca m-am ingrasat??? ca de obicei observa tot... A! sa nu uit: faina petrecerea lui Luca, distractie pe cinste, mi-au placut pozele cu pustii la masa.
Apropo de lucrusoare pt bb, aici e la mare moda baby shower, organizat pe la 5 luni de prieteni sau familie, iti aduc in dar lucrusoare pt bb, asa incat mai raman putine de luat, iar pe cand tb sa nasti ai tot ce-ti trebuie, nu e misto?

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by kim
Apropo de lucrusoare pt bb, aici e la mare moda baby shower, organizat pe la 5 luni de prieteni sau familie, iti aduc in dar lucrusoare pt bb, asa incat mai raman putine de luat, iar pe cand tb sa nasti ai tot ce-ti trebuie, nu e misto?

kim, inca nu au gasit quebecosii o expresie frantuzeasca pentru asta?
eu am auzit prima data de baby shower cind locuiam in Atlanta, si credeam ca e un fel de botez in nici un caz nu ma gindeam ca ar avea loc inainte de nasterea copilului :)

16+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Uite mie nu mi-a placut ideea cu baby shower. Au vrut sa-mi faca romancele de pe aici si nu am fost de acord.
Am eu o goanga a mea ca trebuie sa-mi cumpar eu singura ce am nevoie pentru bb, nu altii. Nu m-am putut obisnui cu obiceiul asta.
Am o prietena, profesoara de balet, a primit cadouri in valoare de $3000. Nu a avut nevoie de absolut nimic pana la 6 luni. Misto, nu?
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Manu....cred ca de la tine fur eu printesa;ce mai,sunt suuuuperbe comorile tale,vream si eu una,of,poate totusi face doamne-doamne o minune si ma surprizeaza cu o fetita inloc de cavalerSa-ti traiasca si sa te bucuri de ele !

Ile 77,mei....nici nu vreau sa ma gandesc,cred ca eu cu banii luati de pe proces as angaja pe cineva sa-l bata mar nene pe doctorul ala,sau l-as bate personal cand as putea,din lipsa de rabdare.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Neata!!!!!!!
Urez si eu bun venit mamicilor noi..uite cum se mareste listutza de

Delia, iar ai venit sa bagi spaima in mamicile de fete?????

Serj, cand am facut echo morfologica mi-a scris pe foaia respectiva ca arterele uterine sunt ok dar valorile crescute la ambele: la una scria 0,55 - 0,57, iar la cealalta 0,52 - 0,55 (nu am foaia cu mine si nu mai stiu exact)...iar doctoritza mea mi-a spus sa iau trei no-spa pe zi, indiferent ca am dureri sau nu. Eu le iau, dar din pacate numai dimineata si seara, pt ca numai atunci imi aduc aminte...plus ca am senzatia ca de cand le iau iar mi-a luat-o fierea razna...
Stii ceva care sa ma lamureasca, pt ca la momentul respectiv nu am mai avut curaj sa o intreb pe doctoritza, cu atat mai mult cu cat nu s-a aratat prea alarmata....am darul sa ma agit cand vine vorba de buburuza din burtica mea.

Pupici

PS: saru'mana tinutza pt pontul cu scosul virgulelor, chiar vroiam sa intreb pt ca am sesizat si eu ca ceva nu era in ordine cu semantura mea mii de pupici

23+

http://bd.lilypie.com/j4CJp2/.pngun puiutz de moldovean[url]

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput