Mamici de martie-aprilie 2006(26)
Raspunsuri - Pagina 7
manu spune:
Ameluta, bine ai venit si sarcina usoara!
Ciuf, multumesc mult de urari! Fetele mele sunt inebunite dupa camera lui Luca. Nu se mai saturau uitanduse la poze, mai ales la Nemo. Si ratusca ta e o dulceata de baiat.
Serj, multumesc de urari! Si tie sa-ti traiasca baietelul!
Biuta, multumesc si tie. Si uita-te la baietii fetelor sa vezi ce frumosi sunt si ce mandre sunt mamicile de ei! Si baietii au partea lor frumoasa.
Delia, lasa-ma ca si asa am cosmaruri noaptea. Vrei sa nu mai dorm deloc? Si nu-ti mai fa atatea probleme ca o sa-ti aduca baiatul fete. Sa stii ca eu nu le dau de langa mine!
Fetelor, eu imi fac o multime de griji cu privire la bebe. Am avut o saptamana mai agitata, m-am suparat si am plans mai mult. Mi-e grija ca inca nu-l simt pe bebe, desi sunt la a 2-a sarcina si maine fac 18 saptamani. Simt numai cand stranut, tusesc sau cand imi incordez burtica niste lovituri. Si mai sunt 3 sap pana la urmatoarea vizita la dr, o vesnicie!
Va pup pe toate burticile si va doresc o zi frumoasa!
Manu
Poze
Catrinel_17 spune:
Fetelor, Laura Ioana, Serj, Ile, Kim, multumesc pentru suport! Toata lumea trece prin incercari din astea, si citeodata sunt persoane si mai apropiate. Nici nu vreau sa ma gindesc la asta. Gata!
Si in plus, l-am iertat pe barbatzel, nu i-am putut rezista cind l-am vazut cu trandafiri galbeni. Si am si vorbit un pic…. Of, o sa vedem. Cu workoholicii computeristi nu te pui….
In fine. Saraca micutza mea, ieri a fost tare linistita, a simtit ca mami e nacajita. Numai seara (dupa impacare) a inceput sa se faca un picutz simtita.
DanaR, multumesc pt sfat
, as vrea sa fiu in stare sa reactionez ca prietena ta…. Cu barbatzelul hai sa zic ca ar mai merge, dar cu prietena mea nu prea. Nu cred. Dar ai totala dreptate, asa AR TEBUI FACUT!!!
Lady Hawk, l-ai iertat pe tata lu bebu mic?
Ile, ce cosmar cu cezariana aia!! Incredibil ca se poate petrece asa ceva – oriunde pe lume!! Ce doctor mai era si ala???
Manu – sa-ti traiasca fetitzele!!!!!! Cit despre saptamana agitata, ce sa zic…. Eu ieri, cind am fost groaznic de suparata, cum ziceam, aproape deloc nu am simtit-o pe micutza. Si tu esti si numai in sapt 18, eu o simteam foarte foarte rar atunci… Stai linistita si ai grija de tine. Vad ca nu prea sunt sanse sa scape cineva de perioade mai agitate. Numai sa fie scurte… Eu stii ce am facut ieri? Mi-am pus seara un CD cu “Ocean waves” si am ascultat la casti, a fost minunat! Am adormit imediat!
Ciuf, fantastic ca ai fost la concert!!! Si mie imi place la nebunie Depeche mode, barbatzelu sa nu ma auda, ca el ii rocker, m-a tarat acum 2 ani la concert Iron Maiden ![]()
Nshiro, ce mai povestesti?
pup burticoasele!!
Catrinel & bb mik
Serj spune:
buna fetelor!
sunteti mai bine cu moralul???
biuta ma bucur ca ai vesti bune si ca bb este ok.
catrinutza din pacate nu pot sa te luminez, te-am intrebat pt. ca si eu am facut eco doppler special pt. arterele uterine pt. ca la problema mea se asteptau sa fie fisuri, dar de marit nu stiu nimic. daca medicul tau nu se arata ingrijorat si ti-a dat sa iei no-spa, atunci fa asa cum ti-a spus si nu te mai ingrijora. iar cu fierea sa stii ca poate fi si numai din cauza sarcinii, si eu simt uneori rau de la fiere si nu iau nici no-spa.
fetelor, noaptea trecuta am avut un cosmar (de altfel de cand sunt insarcinata numai vise urate am
) macar sa nu visez nimc si ar fi mai bine...
uffa!!!! aici de aseara ploua, tuna si fulgera intr-una si am o stare tare proasta![]()
va pupicesc pe toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
buna fetelor!
sunteti mai bine cu moralul???
biuta ma bucur ca ai vesti bune si ca bb este ok.
catrinutza din pacate nu pot sa te luminez, te-am intrebat pt. ca si eu am facut eco doppler special pt. arterele uterine pt. ca la problema mea se asteptau sa fie fisuri, dar de marit nu stiu nimic. daca medicul tau nu se arata ingrijorat si ti-a dat sa iei no-spa, atunci fa asa cum ti-a spus si nu te mai ingrijora. iar cu fierea sa stii ca poate fi si numai din cauza sarcinii, si eu simt uneori rau de la fiere si nu iau nici no-spa.
fetelor, noaptea trecuta am avut un cosmar (de altfel de cand sunt insarcinata numai vise urate am
). iar pufetta mi-a dat cu piciorusele toata noaptea! macar sa nu visez nimc si ar fi mai bine...
uffa!!!! aici de aseara ploua, tuna si fulgera intr-una si am o stare tare proasta![]()
va pupicesc pe toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
oops.... am trimis de 2 ori mesajul, scuze.
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
MP spune:
Buna ziua dragi mamici!
Sper ca macar voi va simtiti bine,pentru ca eu m-am trezit cu o durere teribila de masele.
Si nu stiu ce sa fac si ce sa iau.Am crezut ca trece daca
...dar degeaba.
Daca nu l-as avea pe Matei la purtator as lua o tuica ceva tare...
Dar asa...
Urat tare pe afara...vreme deprimanta.Noi(eu si Vladut) asteptam zapada.

Miercuri avem programare la un medic alergolog.Sa vedem ce ne-o mai zice si acolo.Ca ne trece trei zile si dupa aia iar ne apuca tusea si nasul.
Tina,sa treci acolo si la voinicu' meu greutate 443g la 21 saptamani ca am uitat sa raportez cand am venit de la eco.
Sarumana!
Mai fetele,cu calculatu' calculati asa cum fac dr ginecologi.Adica de la prima zi a ultimei menstruatii pana ajungeti la 40 de saptamani.Am numarat de curiozitate cum a fost la Vladut al meu si...de la ultima menstuatie (20 aprilie pe vremea aia
) pana cand a venit pe lume(27 ian) au fost 40 de sapt fara o zi.Acum tot asa o sa numar si sper sa fie bebele punctual la intalnirea cu mami cu tati si cu Vladut
.
Tcelen,suntem aici sa ne incurajam reciproc,nu?Sa fii sanatoasa! Si sa ai grija de tine!
aida_o, ama kaly, o sa radeti,dar si noi stim exact cand a fost conceput Mateius.
Tot asa...la mare...intr-o zi ploioasa.
ama,felicitari pentru baietel!
Serj, si eu sper sa fie diagnosticat gresit,mai ales ca nu face crize de respiratie sau ceva asemanator.Doar tuse si nas care curge.Miercuri poate aflam ce este.Te
si sanatate multa multa tie,baietelului tau si bebelusului!
Andreea Georgiana,ce frumos la Brasov...Super! Noi am locuit acolo un an jumate si am plans cand a trebuit sa ne intoarcem in Bucuresti.Cand imi amintesc ce frumos era...ma ia o jaleee...
catrinutza,sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Sunt dulcele rau fetitele...Dar si baieteii sunt asa de lipiciosi si iubitori!
Faceti fetite fetelor...ca stiti ce mi-a zis al meu sot in seara cand am aflat ca e din nou un beietel?Deci pe langa faptul ca eram fericiti cand il vedeam pe Vladut fericit(el isi dorea un fratior),imi zice sotul:"Lasa iubita ca fac altii fetite pentru baieteii nostri!"
Si eu stiu ca o sa imi iubesc nurorile ca tare mi-s dragi.Am fost duminica la niste prieteni si ei au o fetita de 8 luni.Era asa de scumpa!!Imi venea sa o mananc.Se vedeau trasaturile delicate de printesica...era o comoara.Eh,dar si baiat ca al meu nu cred ca ati mai vazut.Nu?![]()
![]()
ameluta,bun venit!
manu,sarumana pentru laudele aduse feciorasului!
Am vazut pozele tale si sa stii ca si tu ai doua potentiale nurori tare frumusele si dragalase!Sa-ti traiasca!Cat despre burtica,ai dreptate.E mai rau vara,dar nici asa nu imi convine....Ca nu pot si eu sa ma dau mare la toata lumea.Numai daca ma deschei la haina si am un pulover mulatel se vede ceva.
Mor de ciuda.
catrinel 17,incearca(stiu ca e greu) sa te feresti de lucruri triste.Macar acum...Si eu aseara plangeam ca o disperata urmarind un documentar pe Discovery despre un baietel super bolnavior care o sa moara in curand...
Si atata am plans si atat de nedrept mi se parea...pana mi-am data seama ca ii fac rau lui Matei si am schimbat canalul.Te sarut si fii tare!Fa cum zicea si DanaR.Macar acum.
ile77,horror povestea...Dar sa stii ca informnadu-ma pe net despre cezariana facuta cu anestezie din aia in coloana,am mai citit marturii asemanataoare.Pe la noi prin patrie.Revoltator!
ciuf,ma bucur ca a fost frumos la concert si la petrecerea lui Luca.Cat despre simptome...s-ar parea ca nu sunt la fel.La noi tusea este umeda...si nu in reprize prea dese.Sanatate multa la voi
!
biuta,felicitari pentru baietel!Si sa va bucurati de el! O sa vezi cat de dulce si iubitor poate fi si un baietel.
Gata ca m-am lungit prea mult.Eu daca imi pun mintea as putea umple un capitol intreg.Aveti noroc ca ma abtin!![]()
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine!

21+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
MP spune:
Doamneeeee....cat am scris!
Nu dati fetelor,va rog...
Data viitoare promit sa fiu mai succinta.

Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
ANDREEA GEORGIANA spune:
Bun venit noilor gravidute,sanatate si sarcini usoare!
Nshiro,nu vei ghici ce facea nasa mea,ieri cand am ajuns la ea!(ce rimeaza!)Scria un articol pentru o publicatie din Romania,despre ...atopie.Asa ca foarte curand ti-l voi trimite sau te voi directiona catre el(asta ca sa nu scriu eu,in mod trunchiat).
Visul meu a fost,de cand ma stiu,sa am 3 fete,asa ca atunci cand am vazut papusile lui Manu(chiar daca-s doua) m-am topit.Sa-ti traiasca si sa aiba noroc si sanatate cu carul,pentru ca de frumusete nu duc lipsa.
Ne face si noua probleme nervul sciatic(se mai plangea cineva parca...)pe piciorul stang.
Pispi sa stii ca nu fac masaj astazi,intrucat nu poate veni maseuza.Si era prima sedinta...Te tin la curent cu evolutia situatiei,adica...ori o iert,ori gasesc alta.
Vad ca aveti nelamuriri in privinta administrarii No-Spa.Stiu ca la mine functioneaza atunci cand iau 2(si nu eu am hotarat asa,.ci dr),in caz de crampe sau durere.Si se pot lua pana la 6 pe zi.
Tcelen,sper ca te simti bine si nu faci acte de vitejie.Stai cuminte,nu vezi ce vreme trista este afara...si ce bine este in patic?
Bebita mea misca zilnic,in special atunci cand ,,conducem,, sau mai pe seara,la Tv.Tati nu a simtit-o inca,dar ei ii place la nebunie sa ne mangaie tati pe burtica.Abia asteptam sa vina ziua de sambata,sa o vedem la 3-4D(cica asa se numeste aceasta ecografie,mai nou).
In rest,neuronii mei se pierd unul cate unul,ne este foarte somn(este si din cauza vremii) si ne-am ingrasat cu 6,5 kg.Adica pe scurt,prostuta,somnoroasa,grasuta si...era sa uit,paroasa(pe burta,in special).Ce exemplar!!!!
Pupici multi(asta mai stiu inca sa spun) si sa stiti ca toamna este parca mai luminoasa alaturi de voi.
ANDREEA GEORGIANA +20 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
MP si eu stiu exact cand(si unde) am conceput-o pe Thea:Brasov,9 iulie.Vezi,si de asta mi-e drag Brasovul...
Stii ca Matei inseamna dar de la Dumnezeu?Pe finutul meu(primul) il cheama Matei si mai am unul drag de tot,baietelul prietenei mele(apar cu el intr-o poza).Voi pune si poze cu finutul meu,sa vezi ce frumosi sunt... Mateii.
ANDREEA GEORGIANA +20 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Lady Hawk, l-ai iertat pe tata lu bebu mic?
Eheeeeeeeee....nu l-am iertat inca...deocamdata sunt in faza : "apa cand ploua si mancare cand imi aduc aminte...
Io
18+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png