Mamici de martie-aprilie 2006(26)
Raspunsuri - Pagina 12
Pispirica spune:
vroiam sa mai raspund fetelor, asa ca m-am intors.
MP vezi ca nu e de joaca cu maselele. Eu sunt in continuare in tratamente la detist. insa e greu ca nu-mi poate face anestezie si ma lucreaza pe viu, daca pot sa ma exprim asa mai plastic. Insa am rezistat eroic. Deja am 2 plombe definitive. Acum mai am o singura masea de tratat. Sper sa nu mai ridice probleme ca primele 2. Are o cariuta mica. Cand ma durea rau maseaua sa stii ca am tinut la masea alchool si amorteste locul, insa asta e doar pentru moment. Asa ca ai mare grija. Mai ales in perioada sarcinii am inteles ca infectiile si cariile inainteaza mai repede. Concluzia din atata vorbarie? Fa o vizita la detist ca nu strica. 
Andreea Georgiana poate joi am mai mault noroc, sa vina maseuza? Astept vesti ca durerea de
continua.
Titinuta ti-as da un PM daca l-ai activa...
Cosmina felicitari si multi pupici pentru baietel. 
nshiro eu am un cojocel cam ca un clopotel cu care sincer sper sa trec iarna. Si as mai putea sa iau de la mama o hainuta rosie din stofa groasa, care cam tot asa este croita, insa mama mea poarta cu vreo 5 numere, cred mai mult ca mine. asa ca o sa vad. adevarul este ca e o problema cu hainele astea de iarna.
Manu gemenele tale sunt bestiale. pe cuvant de onoare. sa nu credeti ca nu-mi plac fetitele. le ador. insa mi s-a pus mie piticu pe creier ca trebuie sa am baiat. Da cu asa frumuseti de fete cred si eu ca te poti mandri. Cum de ai nascut gemene? Ai in familie gemeni? ia zi-mi si mie te rog.
Ca si la mine in familie matusa mea, adica sora mamei are gemeni dizigoti sau cum le-o zice. adica nu sunt identici. si citisem ca daca in familia mamei exista gemeni, poti avea si tu sansa sa ai gemeni. si ma gandeam la un moment dat ca poate mi se intampla si mie. desi eu abia ma car pe mine dar o burticoasa cu gemeni cred ca m-ar fi doborat. tie ti-a fost greu? ce? te-am zapacit de cap? bine te las... scuze...
mariana 1976 multumesc frumos. wow wow... 6 baieti? nebunie curata... sa inteleg ca ai mare noroc ca ai reusit sa faci o fetita. succes daca tii sa continui sa-ti mai iasa cel putin o printesica. si multumesc de incurajari.
m-am lungit cat o zi de post.
nu dati cu pietre. ![]()
Anamaria 20+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
ameluta spune:
bun din nou.
m reusit s mi citesc din ce ti mi scris voi pe forum. si subscriu l prte cu priti cosurilor.sotul meu rde de mine pt c in fiecre diminet m trezesc cu vreo 2-3 prospete.si eu m dt "vin" pe hormoni, c ltcev nu cred s fie.
si inc cev: e vreun dintre voi cre dej s fi cumprt ptut, crucior etc. fr s se gndesc l superstiti romnesc cum c nu e bine s cumperi nimic ininte de nstere copilului?
noi m cm cumprt tot:ptut, crucior, lenjerie, steriliztor, biberon, hm etc.mi putin hinute nu m lut.dr mi uzi cte o bomb: nu trebui s cumprti de cum.ursc personele cre vin cu idei btrne si tmpite.m dreptte su nu?
pupici si mult sntte-c-i mi bun c tote
Catrinel_17 spune:
Anairda, vitaminele le-ai luat? Stai linistita, mergi la urmatoarea sonografie (asta e echografia?) Poate ar trebui sa mergi si in alta parte? Ce greutate avea bebe? Era normala pt virsta lui?
Serj, multumesc!
A murit ieri prietena mea. Am vorbit mult aseara despre ea, am aprins o lumanare.... Era o femeie extraordinara si sunt sigura ca e in ceruri acuma si ne zimbeste. E fericita si linistita, in sfirsit.
Piiiispiii, zau asa. In primul rind nu se stie sigur daca e fetita inca, parca nu voia sa arate, nu? Asa ca stai linistita. In al doilea rind, cind o sa ti-o puna in brate sa vezi tu cum n-o mai dai pe 100 de baieti!!!! O sa urmeze si baietelul dup-aia! O sa fie bamboochica cea voinica!! Te pup
Tina, pe unde umbli?
Catrinel & bb mik
ama_kaly spune:
danielaneda deci pe la 18-19sapt o sa creasca asa dintr-o data?
eu credeam ca o sa creasca cate putin,dar in cazul asta gata nu-mi mai fac probleme!Acum ca nu mai am nici greturi,nu tu burtica, nici nu ma mai simt insarcinata
singurele care fac diferenta dintre perioada de acum si cea de dinainte sa fiu gravidutza raman poftele ca mananc masline,muraturi si fructe acre incontinuu
Pispirica dupa cum ai spus,inca nu e foarte sigur,dar daca e sa ramana fetita cum a vazut acum doctorul ai sa vezi ca o s-o iubesti si n-o s-o dai nici pe 5 baieti!
Stiu cum e sa vrei neaparat baietel ca si eu am fost(si sunt) la fel.Noroc ca mie mi-a spus ca are "cuc" ca altfel reactionam la fel ca tine pe moment!Dar tot il iubesti orice ar fi ca e al tau!Ia sa vezi ce te vei mandri cu fetita ta!
anairda36 linisteste-te pt bebe si incearca sa-ti faci programare la un dr ecografist renumit.Incearca la dr.Iosup de la CMU sau la Sanador la Herghelegiu,poate n-a vazut dr respectiv bine!nshiro ma bucur cat mai pot ca am inteles ca burtica va creste dintr-o data si n-am motive de ingrijorare!si eu va trebui sa-mi iau o geaca mai incapatoare cu toate ca pana acum n-am nici o problema si incap in hainele de anii trecuti,insa nu se stie pt cat timp
astept sa creasca burtica si-mi schimb si garderoba!ile77 si eu sut obosita de dimineata pana seara,n-am pic de enrgie si as lenevi toata ziua!Dar e normal in aceasta perioada!Gata sunt rabdatoare cu burtica..nu-mi mai fac griji si ma bucur ca inca ma mai pot epila
tcelen asteptam vesti de la foarte bune in sus de la dr!!
aida_o felicitari petru marirea de salariu!!cum reusesti tu sa fii asa eficienta si cu bebu_mic la purtator ca eu ma simt obosita cat e ziua de lunga si n-am chef de nimic
Va pupic fetelor!!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
16+ si
Seby
TweetyGeo spune:
Buna fetelor! Nu stau decat putin pe forum. eu sunt in medical, am venit o fuga la servici ca sa fac ceva urgent. Iar am sangerat, de data asta o noapte intreaga cate putin, nu mult. M-am internat la spital, am stat sub observatie, cu injectii. Cu ocazia asta am vazut si maternitatea din Ploiesti si pot sa spun ca toate sunt vechi, e nezugravit de cativa ani, dar totusi e curata lenjeria si asistentele sunt super. Nu exista un ecograf in toata maternitatea. In weeckend nu vine nici un dr. la vizita. Probabil vine doar la urgente. Mancarea e super scarboasa.
Am fost la ecograf imediat ce am iesit din spital. Bebe e bine, e BAIAT. Are AC=159 mm, deci e foarte lung. Seamana cu mine (1.78 m). Latimea DBP=51mm si mai scrie ceva FL: Hansmann 36mm nu stiu ce inseamna. Are cam 410g, inima ii bate normal cu 145 batai/min. E dezvoltat mai mult cu o saptamana jumatate si s-a modificat data probabila a nasterii: 17.03.2006. Ar trebui sa-mi modific si la semnatura in loc de 20 saptamani 21 saptamani si jumatate, dar o sa o fac data viitoare cand intru pe forum.
Mi-a gasit placenta cu grosimea de 44 mm inserata parietal posterior cu lacuri vasculare evidente la locul de insertie. Adica, pe romaneste am pe o portiune a placentei niste gauri pline cu sange (nu se stie din ce cauza, dar nu e normal) si trebuie sa ma feresc de efort fizic si psihic pt. ca oricand se poate rupe placenta in acel loc. Din cauza asta erau si sangerarile acelea.
In rest lichid amniotic am in cantitate medie, colul are lungimea de 30 mm si e inchis. Rinichii sunt mariti din cauza unei pielonefrite mai veche si am si o piatra de 5 mm.
Nu am mai fost la munte din cauza ca m-am internat. La chefuri n-am fost ca fata nasilor are rujeola. Am avut si eu cand am fost mica, dar dr. mi-a interzis sa iau contact si cu ea si cu mama ei.
O sa vin de marti la servici si o sa va mai scriu, ca acasa nu am net. Intre timp poate o sa-mi serbez si ziua de nastere. La multi ani scorpioancelor. Pa. Am plecat!
BB mic a lui GEO
adar spune:
Dragele mele, nici nu stiu cum sa va multumesc...
Nu ma voi apuca acum sa insir nume si sa multumesc celor care mi-au urat ceva...VA MULTUMESC TUTUROR CA EXISTATI!!!
Am plans de bucurie cand v-am simtit aproape...va multumesc...e cumplit, e ingrozitor sa simti ca poti pierde intr-o clipa totul...dar sper ca Dumnezeu nu ne lasa, ca are grija de noi.
Acum ma simt mai bine, am venit o ora pe la servici si am intrat sa vad ce faceti, dar sunt in continuare precauta.
Va multumesc din inima pentru tot, sunteti mai mult decat isi poate imagina cineva...adevarul e ca e greu sa intelegi ce inseamna DC daca nu ai pasit aici...
Va multumesc, va iubesc si...nu ne uitati...
Noi speram sa revenim in aceeasi formula...adar si bebel...
ah, sa nu uit, la ultimul eco mi-a spus dr. ca bebel de la 17 sapt. a inceput sa creasca puternic, si ca la 19 are dimensiunile unuia de 21 de saptamani...cu asta ma mai consolez si eu....
Va pupam cu mult drag,
ai vostri...
adar si bebel
http://community.webshots.com/user/adarr103
Polixeni spune:
Salutare,
ANAIRDA36 incearca sa te linistesti.Mergi la un alt doctor si repeta sonografia.Poate n-a stat bebele in pozitie favorabila sau poate apartura respectiva nu a fost performanta.Si eu in sapt 18 parca am facut analiza glicemiei fortate din cauza ca m-am infectat cu stafilococ.Si alea de la laborator nu mi-au explicat ca tb sa beau glucoza aia in cel mult 5 min iar eu am baut-o intr-o 1/2 de ora(era si pe stomacul gol si inca mai aveam greturi). Iar rezultatele nu-ti spun cum au iesit:diabet patologic caz de insulina (desi nu am avut niciodata probleme de gen si nici in familie)...ginecologul care mi-a citit rezultatele mi-a zis verde-n fata ca in sapt 22 o sa-mi moara copilul si nici macar nu o sa-mi dau seama.Plansete,cosmar noaptea.In fine, am refacut analiza la alt laborator pt ca nu puteam accepta o astfel de aberatie si bineinteles ca de data asta am facut-o corect iar rezultatele au iesit pe masura.Acum sunt in sapt.23+ iar bebele e mare si voinic si suntem bine amandoi.Deci de aia iti zic..refa sonografia.
PISPIRICA sa stii ca eu am simtit pana in ultimul moment ca e fetitza.Apoi pt ca nu am mai avut rabdare m-am dus sa aflu sexul copilului si mi-a zis nea doctoru" Vai si ce cocosel are baiatul nostru!!!". Chiar nu ma asteptam!! Dar oricum am trecut peste asta pt ca la urma urmei important e sa fie sanatos bebele.Asa ca nu fi dezamagita si nu transmite si copilashului starea ta.Eu acum asa-l iubesc pe mamarutza al meu mai ales cand ma loveste cu piciorusele si cu manutzele!!Deci..cu timpul te vei obisnui si tu...
Va pupicesc pe toate si aveti grija de voi si de bebei!!
Poli
Tina_Welsh spune:
Adar, multa sanatate.AI grija de tine!Sa mai vii cu vesti! Te
Cosmina felicitari pentru fecior!Sa creasca mare si voinic!
Manu acum am apucat sa iti vad si eu fetitele.Sa iti creasca printesele mari si frumoase!Sunt 2 turturici mici si nazdravane si dulci foc!
Tcelen vreau vesti de la doctor!Repede...ca ard aici de nerabdare!Sper sa fie totul ok!Te 
Tecla extraordinar cadou pentru asistenta!Da bine ca n-ai lasat cadoul in geanta si eprubeta in punga de cadou!![]()
Nshiro cum sa nu fiu pe faza?L-am si pus in listuta!Pai tocmai eu sa nu fiu pe faza...!![]()
Anairda bine ai venit.Eu zic sa te linistesti si sa te calmezi.Eu desi am facut ecografie chiar la 17 saptamani, ii vad fata lu bebe dar nu si cel mai mic detaliu.Eu insa zic ca ar trebui sa faci o ecografie 3D !Se vede totul mult mai bine!Sanatate si numai bine!Si daca vrei da-mi mai multe date sa te adaug in listuta!(Data nasterii a ta, UM-Prima zi a ultimei menstre si DPN-ul si sexul lui bebe daca il stii!Spitalul si doctorul la care vei naste!
Pispirica daca ai ramas asa de dezamagita..in afara de faptul ca meriti o super mare bataita la fundul gol..fa schimb cu Delia!Ea e inebunita dupa o fetita si tu dupa un baietel!
Ameluta, eu nu cred in superstitii.Fiecare cu parerea lui, eu am cumparat primele hainute de bebe, cand am plecat din tara..adica in septembrie..si aveam 12 saptamani de sarcina!Si Slava Domnului ca am ajuns in saptamana 20...fara mari probleme!Asa ca...foarte bine ca ai cumparat!
Catrinel..pe unde sa umblu...pe-aici pe colo!heheheh
Am mai pus cateva pozici de la nunta!
Tweety, felicitari pentru baietel.Mai tweety pentru D-zeu pleaca ma de la maternitatea aia!Serios..IArta-ma, dar... ti-am pus si un articol ce a zis o proaspata mamica despre maternitatea din Ploiesti..serios!Doamne e viata ta si a bebelului in joc!
Am primit analizele de la Triplu test...toate absolut toate analizele sunt in regula!Singura chestie...ca n-am imunitate la rubeola..si o s a mi se faca o injectie imediat dupa nastere!Sunt happy! Va pup!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
ama_kaly spune:
Tina felicitari pt rezultatele bune de la triplu test!!
Si pacaleste-i si tu sa mai faci o ecografie nu esti curioasa ce e bebe?sau vrei sa fie o surpriza cand se naste?
Eu una am stat ca pe ghimpi pana sapt trecuta cand mi-a spus dr ca vede un "cocoshel"
Frumoase poze si e clar ca miresele cu burtica sunt cele mai dragute!!Adar hai ca o sa fie bine ai sa vezi!Multa sanatate si vestile dr sunt foarte bune,semn ca bebele tau creste si e chiar mai voinic pentru varsta lui!Ai toate motivele sa crezi ca vei ramane printre noi in aceeasi formula:adar si bebel!
TweetyGeo FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!!
Sa creasca mare si sanatos!Ai grija de tine si eu iti doresc un calduros LA MULTI ANI!!!!! de pe acum pentru vineri si petrecere frumoasa!!

poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io
16+ si
Seby
Loriana27 spune:
Buna ziua, burtici!
adar stai linistita in patut, lasa pe altcineva sa-ti faca treburile casei si nici vorba de serviciu( ai dreptul la risc maternal pana intri in prenetal). Sunt sigura ca totul o sa fie bine!![]()
ama kali cred ca ai dreptate in ceea ce-i priveste pe bb-ii iubitori de mare. Bebitza mea avea cam doua luni in burtica iar eu am facut absolut orice imi place la mare si tind sa cred ca o sa-i placa si ei, din moment ce a fost asa cumintica.De fapt, eu nu am avut nici greturi, nici...nimic(pana de curand). Nici macar burtica, la fel ca tine, a inceput pe la 18-20 brusc, dar nici acum nu e prea mare asa cum au alte fete, dar am inteles ca este timp suficient. Cel mai rau imi pare ca nu pot sa ma laud, nu oricine vede, iar unii ar putea spune doar ca m-am cam ingrasat.
nshiro interesanta ideea ca bb se joaca dupa baie; pana la urma concluzia mea a fost ca poate o sa semene cu tati, care nu suporta apa fierbinte.Cat priveste hainele pt vremea rece, nu prea imi fac griji pt ca am o haina destul de larga, macar de-as avea ce sa bag in ea. La 26 sapt ale noastre, nu prea avem cu ce ne lauda, dar conteaza ca bb e dezvoltat normal.
anairda36 nu te mai necaji in halul asta, stii bine cat rau ii face lui bebe. Mi se pare cam ciudat sa ti se spuna la 18 sapt ca bb e mic si de-aia nu i se vad organele( ???)Eu am facut eco morfo la aproape 22 sapt si trasaturile fetei se vedeau perfect ( si ma uit zilnic, de drag). Eu as cere o a doua parere, sigur o sa fie ok.
pispirica Stii ca bb percepe bine atitudinea ta si chiar si pe a lui tati vizavi de el , nu-i asa? O sa creada ca nu e dorit. Pana sa aflu ca e fetita, eu ii spuneam lui bb : Miruna ( asa imi place mie) si ma gandeam uneori : daca e baietel si crede ca nu il vreau? Stiu ca nu suna normal, dar ar putea fi adevarat.
ameluta eu nu am cumparat nimic pt ca toate lumea zice nu, nu , nuuuuu....Dar ma gandesc ce o sa fie pe capul lui tati, cat o sa alerge cand vom pleca noi la spital, asta ca sa nu mai pun la socoteala alergatul pt acte, formalitati, ca la noi asa se procedeaza.
TweetyGeo nu ti-a spus nimic in ce priveste lungimea colului? Mie, la 37 mm, a spus ca nu se stie ... iar cand a vazut ginecologul a zis ca exista risc de nastere prematura si mi-a dat tratament. Oare traiesc cu teama asta in suflet, de pomana???