Mamici de martie-aprilie 2006(26)
Raspunsuri - Pagina 11
ciuf spune:
Adar, ne rugam sa fie bine si Dzeu sa aiba grija de inimioara ce bate in burtica ta! Sanatate multa si sa auzim numai vesti bune!
Ciuf si Luca
Petrecerea de doi anisori
nshiro spune:
Salutare burtici!
Mi-ati dat ceva de lucru cu cititul... Si eu am facut ceva cumparaturi saptamana asta, sunt tare fericita ca mi-am gasit in sfarsit o pereche de pantaloni sa-mi vina. Nu ma voi mai dezlipi de ei pana voi naste! In rest haine la bebe inca nu vreau sa iau dar niste prosoape cu desene animate si un body tare dragalas mov lila am luat si eu... V-am mai intrebat voi cu ce geci, paltoane o sa petreceti iarna? Burta va fi destul de mare si mie una nu-mi va mai incapea in hainele din anii trecuti....
Kim ce frumoase hainute ai tu... Aici la gravide sunt niste oribilitati. Niste culori de-ti vine sa-ti iei lumea in cap... gri, maron, verde inchis... In schimb pentru bebe se gasesc foarte frumoase. Mi-au placut foarte mult pozicile tale si lucrusoarele pentru bebe! Foarte interesant articolul. Tina sper sa fii pe faza sa-l pui pe prima pagina!
Aida ieftinori pantalonii! Eu am dat pe ai mei 40$ si au fost cica cu ceva reducere.... deci cei mai ieftini. Din motivul asta vor ramane primii si singurii mei pantaloni de gravida... Tu cum te mai simti? Mai ai dureri de la reomatism? Faci tratament? Felicitari pentru marirea de salariu!
Manu si eu m-am indragostit de printesele tale!!!!! Sa ti le tina Dumnezeu sanatoase si cel putin la fel de frumoase! Bebe e afectat de emotiile mamei dar daca la tine a fost numai chestie de o zi, eu zic ca nu ai motiv de ingrijorare. Doar in cazul in care esti stresata de-a lungul intregii sarcini, zi de zi plangi des, esti nefericita, bebe o sa fie agitat si plangacios.... Cumnata mea pana la doi s-a chinuit cu puiul ei care plangea incontinuu si era foarte nervos, din cauza ca ea in timpul sarcinii a fost foarte nefericita si plangea aproape in fiecare zi... Acum are o mandrete de baiat de 4 ani istet, nu mai e nervos, nu mai plange, e perfect.
Laura asteptam pozicile.
Ama kaly, am mai spus intr-un mail anterior, postez cu doua pagini deschise. Una deschisa la raspuns, unde scriu si alta deschisa la raspunsurile fetelor unde citesc ce si cum a mai scris fiecare. Si aici lunile de sarcina se calculeaza la 4 saptamani, deci in total 10 luni. Ai sa ai timp sa te saturi de burtica! Bucuta-te acum cat mai esti trasa prin inel, ca dupa aia ai sa te plangi ca noi ca esti balon!
Serj ti-au trecut bubitele?
Ameluta bine ai venit, sarcina usoara, bebe sanatos si mumos!
Catrinel, incearca sa te detasezi, cum au zis si fetele, sa stii ca de multe ori un film siropos, melodrama sau o porcarioara de comedie ajuta... la fel si plimbatul prin magazine, muzica de iarna, colinde, lume multa si vesela... Si al meu sot e workoholic, de fapt cam asa e sistemul pe aici, uneori il cheama si noaptea... in cursul saptamanii ajunge tarziu acasa, doar mananca, baie si somn... ce viata e asta... La inceput nu puteam intelege si ma enervam, stateam suparata, dar acum parca mai mila mi-e de el decat de mine... Incercati si voi sa profitati cat mai mult de week-end-uri, de sarbatori, seara inainte de culcare si un sfert de ora daca stati imbratisati ajuta foarte mult.... Te pupic si sa aud numai de bine!
Ile eu sunt pe undeva pe la 7 kilograme si sunt in saptamana 22 aproape. Mult, tare mult mi se pare.....
Ciuf ma inscriu si eu in clubul depeche-istelor!!!! Mama ce nostalgii!!!! Vreau si eu la concert!!!! Pozele de la ziua lui Luca sunt foarte frumoase si tortul
. Imi place tunsoarea ta la nebunie!
Biuta si Cosmina felicitari pentru cavaleri! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
MP fuguta la dentist! Sa nu se strice treaba mai tare! Succes la doctor cu Vladut si te asteptam cu vesti bune.
Andreea Georgiana ma bucur ca nu ai uitat... lasa ca nu e nici o graba... eu sper sa nu fie nici o problema si bebe sa fie perfect sanatos! Multumesc oricum! Visul meu era sa am trei baieti, le gasisem si nume (David, Filip si Matei neaparat in aceasta ordine) numai ca optiunile s-au schimbat intre timp si am ajuns sa-mi doresc fetita obligatoriu... Hai ca ai fost tare la faza cu "prostuta, somnoroasa, grasuta si ....paroasa." 

Loriana si japonezii fac baie fierbinte, sta in traditia lor si toate cunostintele mele spun ca bebe misca mai ales dupa baie. Cat esti in cada, in apa fierbinte, se incalzeste la caldurica si sta ca molusca, iar cand iesi din baita incepe sa se intinda sa-si dezmorteasca oasele cica... si atunci e cel mai activ! Toate ma intrebau cand l-am simtit prima data, dupa baie nu-i asa? Insa nu a fost asa caci eu fac baie intr-adevar tot din cauza frigului dar nu foarte fierbinte pentru ca nu-mi place. Asa ca eu nu cred ca bebele tau a fost nelinistit, ci doar foarte jucaus!
Irina, chiar daca nu ai sfarcurile formate sa nu tragi de ele sau sa le masezi in speranta ca ajuti la formarea lor. In caz ca stiai, te rog sa ma scuzi, stimularea sfarcurilor poate produce contractii. Felicitari pentru bebe sanatos!
Adar imi pare rau, chiar ma intrebam de ce nu ai mai dat nici un semn de viata. Esti sigura ca a fost iminenta de avort? Unii doctorii mai dau si diagnostice aiurea... Ai grija de tine si multa multa sanatate!
Tecla succes la eco si insanatosire grabnica. Tare faza cu eprubeta! Ti-am vazut albumul, dar nu prea am inteles ce si cum.... Voi ati fost nasii adica? Si la sfarsit esti tu cu burtica? Tare bine iti sta in rosu! 
Tcelen te asteptam cu vesti bune de la doctor!
Polixeni cred ca e vorba de piele uscata, asta poate fi si datorita climei.... nu stiu cum e in Grecia dar aici iarna e jale. Si pe mine ma manaca pielea iarna si cand pun mana pe metal ma electrocutez. Un lapte de corp gras, hidratant cred ca ar fi bun.
Zuzulici mama ce stres la job. Nu te implica prea mult si nu-i baga prea tare in seama. Pupici si numai bine!
rocsana si bebe chan
anairda36 spune:
Adarsa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tie si lui bebe. Ai grija de tine.
Polixeni si eu ma ung aproape in fiecare seara cu crema pentru vergeturi si folosesc baby oil johnson dupa dus si cu toate astea tot ma mananca burtica, in special in locurile unde am avut operatiile de apendicita si fiere.
Fetelor eu citesc de mult timp acest site si forumul dar ieri m-am hotarat si eu sa-mi fac un user in speranta ca pot povesti cu cineva care ma intelege.
Ce sa va spun .... m-am necajit atat de tare, am plans atat de mult ca am inceput sa vomit si aproape era sa lesin. Primesc un telefon de la asistenta de la ginecologie cum ca tehniciana care mi-a facut sonograma recomanda o a treia sonograma deoarece nu a vazut bine nasul si buzele. Prima sonograma am facut-o cam devreme, la nici 18 saptamani si nu m-am speriat cand mi-a spus ca bebe e prea mic si nu ii vede toate organele interne, dar acum am fost la 22+ si uite ce imi spune ... m-am speriat atat de tare ca am intrat in panica. M-am uitat la toate pozele si cu toate ca nu ma pricep sa le citesc eu totusi vad osul nazal... of ca nu mai stiu. Incerc sa ma linistesc si sa-mi spun ca totul va fi bine, ca nu am luat medicamente, nu am fumat, nu am baut(doar asa o data la 3-4 sapt o gura de bere sau de martini) si nu am avut nici unde sa ma iradiez.
Mi s-a spus ca e fetita si o simt in fiecare zi, in special seara, miscand si lovind cu piciorusele, o simt cum imi raspunde cand ma mangai pe burtica si cand vorbesc cu ea .... chiar se poate sa fie o problema asta? Voi ati vazut clar trasaturile fetei?
24+
andan spune:
Buna dimineata burtici ![]()
Hop si eu la semnat condica. N-am mai apucat sa scriu de aproape o saptamana, ca am avut probleme cu calculatorul de acasa, iar la munca mi-a revenit sefa pe baricade si s-a dus domnia. Las ca pleaca ea iar saptamana viitoare
.
Pupam fetele noi - bine ati venit si sa va simtiti bine intre noi 
ADAR, stai cumintica iar noi ne rugam pentru tine.
ANDREEA GEORGIANA, te-am intrebat in urma cu cateva capitole despre gimnastica - ce faci, cat de des, cum e - dar probabil nu ai observat. Daca ai timp raspunde-mi te rog ca as vrea sa ma apuc si eu de gimanstica pentru
- se face la un club de langa mine.
KIM, super hainutele. Pacat ca pe aici nu gasesti asa lucrusoare frumoase. Abia am gasit o salopeta care merge cat de cat, dar a trebuit sa-mi iau ceva ca vine iarna de-a binelea.
Gata pauza - am plecat sa-mi pun la treaba neuronii pana nu i se face iar foame lui bebe
. Am vazut ca a ajuns vorba lui barbatu-meu in toate colturile lumii. Mai bine nu ii spun, ca va cere drepturi de autor - cate o ciocolata la fiecare ![]()
Pusici tuturor mamicilor si burticilor 
20 fix
manu spune:
Titinuta, multumesc de urar! Sunteti cu toate niste dragute! Sper sa nu mi se urce la cap!![]()
Rorosu, multumesc! Esti o dulce!
aida, felicitari pentru cele 17 saptamani si pt salariul marit!
tcelen, ma bucur tare mult ca te simti mai bine! Bafta multa la dr!
tecla, tare mult m-a distrat intamplarea ta cu sticluta de urina!
ile77, eu la prima sarcina am fost plina de cosuri pe fata si pe spate si de regula rar imi iese cate unul amarat. Vreau sa-ti spun ca am scapat de ele abia pe la vreo 2-3 luni dupa sarcina. M-am pricopsit si cu 2 pete pe fata, sunt destul de pale dar sunt.
nshiro, multumesc mult si eu ma rog sa le tina Dumnezeu sanatoase. Si da,la mine supararea n-a durat decat cateva ore in vreo 2 zile. De fiecare data a fost legat de fete.
anairda36, bine ai venit si sarcina usoara! Parerea mea e sa mergi sa faci un ecograf la un medic renumit, de care fetele au fost multumite. Eu am ecografia de la 13 sap si nu se vede asa de bine fata. Asta si pt ca e intr-o pozitie cu capul in jos. La mine dr sigur i-a vazut nasul ca i l-a si masurat. Sune-le fetelor unde ai facut tu eco si poate iti pot spune ele mai multe. Iti doresc ca bebe sa fie bine cu tot ce-i trebuie! Nu mai plange ca-l superi pe bebe,da?
Te pup si ai grija de tine!
Doresc o zi buna tuturor burticutilor!
Manu
Poze
Pispirica spune:
neata fetele!
Dupa cateva zile de absenta, revin cu vesti. Vineri am fost la controlul lunar. Ca de obieci ne-a facut prima data echo. Fericire mare, bebe miscacios, dadea din manute, din picioruse, se agita isi facea simtita prezenta. Ne-a facut masuratori. Toate cele sunt in parametrii normali. Si evident sotul tot intreba daca se vede sexul, sa ne zica si noua ce-o sa avem. M-a frecat dl. doctor pe burtica, doar doar o desface picioarele. Bebe nici gand. Am mai facut niste masuratori. A mai incercat sa vada sexul, bebe nimik, ne-a zis ca e pudic si nu vrea sa ne arate.![]()
![]()
![]()
La un moment dat ne zice doctoru ca s-ar parea ca ar fi fetita, dar nu e nimik sigur, pentru ca nu arata.
Ei fetelor, in acel moment, mie mi-a picat fata, mi-a pierit zambetul. Sotul a zis ca asa de tare mi-a picat fata ca se mira ca nu s-a spart.

Asa de tare imi doresc baiat ca m-a socat doctoru cand mi-a zis ca s-ar putea sa fie fetita. Sunt cu capu? Cred ca da...

Nu cred ca e normal asemenea comportament. Inca imi mai aduc aminte si imi vine sa-mi dau una in cap...

Asa de suparata am fost ca i-am cerut poza si masuratori si dupa ce mi-a zis ca s-ar putea sa fie fetita, am uitat si de poze si de masuratori si de tot. Saracu doctor ce-o fi zis... Asta e nebuna...![]()
![]()
![]()
Da. Cam asta e treaba. Acum incerc sa-mi revin si sa ma gandesc ca totusi s-ar putea sa fie fetita si tot o s-o iubesc ca e a mea. Si ma bucur cand da din picioruse si ma amuza ca e finuta si nu da tare sa ma doara.
Of Of zau ca-s cu capu... Mie ciuda pe mine, dar incerc sa-mi bag mintile-n cap, ca parca prea am luta-o razna.
Hai ca v-am pupat pe toate.
Anamaria 20+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Pispirica spune:
zau ca-s trista si imi vine sa ma bat singura.
vorba nasului meu: femeie nebuna! deh trebuie sa-mi bag mintile-n cap.
adar ai grija de tine si stai cumintica-n pat.
tcelen bafta multa la doctor si tu ai grija d tine si incearca sa tii contabilitatea la firmele tale din patut, nu se poate? sa faci cat mai putin efort.
catrinel stiu ca e greu dar trebuie sa incerci cat de cat sa te detasezi de problema prietenei tale. succes!
tecla misto faza cu eprubeta.
ciuf sa-ti traiasca voinicelul sa creasca mare si sanatos. frumoase pozici. Si tare mi s-a facut pofta de tortul ala. Yamy...
pupicei
Anamaria 20+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
mariana_1976 spune:
Nshiro,eu am aceeasi problema cu paltoanele de iarna fiindca in regiunea asta in Suedia unde locuiesc este destul de frig.(banuiesc ca mult mai rece decit la voi...)
Am avut noroc ca mi-am pastrat un palton mai vechi din Romania pe care l-am cumparat acum vreo 9 ani si pe atunci nu se purtau haine strāmte asa ca arata mai mult ca un fel de pelerinuta...![]()
Aici exista de asemenea si niste geci impermeabile de ski pe care nu pot sa le sufar,altfel le-as purta fiindca sunt incapatoare...
Am hotarit sa nu port salopeta deloc de data asta fiindca mi se pare ca arat ridicola cu ea la serviciu.De aceea mi-am cumparat 5 fuste lungi pina-n pamint de diferite culori cu elastic la talie care se poate regla in functie de...dimensiuni![]()
![]()
Pispirica,ce poze dragute ai!Cred ca stiu intr-un fel ce simti dupa ce ti s-a spus la eco ca va fi fetita...In familia sotului meu sunt numai baieti(6 "bucati") si Monica noastra este singura fetita.Ne-am fi dorit amindoi tare mult inca o fetita dar se pare ca vom avea al doilea baietel.Asa ca i-am zis sotului ca mai vreau si bb nr.4 sau chiar nr.5 pina iese fetita!!Iti dai seama ce mutre a facut?![]()
Cu toate astea ma gindesc ca cel mai important este avem copii sanatosi si inteligenti(daca se poate),sexul mai putin conteaza!
numai bine tuturor,
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006
danielaneda spune:
Buna burtici!
Din cand in cand mai intru si eu sa va salut.
Ama Kaly stai linistita si ai rabdare, ca o sa creasca si burtica ta. Eu am avut aceeasi problema, ma intrebam cand o sa creasca si burtica mea.... surpriza a fost foarte mare cand a inceput sa se dezvolte dintr-o data, adica incepand cu sfarsitul saptamanii 18.
Pispi nu mai fi asa de suparata chiar daca este fetitza. Gandeste-te ce frumusele sunt fetitzele cu parul lung si cu fustite scurte
, si in plus ai tot timpul sa faci si un baietzel. Important este ca bebelu sa fie sanatos si sarcina sa decurga bine. Esti o norocoasa ca poti avea un copil; in lumea asta exista foarte multe femei care nu pot avea copii si ar vrea unul...... si acum mai faci si mofturi "ca vrei baietzel si nu fetzita..."

Va pup pe toate
Daniela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev093pr_.png
ameluta spune:
bun viitore mmici.
din lips de timp rspund cm greu si imi pre ru c nu pot citi tote mesjele vostre.
c s rspund Tinei, sunt nscut pe 22 iunie 1978.ultim menstrutie fost pe 31 iulie 2005.si dup clculele domnei doctor, ieri, pe 15 noiembrie, Pisi l meu fcut 16 sptmni.
ginecologul meu este dn dr. Mihel Vsile si voi nste l spitlul judeten Criov.
v urez l tote mmicile, viitore su dej cu bebei, sntte si multe zile insorite.
sunteti niste tipe super, chir dc monitorul clcultorului e tot timpul rece.