Mamici de martie-aprilie 2006(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tcelen, tin pumnii maine cind mergi la doctor si sa vii neaparat cu vesti bune!!
Cosmina bravo pt baietzel! Felicitari!!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna burticutzelor,
Referitor la aparitia cosurilor...o daaa si mie imi ies destule.Eu cred ca sunt din cauza hormonilor.
Voi va ungeti burticile? Eu desi ma ung constant si cu crema contra vergeturilor speciala pt gravidutze si mai pun si ulei de bebe Johnsons totusi ma mananca si sanii mai ales si burtica si vad o usoara exfoliere a pielii partial.O fi vreo lipsa de vitamina?
Va pupicesc si aveti grija de voi! Si nu va incarcati cu energie negativa de la altii, mai ales acum!!!
23+ Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Adar ai grija de tine si ai sa vezi ca o sa fie bine!asteptam numai vesti bune de la tine.stai cumintica acolo in pat si lasa pe altcineva sa se ocupe de treburile casei!titinutza se pare ca bebeii de martie aprilie 2006 vor fi niste iubitori de mare si de caldura pentru ca au fost conceuti vara si vad ca multi dintre ei la mare! Al nostru a fost conceput in eforie nord ca acolo ne place sa mergem in fiecare an!Irina71 felicitari pentru bebe cel sanatos si bine dezvoltat!! vai da scumpi sunt chilotii pt gravidutze..eu inca n-am trecut la ei dar va trebui sa-mi cumpar mai ales ca acum vine iarna si va fi frig..tecla bafta vineri la eco la Herghelegiu..lasa ca ai sa vezi ca o sa-ti dea numai vesti bune si in plus fii fericita ca-l vezi pe bebe..eu de abia astept sa merg da mai incolo dupa 20sapt sa-l vad 3d..cu cat timp inainte ti-ai facut programare la el?Si lasa ca trece si raceala fir-ar mama ei de raceala Cosmina felicitari pentru baietel!! sa creasca mare,frumos si voinic!manu la fetitele tale ma uit de fiecare data cand intru pe forum..sunt o mandrete!!Fetelor cum e cu burtik??La mine de ce nu se vede inca nimik?am devenit obsedata de chestia asta da n-ar cam trebuie sa se cunoasca si la mine de acum avand in vedere ca intru in 17sapt?(calculate de la UM )io16+ si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tecla spune:

Chestia cu neuroni ca-i papa bebe incepe sa se confirme si la mine. Azi m-am dus la spital si mi-am uitat eprubeta cu urina in pungulita cu cadou ptr. asistenta sefa. Mi-am adus aminte de in momentul in care mi-a cerut urina. Eu ii dadusem deja cadoul, norocul meu ca e o tipa super draguta si am ras amandoua.

Claudia si bebita 24 +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/calbeaza_claudia/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!
irinuca ma bucur ca ai vesti bune!!! cat despre body eu numai din astea am avut la baiat si pt. mine au fost sfinte mai ales ca tin la spate, asa cum au spus si fetele. nu vad cu ce l-ar stresa la imbracat. este adevarat ca sunt body si cum ai spus tu, dar dupa mine pierzi mai mult timp la capse.
MP mult noroc la control, si al meu a avut tuse care parea ca nu mai trece, i-am dat multa miere pe langa siropelele de la pediatru.
catrinel esti mai bine?
adar ai multa grija de tine, stai in pat fara vitejii!!!!
mai bine sa te ajute cineva la facut mancare si voi sa va protejati.
tcelen speram sa vii si tu cu vesti bune!!!!
va pupicesc pe toate

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor sa stiti ca n-am dezertat dar am avut o saptamana (trecuta) de groaza la munci. Am avut sedinte in fiecare zi de-mi iesisera pe nas. In sfartit s-au terminat pana la urma cu, concedierea a 4 angajati. Imi pare rau de ei mai ales acum in pragul sarbatorilor dar asta-i viata. Se pare ca n-o duce prea bine co. dar nu e treaba mea. Mai nasol e ca toti nervii trebuiau sa iasa pe undeva si-atunci asistam la tipete si reprosuri care n-aveau nici o legatura cu mine dar care din pacate ma afectau. Imi venea la un moment dat sa ma ridic si sa le spun ca revin cand or sa stie sa se comporte mai profesional. Ei dar sa las munca.
M-am intors aici pe subiect si nu prea mai au sens cele scrise la inceput. S-a pierdut un capitol sau mi se pare mie?
Stiu ca ultima data, am scris ca sunt in luna a 5-a. Am uitat sa mentionez ca e vorba de ce-a calenderistica de la ultimul UM. Normal ca de la conceptie sunt doar 4.6 luni. Dar, deh sunt si eu grabita ca sa zic asa. Imi pare rau daca am creeat discutii pe-aici dar asa am avut impresia ca s-a intamplat, cand am citit primele mesaje postate in acest capitol.
Felicitari celor care au aflat ce vor avea si sa le creasca sanatosi atat baieteii cat si fetitele.
V-am pe toate acum si aveti grija de voi si de buricutele voastre.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Zuzilici,
dar ce-i acolo la tine la servici de tzipa lumea? Pe-aici nici nu-ndrazneste nimeni sa ridice tonul, totul se intimpla cu zimbetul pe buze, iar asta zau ca ajuta mult la psihic. E drept ca din cauza asta, nu mai stii daca, cind ti se spune ca ai facut "great job" chiar asta gindeste persoana ce ti-o spune. Dar macar nesiguranta asta te face sa tii mereu standardul sus pt a evita reclamatiile.

Tocmai ce am fost anuntata ca mi s-a marit salariul Nu ma mai asteptam, dupa ce-i anuntasem ca-s insarcinata si dupa cite zile am tot lipsit pentru mers la doctor sau pt concediul medical. Plus ca voi intra in prenatal, probabil pe la jumatatea lui martie.

17 fix

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Aida ce sa-ti zic au ceva probleme financiare si pe deasupra s-au mai facut si reclamatii la adresa managerului, care-i destul de nou in companie (3 luni), c-ar fi rasist. Iti dai seama aici in Canada ce acuzatie grava e asta.
Si binenteles ca s-au purtat discutii pentru a se lamuri treaba, drept urmare fiecare isi sustinea punctul de vedere cum putea. Asa un circ mai rar mi-a fost dat sa vad. Sincera sa fiu, tind sa cred ca adevarul e undeva la mijloc sau chiar de partea reclamantelor. Dar pentru ca la un moment dat ele au cedat presiunilor si-au afirmat c-a fost doar o neintelegere, nu m-am mai bagat. Si acesta a fost doar unul din meetinguri. Ideea e c-am ramas c-un gust amar si-abia astept sa scap de-aici.
Felicitari pentru marirea de salariu. Inseamna ca faci treaba buna acolo si te apreciaza cu-adevarat.
Fetelor imi cer scuze c-am lungit-o cu probleme care n-au legatura cu buticile noastre. O seara buna va doresc.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna seara fetelor,

Uff, ma simt asa obosita si out of energy. Plus ca cred ca o sa ma prinda o raceala ca ma dor ochii si ma cam ustura in git.

Polixeni,zici ca si tie iti apar cosuri.
Si eu care credeam ca mi-au aparut de la cremele de fata.
Deci ,tot hormonii....ufff

Ama Kaly, sa stii ca nici eu nu prea aveam burtik in sapt 17, dar acu in sapt 24 am asa un burtoi de abia ma mai pot apleca.
E un chin sa imi tai ungiile de la picioare sau sa ma epilez "mai pe sus".
Asa ca calm down, vine si burtoiul ....si kilogramele

Apropo de uns burtika, eu folosesc numai ulei pt bb,in fiecare seara dupa dus.Am citit ca e cel mai bun remediu.
(Ma rog ,cel mai bun remediu e multa miscare )

Fetelor ,faceti gimnastica sau alt fel de miscare?

O seara buna in continuare!

ile24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Adar, sa fii linistita si cuminte ca noi ne gandim la tine si la bb, da-ne vesti bune!
Pupici la toate burticile!

19+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput