Mamici de martie-aprilie 2006(26)
Raspunsuri - Pagina 9
aileana spune:
Adar, multa sanatate si ne rugam pentru tine si bebele tau
.
Irina71, cele mai bune sunt body cu capse pe umar, ca ii tin spatele acoperit puiului. Bluzitele petrecute gen kimono sunt incomode direct pe piele si nu se pot baga in pantalonasi, deci va sta cu spatele gol. Body trebuie suflecat ca o soseta si trecut repede pe sub cap, daca vorbesti cu bebe in timpul asta, nu se supara deloc. Am constatat asta cu cei doi copii mici din viata mea, finul meu (10 luni) si nepotul (9 luni), carora le-am tot luat hainute de toate felurile.
Pup
Ileana
si 
22+
Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
tecla spune:
Adar, ai mare grija de tine si incearca sa stai cat mai mult in pat, prof. Stretean e cel mai bun din Sibiu si am mare incredere in el. E mai moracanos el si mai badaran la vorba dar conteaza ca e meserias. Degeaba iti vorbeste frumos daca atuncicand ai nevoie de el te lasa balta. Am o prietena foarte buna (fosta colega de liceu si de banca) care e asistenta lui si la spital si la cabinetul particular Teodora.
Azi am fost la spital sa-mi fac analizele si am facut un control de rutina (fara eco) si totul e ok. Si pe mine m-a laudat doctorul ca stau foarte cuminte si ma odihnesc mult (cand o patesti o data, a doua oara suflii si in iaurt). Sunt foarte buna prietena cu
nu prea ne despartim si cu calculatorul. Singurul lucru care-l fac aproape zilnic este mancarea. Spre deliciul vecinilor care si-au facut abonament.
Am emotii ptr. vineri cand suntem programati la MEDSANA la dr. Herghelegiu la ecografie 3D.
Acum ma simt mai bine nu ma mai doare gatul dar tot infundata am ramas la nas. Dupa ce ca respir destul de greu din cauza sarcinii ... mai sunt si infundata ... ma sufoc
.
Va pupicesc dulce si pe voi si pe bebelii vostri.
Claudia
si
24 +
Cosmina spune:
Ceau fetelor, ati fost foarte active de cand nu am mai intrat, nu prea pot tine pasul cu voi. Oricum voi citi din urma sa ma pun la curent cu ce ati mai facut. Vestea cea mare e ca, am fost azi la medic, e totul ok, bebelasul e sanatos, are 300 g, si Tina, trece-ma cu un carucior albastru. Doctorita mea crede ca e baiat. Deci pana la proba contrarie e baietel. Din partea noastra, orice sa fie atat timp cat e sanatos. Eu am avut sapt. trecuta iar o mica sangerare, dar a trecut. Nu e nimic grav. Cum am mai spus, suntem amandoi ok. Si l=am simtit iar duminica. Va pup dulce.
Cosmina
19+
Irina71 spune:
adar, ai grija de tine ! stai in pat, fa tratamentul si nu te agita pentru nimic ! are cine sa te ajute in gospodarie ?
pupici, si sa stii ca-ti tin pumnii ! 
manu, fetitele tale sunt niste bombonici ! vreau si eu o fetitaaaaaa .....
au avut fiecare placenta ei, nu ? ca una are parul drept, iar cealalta ondulat (eu asa le deosebesc)![]()
Irina.
24+
Multe poze cu mine
manu spune:
Adar,mi s-a facut inima mica, mica cand am citit prin ce-ai trecut. Ai grija de tine si o sa fie bine!
Catrinel, multumesc mult de urari si ca mi-ai raspuns la framantarile mele!
Serj, te inteleg asa de bine cu cosmarurile! Eu am de regula cosmaruri dar acum e de groaza. Desi dorm in medie cam 9 ore, ma simt ingrozitor de omosita dimineata. Din cauza lor am si niste dureri de cap ingrozitoare.
Andreea Gergiana, multumesc mult si tie de urari!
Irina71, eu iti recomand cu cea mai mare caldura body-urile astea. La noi au fost nelipsite. Fetele mele au aproape 3 ani si tot mai poarta. Nici nu le scot afara fara, numai asa le stiu spatele in siguranta. Si stai linistita ca nu-l streseaza deloc pe bebe! Dureaza o fractiune de sec pana i-l tragi pe cap. Da, fetele au fost in placente diferite. Sunt chiar f diferite. Nu seamna nici macar ca doi frati normali. Una seamana cu mama-soacra si cealalta cu tatal meu. Poate al treilea o sa semene si cu mami.
ama, multumesc de urari! Asa e, nu va faceti griji ca sunt destule fete.
Cosmina, felicitari pentru baietel!
Fetelor sa aveti grija de voi si de bebeii vostri!
Manu
Poze
Catrinel_17 spune:
ama_kaly, MP, serj 
aileana, Luca e al lui Ciuf
as fi fost mindra de asa puiutz, dar na, fac si eu ce pot acum…
adar!!!!!!!! Ce s-a intimplat??? Ai grija de tine si stai in pat, o sa fie bine, ai sa vezi!!!!
Pup fetele
Catrinel & bb mik
aida_o spune:
adar,
stai cumintica in pat si nu te agita cu nimic (nici cu forumul) ca noi suntem aici si ne rugam sa fie totul ok acolo la tine. imi dau seama ca esti speriata, dar incearca sa iti mentii un tonus bun pentru ca asta ii face bine lui bebe.
azi am intrat in 17 saptamini (de la data conceptiei
), uraaaa! calculat de la UM, as fi in 17 saptamini + 20 de zile, da' cine le mai numara si pe-alea? ![]()
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
ANDREEA GEORGIANA spune:
Loriana,nu mai face baie fierbinte!Este contraindicata total!Si mie imi placea sa ma lafai intr-o cada cu apa fierbinte,plina de spuma si arome,dar de cand cu bebita zic merci ca am voie sa fac baie calduta.
MP,promit sa-ti spun curand si semnificatia lui Vlad(a numelui) si deasemeni,voi pune Mateii...in vitrina.
Adar,ai grija mare de tine si asculta-ti dr.Nu efort,nu nervi,nu frig!Sanatate si...suntem alaturi de tine!
ANDREEA GEORGIANA +20 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
tcelen spune:
buna fetelor nu pre am timp sa intru din cauza ca am inchiderea de luna,dar va citesc in fiecare zi!
bine ati venit fetele noi!
maine ma duc la doctor cu analizele si la consult si sa speram ca venim cu vesti buneeeeeeee!!
CIUF,mai omorat ,cu concertul D.M.,eu si sotul meu suntam fani de la 14-15 ani!dupa cum ai povestit a fost o atmosfera mistoooooo tare!am fi vrut sa fim si noi acolo!te invidiez!uite mai sunt si alte fane,AIDA SI CATRINEL,mai bine facem un fan-club DM!!!
ADAR,fetita ai mare grijaaaaaaa!stai in pat cumintica si ai grija de tine si bebel!multa sanatate la amandoi si cate un pupic dulce!
COSMINA,felicitari ptr baietelul voinic!
pup toate fetele
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?