Mamici de martie-aprilie 2006(26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna dimineata fetelor,

Azi m-am trezit la 11
Dupå ce vine bb, adio luxus, asa ca acum sa mai trag tare....filozofia mea

Nshiro, credeam ca numai pe aici sint haine nasoale pt gravide.Eu abia am gasit ceva care sa imi placa. Acum astept sa-mi creasca burta mai mare ca sa-mi cumpar salopeta, "mindria gravidei" cum zic eu.
Eu am acum exact 10 kg in plus.
I-am zis sotului ca sigur ajung la 85 pina la nastere.

Apropo de baie fierbinte, asta era deliciul meu: o fierbinte in care sa stau vreo 2 ore. O adevarata relaxare.
Dar de cind sint gravida, m-am cam privat de placere asta, ca asa am citit ca nu fac bine la bb baile fierbinti si lungi.

Anairda36, eu mi-am facut eco tot la 18 saptm.Si chiar ma distram ca fata lui bb arata ca fata unei maimutici . Sotul meu se speriase ,credea ca nu e ceva in regula.Si s-a apucat sa faca investigatii pe net si a vazut ca la 18 sapt cam toti bb-ii arata asa.Dar oricum la 18 sapt nu este nimci definitivat. Eu zic sa nu intri in panica. Du-te la o noua eco ,mai ales ca de la 24 sapt totul se vede clar.
Prietenei mele i-a zis moasa anul trecut ca bb nu e dezvoltat suficient pt virsta lui, de intrase saraca in panica. Si-a mai facut o eco si totul a fost ok. Asa ca si personalul medical se inseala.
Incearca sa te linistesti ,ca emotiile puternice nu fac bine la bb.
Si sa ne dai vesti bune.

Pispi,si eu am vrut mereu sa am baietel. Dar asta vara cind am vazut fetita sora-mii ,m-am topit. O mogildeata mica si dulce si plina d eenrgie. Avea,printre altele, o rochita alba plina cu dantelute si fundite si o palarioara pe masura ,si arata de iti venea s-o maninci.Cu ochii ei super mari si negrii si cu niste gene super lungi , ziceai ca e un ingeras. Cind ieseam cu ea s-o plimbam, toti se uitau la ea si zimbeau. Asa ca incepusem sa-mi doresc fata. Dar la eco dr a zis ca e baiat . Pina la urma sa fie santos , ca oricum am realizat ca nu mai conteaza asa mult ce va fi.

Ameluta, nici eu nu suport superstitiile. Oricum, aici in Norvegia, nu exista asa ceva. Toti isi cumpara totul dinainte. Eu mi-am cumparat patut inca de asta- vara din Romania.
Acum astept sa iau banii de nastere de la stat ca sa incep sa cumpar si restul de ce am nevoie.
Si apoi cind vezi atitea lucrusoare asa frumoase si dulci, cum sa te mai abtii.

Uff, ce ma supara contractiile Braxton- hiks. Parca sint din ce in ce mai dese. Desi sint normale, nu imi place deloc senzatia.
Voi aveti fetelor contractiile astea?

Gata ca m-am intins cit o placinta ....cu mere

Multi la toate burticile si sa aveti o zi frumoasa in continuare

ile 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titinutza spune:

Salutam burticoase frumoase!!

Pispirica, scuze, am activat PM-urile ca eu credeam ca se seteaza automat . Gata acum le pot primi. Si sa nu fii suparata ca e fetitza, ca n-are asa de mare importanta decat daca voiati sa va opriti la un sg bebel.
La cat de mult va iubiti voi (se vede din poze) n-as zice ca e singurul copilas pe care o sa il faceti.

Ama_Kaly o sa iti creasca si tie burtica super rapid, de la o zi la alta, nici n-o sa o recunosti.

Va pup si seara buna va doresc

http://bd.lilypie.com/HZLjp3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ile ar fi minunat sa poti face miscare,chiar daca asta consta in plimbari in aer liber sau in urcarea unor trepte(evitand astfel liftul).Eu merg la gimnastica(sapt. asta insa nu am ajuns,din motive obiective...)de 3 ori pe sapt.,la Giulesti.Daca mai este vreo graviduta interesata,va pun in legatura cu kinetoterapeuta(cu acordul ei,evident).Ai auzit,Andan????Eu ti-am raspuns in capitolul pierdut,cred.

Pispi te rog eu frumos sa nu-l mai superi pe bebelul din burtica cu ganduri negre.Si ce daca-i fetita?Eu ador fetitele si sper ca a mea(sau ale mele) sa fie asa cum am visat da cand ma stiu.Nu stii cum se zice,ca primul copil nu conteaza ce sex are,ci doar dupa aceea ai dreptul sa emiti pretentii la D-zeu.Important este sa fie sanatos/oasa.

Tweety Geo felicitari pentru baietel!Sa fie sanatos,ca de restul...au mami si tati grija!

A ascultat vreuna dintre voi muzica clasica in timpul sarcinii(asta in cazul in care este fana a acestui gen...)?Eu ascult in timp ce scriu pe computer(adica acum),Concertul nr. 2 pt pian si orchestra de S.Rachmaninov.Este pt. prima data cand il ascult in timpul sarcinii si constat ca bebita este super fericita.Oare stie ca este concertul meu favorit?Va rog eu mult de tot sa va desfatati bebeii cu astfel de muzici.Veti fi uimite cat de receptivi pot fi.Ar mai fi de retinut si C. nr.5 pt. pian si orch.(Imperialul) de L.v.Beethoven,Anotimpurile(Vivaldi),Preludii(Chopin) si lista poate continua,daca mai vreti sugestii pentru relaxarea corpului si a sufletului.

ANDREEA GEORGIANA +20 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Pispirica, ma bucur ca ti-au placut fetele, cu atat mai mult ca tu vroiai un baietel. Sa stii ca te inteleg f bine! Si eu am vrut sa fie primul baiat pentru tati ca e singurul in neam, apoi am zis sa fie doi. Cand am aflat ca am gemeni, mi-am dorit sa fie de acelasi sex ca au mai multe in comun. Asa ca am fost tare dezamagita cand am aflat ca voi avea 2 fetite, m-am simtit exact ca si tine. Vreau sa spun ca m-a tinut cam 2 saptamani, apoi eram tare suparata pe mine ac nu m-am putut bucura ca o sa am 2 printese. Dupa inca 3 sap au inceput probleme cu sarcina.
In familia mea nu exista gemeni, dar bunicul sotului a mai avut o soara geamana. Insa si eu stiu ca atunci cand sunt gemeni neidentici se transmite numai pe cale materna, asa ca n-am indraznit nici pentru o secunda sa visez la asa ceva. a fost o mare surpriza! Sa stii ca nu mai zapacit delo! Si da, mi-a fost f greu ca de la 24 de saptamani am fost nevoit asa stau in pat lungita. Ultimele 5 sap am fost internata si nu aveam voie nici la toaleta sa merg, dus o data pe sap 10 min. A fost groaznic sa ma trezesc imobilizata la pat, eu care nu fusesem o zi in spital. Vreau sa-ti spun ca dupa ce-am nascut, timp de 3 luni am dormit numai 3 ore pe noapte adunate (2 reprize de cate o ora jumatate). Cu toate astea, cea mai grea perioada din viata mea a fost ultimele 2 luni de sarcina. In ultim avreme simteam ca mi se desprinde carnea pe mine, nu mai puteam. Nu aveam voie nici macar un pic pe spate rezemata sa stau, ci numai lungita pe o parte. M asaturasem sa ma intorc de pe o parte pe alta. Sa nu mai spun de stresul zilnic ca o sa pierd bebelusele. Incepusem sa numar zilele, orele. Din cauza ast ale inteleg asa bine pe fete si ma doare sufletul ca trebuie sa treaca prin asa ceva. Eu la 28 de sap am avut contractii din 3 in 3 min, m-a dus pe masa de operatie sa-mi face cezariana. Intre timp mi-a schimbat perfuzia si dupa vreo 2 ore au inceput contractiile sa scada in intensitate si pana la urma s-au oprit. De la 28 de sap pana la nastere am stat zi si noapte cu perfuzie in mana. Mama cat am scris! Scuze fetelor!
adar, sunt cu sufletul alaturi de tine!

Va pup pe toate burticutele!

Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tweety – felicitari pt baietel!! Sa-ti traiasca!!!

Adar, ai grija de tine. Cind te simti mai bine, sa ne povestesti cum a fost. Adar si bebel…. Pupam pe amindoi!!!

Loriana, mie la 30 mm mi-a spus ca este OK colul. Cred ca e exagerat sa spuna ca sunt probleme la 37 mm!!!!

Andreea Georgiana – chiar si Beethoven? Eu stiam ca la bebei le place Mozart. O sa-mi cumpar, ca nu am. Deocamdata am consumat Ceaikovski.

Doamne, Manu prin ce ai trecut cu bebelusele!!! Ce sacrificii, ce chin! Dar sunt atita de frumoase – FOC de frumoase!!

Eu cred ca bebelina mea simte cind sunt necajita, atunci nu tropaie asa de mult la mami in burtika…. Dar mi-e mai bine si va fi si mai bine si gata.

pup burticile

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
A ascultat vreuna dintre voi muzica clasica in timpul sarcinii(asta in cazul in care este fana a acestui gen...)?

ANDREEA GEORGIANA,
si eu sunt fana (pai la numele meu... era si culmea ). In tara obisnuiam sa merg la Opera, adoram alea 4 ore, adoram pina si pauzele, cind lumea mergea sa-si ia o cafea si era asa de frumos sa vezi cum s-a straduit fiecare sa fie cit mai cochet, desi multi erau de conditie modesta (dar mari iubitori ai operei).
Apropos, eu de citeva zile ascult coloana sonora a filmului Magnolia. Este muzica clasica, dar compusa de un contemporan (Jon Brion). Nu am crezut ca se mai poate compune muzica clasica asa de buna in ziua de azi, te gindesti ca numai "greii" stiau sa o simta. Dar nu, te invit sa asculti "bucati" din fiecare piesa a coloanei sonore a filmului, este minunata! www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/recs/radio/krex/-/album/B00004S2W3/ref=pd_krex_dp_a/104-5924782-8469560" target="_blank">Da click aici. Daca nu merge adresa asta, atunci mergi www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00004S2W3/ref=pd_ecc_rvi_1/104-5924782-8469560" target="_blank">aici si vezi ca mai jos in pagina e "Listen to Samples". Acolo da click pe "Listen to all".
Si daca vreodata o sa poti vedea si filmul (e cu Tom Cruise si Julianne Moore), o sa fii cu atit mai uimita de cit de ciudat dar interesant se combina scenele si muzica, in film.

Multumesc celor care m-au felicitat pentru marirea salariului, dar, din pacate, odata cu marirea mi s-a batut si apropo-ul cum ca marirea asta atrage dupa sine si mai multe pretentii, deci sa muncesc si mai tare. Pai sa fie sanatosi, ca eu ma multumeam cu mai putin, n-am nevoie de stress aditional cind voi avea burta la gura...

17+

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor,
Nu stiu daca s-a mai discutat pt. ca nu am apucat sa citesc tot (si am pierdut destul), dar as vrea sa stiu daca mai e cineva care la aproape 19 sapt. (de la cm) nu simte inca miscarile lui BB. Cred ca totul e in regula pt. ca mi-a crescut burta in ultimul timp si nu am sangerat niciodata in timpul sarcinii. De cand am ajuns la oslo nu am reusit sa ajung la dr. si nu stiu nimic despre evolutia sarcinii cam de o luna si ceva. Sunt (suntem) nerabdatoare sa-l simt pe bb...si el nu da nici un semn...
Pispirica si eu mi-am dorit mult baiat si cand mi-a spus la ecograf ca e fata am fost un pic dezamagita. Intre timp m-am obisnuit cu ideea si acum vorbim numai la feminin, desi mai sper ca poate nu s-a vazut bine atunci (aveam 12 sapt.). Dar avand in vedere ca este sarcina obtinuta in urma unui tratament...imi doresc numai sa fie sanatos.
Va pup

Ileana 18+
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Loriana, eu am avut colul la prima sarcina de 31mm, la 25 de sap se scurtase pana la 25mm, apoi dupa inca o sap era 19mm (cu tot repausul meu la pat). La 25 de sap am facut cerclaj. La mine a fost sarcina gemelara, acum nu am nici o problema desi tot 31mm are. Iar prietena mea a nascut o fetita acum o luna si ea a avut colul de 32 mm la inceputl sarcinii. Deci eu zic ca nu trebuie sa-ti faci nici o grija. Mie chiar mi se pare detul de mare la 37mm.
Andreea, sa stii ca eu am ascultat f multa muzica clasica la prima sarcina. Numai asa ma mai linisteam un pic! Acum nu prea mai am timp. Fetelor mele le place opera, cel putin creta (pe care o cheama tot Andreea) ar asculta toata ziua. Am un CD cu concertul celor mari tenori si e topita dupa el.
Hai ca chiar nu mai scriu astazi! Nu de alta, dar vien sotul de la serviciu si nu mai am loc de el.
Va doresc o seara frumoasa!
Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

manu vai prin cate ai trecut cu fetitele..lasa sa-ti creasca mari si sanatoase,ca frumoase sunt,pana la urma a meritat!Poate se compenseaza si la sarcina asta nu mai ai nici un fel de probleme!Loriana aceeasi frustrare am si eu,ca nu ma pot lauda cu burtica.Acum astept rabdatoare sa creasca ca am inteles ca pe la 19sapt creste asa de-o data Mie la 15sapt mi-a masurat colul si avea 30mm..dar nu mi-a zis nimic dr..e cazul sa-mi fac pb?
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io16+ si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Buna burtici,

Eu tocmai am iesit dintr-o intalnire de care nu fusesem anuntata dinainte si care a durat 2 ore jumate, programul s-a terminat ...pt unii de o ora si jumatate si sunt terminata.

Vreau sa-mi cer scuze de la MP, Manu, Ciuf si Catrinel pentru confuziile mele, a fost fara intentie si am invatat cum sa scriu in alta fereastra ca sa mai trag cu ochiul la mesaje. Oricum stiu ca nu v-ati suparat, dar trebuia sa ma mai scuz inca o data.

Anyway, Andreea Georgiana, si baietelul meu s-a harjonit in burtica in timp ce ascultam Anotimpurile lui Vivaldi, dar la Preludiile lui Chopin nu ma gandisem. Asa ca in timpul Nocturnei 4/B major am crezut ca o ia burtica mea la fuga de atata bamboocheala . Sunt mandra foc.
Si mai vroiam sa te intreb de orele de gimnastica de la Giulesti, care este programul, cat dureaza, cat costa etc. pt ca eu am serviciul pe Splaiul Independentei (popular cunoscut ca si Cheiul Dambovitei) si chiar ma intereseaza, daca as putea merge dupa program. Nu m-ar deranja si la sfarsitul saptamanii.

Ileana si 22s+4z

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput