Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 9
BadKarma spune:
Autoritatea morala asupra copilului n-are nici o legatura cu viata ta sexuala ca parinte. Parerea mea.
Sabina spune:
badkarma, vorbesti din experienta? ai copii?
din vreme ce mai toata lumea sustine ca odata familist n-ar mai incerca...o fi asa degeaba? sunt ei mai neputinciosi in a mentine echilibrul?
sau poate ca stiu ei ce stiu???
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
BadKarma spune:
Am un baietel de un an.
Experienta nu am, d'aia am si postat subiectul asta, ca sa inteleg mai bine si cu ajutorul vostru, sa vad ce probleme sint, ce m-ar putea impiedica sa transform fantezia in practica.
Mie nu mi s-a parut ca toata lumea s-a pronuntat atit de categoric. De altfel, nici argumentele (pro sau contra) nu mi s-au parut convingatoare. Pot sa inteleg ca e vorba de o decizie subiectiva. Pot sa inteleg ca sint oameni care nu sint atrasi de idee. Ceea ce insa nu mi-e clar este faptul ca sint oameni care sint atrasi de idee, au aceasta fantezie, dar le e teama sa o puna in practica si vreau sa intelg care sint acele temeri si daca sint ele sau nu justificate.
Pina acum am avut foarte putine fantezii pe care sa nu le pun in practica alatauri de sotul meu (sigur, vorbesc de fantezii in doi) si nu vad nici o lipsa de responsabilitate in asta si in dorinta de a experimenta. Dar vreau sa inteleg ce argumente contra, reale sint. Si vreau sa vad daca mai sint si altele/altii care gindesc pe aceleasi coordonate.
quote:
Originally posted by Sabina
badkarma, vorbesti din experienta? ai copii?
din vreme ce mai toata lumea sustine ca odata familist n-ar mai incerca...o fi asa degeaba? sunt ei mai neputinciosi in a mentine echilibrul?
sau poate ca stiu ei ce stiu???
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Natasa spune:
BadKarma, eu nu cred ca fanteziile inceteaza dupa ce ai familie si copil. Doar ca sint un pic mai greu de pus in practica din lipsa de timp, spatiu, dispozitie...ASta nu te face o mama mai putin responsabila. Problema e ca e greu sa gasesti combinatia de intimitate, atractie fizica si momentul ideal sa faci asta. In teorie pare destul de simplu, dar ce ne facem cu practica? :) Sa ne tii la curent daca iiti iese ceva, sa stim si noi cum se face :)
pentru toate fetele care au recunoscut ca au incercat si ne-au povestit si noua cum e.
szivarvany spune:
Io nu zic nimic, "prietenii stieee de ce"
, da` la party vin cu siguranta ![]()
BadKarma - io subscriu la faptul ca nebuniile se fac inainte de casatorie si copii, adeka lucruri serioase, sau in timpul TAU liber. Asta ca totul sa ramana cum e sau poate sa se imbunatateasca ... cred.
Parere personala !
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
Ramonika spune:
io recunosc ca nu vreu in 3, ci in 4...
adeka io si cu aistia trii di didisuptu mieu...![]()
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
try spune:
quote:
Originally posted by Tanya
Oooops, i take it back!
Oricum era o gluma ca nu cred eu ca mamicilor de pe aici le arde de asa ceva.Probabil cand voi fi si eu mamica nu o sa-mi mai stea gandul la prostii.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Tie cu siguranta n-o sa-ti mai stea gandul la de-astea. Cel putin daca alaptezi ai toate sansele sa-ti dispara si ultima picatura de interes fatza partenerul tau, ce sa ma izic sa-t iarda de altii/altele. Da-i posibil ca jumatatea sa-si doreasca si mai tare...
Am si io o intrebare: sa zicem ca esti intr-o relatie in 3 (sa zicem una + doi) si regulat exista "intrevederile" astea. Si sa mai zicem ca sotul e prins la serviciu intr-o seara si nu mai reuseste sa ajunga la "intalnirea" cu pricina. Tu ii dai bataie ca doar nu o sa-ti lasi "musafiru'" plictisit
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by Natasa
BadKarma, eu nu cred ca fanteziile inceteaza dupa ce ai familie si copil. Doar ca sint un pic mai greu de pus in practica din lipsa de timp, spatiu, dispozitie...ASta nu te face o mama mai putin responsabila. Problema e ca e greu sa gasesti combinatia de intimitate, atractie fizica si momentul ideal sa faci asta. In teorie pare destul de simplu, dar ce ne facem cu practica? :) Sa ne tii la curent daca iiti iese ceva, sa stim si noi cum se face :)pentru toate fetele care au recunoscut ca au incercat si ne-au povestit si noua cum e.
Subscriu.....
Tanya,nu m-am suparat deloc,doar ti-am expus cum stau lucrurile in ce ma priveste....
Fetelor,nu stiu.....ce legatura au copiii sau casatoria cu fanteziile sexuale? Na,ca sint eu prima care nu sint de aceeasi parere....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
alycia spune:
Tryin situatia prezentata de tine cred ca ar fi mai bine sa se amane "partida" asa ar fi corect pentru ca sotul sa nu se simta in plus sau nedreptatit sau mai rau sa devina gelos
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
BadKarma spune:
Eu cred ca sotul meu ar fi in al noualea cer sa vina acasa si sa ma gaseasca cu o tipa. :D