Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 8
Otilia spune:
quote:Si eu la fel, tocmai ma pregateam sa dau timpul cu vreo 15 ani in urma (atunci n-aveam nici sot nici copii) si sa dau fuga la sampanie-party intre fete!!!
Originally posted by BadKarma
Era o gluma? Tocmai imi facusem sperante!!! :( :)quote:
Originally posted by Tanya
Oooops, i take it back!
Oricum era o gluma ca nu cred eu ca mamicilor de pe aici le arde de asa ceva.Probabil cand voi fi si eu mamica nu o sa-mi mai stea gandul la prostii.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Sa-nteleg ca totul a cazut la apa?
Nici macar poze n-o sa vedem???
brendamitran spune:
Ca sa raspund si celorlalte persoane care mi s-au adresat,mai mult sau mai putin in mod direct.....
Este un subiect interesant,cine spune ca nu,minte,altfel nu ar mai fi intrat sa-l citeasca,nu? Insa....
Am spus ca vrem povestiri,nu pt.impresiile noastre,ci pt.a cunoaste parerile celor care au incercat,ar fi interesant,asa cum si noi,cei care nu am facut-o,sau care nici nu concepem ca am face-o,sau care sintem curiosi cum ar fi,sau care am vrea s-o facem (de la caz la caz),ne-am spus la rindul nostru parerea.
"Ca sa stim ce am pierdut" era spusa la modul usor ironic,fara a vrea sa atac pe cineva,evident ca senzatiile si trairile noastre sint diferite,de la om la om....
Deci,sa continuam!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
iren spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Ca sa raspund si celorlalte persoane care mi s-au adresat,mai mult sau mai putin in mod direct.....
Este un subiect interesant,cine spune ca nu,minte,altfel nu ar mai fi intrat sa-l citeasca,nu? Insa....
Am spus ca vrem povestiri,nu pt.impresiile noastre,ci pt.a cunoaste parerile celor care au incercat,ar fi interesant,asa cum si noi,cei care nu am facut-o,sau care nici nu concepem ca am face-o,sau care sintem curiosi cum ar fi,sau care am vrea s-o facem (de la caz la caz),ne-am spus la rindul nostru parerea.
"Ca sa stim ce am pierdut" era spusa la modul usor ironic,fara a vrea sa atac pe cineva,evident ca senzatiile si trairile noastre sint diferite,de la om la om....
Deci,sa continuam!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Da, este interesant shi placut, dar depinde de gen. Oricum, parerea mea este ca toate experimentele astea ar trebui sa aiba loc inainte de casatorie, copii, etc...
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Otilia spune:
quote:Se pare ca aici toate suntem de acord, lol!
Originally posted by iren
Da, este interesant shi placut, dar depinde de gen. Oricum, parerea mea este ca toate experimentele astea ar trebui sa aiba loc inainte de casatorie, copii, etc...
Se intimpla destul de rar...
kant666 spune:
adevarul e ca iti trebuie ceva "nerv" sa ii ceri unui copil sa fie la ora 23, cel tirziu!!!!!!!!!, in casa, cind doar ce te-ai intors de la un "pe de trei" in care parteneru' de viata nici nu a fost invitat! hhihihihihihi
Adela spune:
quote:
Originally posted by Tanya
Oooops, i take it back!
Oricum era o gluma ca nu cred eu ca mamicilor de pe aici le arde de asa ceva.Probabil cand voi fi si eu mamica nu o sa-mi mai stea gandul la prostii.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Uite BadKarma isi facuse spertante, io la fel!
Poi daca e gluma sa se mute subiectul la "Un oki rade unu plange"... Sau sa-l lase aici sa vedem care mai rade si care mai plange ....dupa sexu in trei.
Adela
, mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank">
Mos Craciun pentru Silviu
BadKarma spune:
Dincolo de toata discutia, e o chestie pe care n-o inteleg:
De ce toate experimentele trebuie sa aiba loc musai INAINTE de casatorie? De parca atunci cind te-ai casatorit si ai copil ai pus cruce la orice chestie noua in viata sexuala. De ce anume ar trebui sa ma tem?
Am gasit un raspuns pertinent: cineva dadea exemplu unui cuplu care a incercat sex in trei si sotul a ramas cu tipa. OK, asta poate fi o teama.
O alta teama exprimata este cea fata de bolile cu transmitere sexuala. Si asta mi se pare o teama bine formulata.
Totusi, mi se pare ca nici unul nici altul nu sint niste riscuri pe care sa nu le fi avut si ininte de casatorie sau inainte sa ai un copil.
Citind un pic despre subiect pe internet, mi-am dat seama ca exista si lucruri mai radicale decit sexul in trei: poliamoria. Si asta e ceva ce chiar mi se pare greu de gestionat.
marius spune:
Tanya cu riscul de a gresi e intr-un fel explicabil ceea ce spui tu. Atata vreme cat tu accepti o persoana de sex feminin nu o vei vedea dupa opinia mea ca o rivala sau poate dar in egala masura ca o partenera deci este mai degraba o balanta intrea ea rivala (potentiala) si ea partenera. De aici posibil dupa mine si o acceptare a situatiei mai usor decat din partea lui care ar vedea intr-un el un rival nicidecum un partener.
Pe de alta parte nu stiu de ce am impresia ca creierul nostru ne joaca farse prin imaginatia ce se dezvolta. Si tot din nefericire mai cred ca realitatea infrange fantezia, ca ajungem sa descoperim (de multe ori ca o deziluzie ca ceea ce ne inchipuiam nu seamana deloc cu realitatea traita). In acest moment imi aduc aminte de o chestie citita in care un el se culca cu multe femei. Prietenul lui cel mai bun l-a luat odata deoparte si i-a spus cum de nu ii este jena totusi, la care el i-a raspuns dezinvolt ca dupa fiecare partida de sex cu o femeie alta decat sotia lui, s-a intors si a facut dragoste cu sotia lui, cu atata nesat, dandu-si seama de fiecare data ca dintre toate ea (sotia) a ramas persoana cu care se simtea cel mai bine. Desigur din tot ceea ce am scris trebuie inteles mesajul nu povestirea in sine.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Otilia spune:
Fanteziile, odata puse in practica inceteaza sa mai fie delicioase, inaccesibile, aiurisante, ireale, extraordinare... ci devin... doar realitate. Eu am unele fantezii despre care nu spun absolut nimanui nimic, pentru ca nu vreau niciodata sa le traiesc de-adevaratelea, imi place doar sa visez. S-ar spulbera tot farmecul... Asa ca le tin ascunse, numai pentru mine... 
marius spune:
Ti-e teama sa le traiesti? Ai doar doua variante:
1. Sa fie si mai si, in sensul bun
2. Sa fie o deziluzie
Uneori si visele sunt bune, dar eu de exemplu prefer sa mi le ating (visele). ![]()
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro