Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Exceptie in caz in care voi doua nu il trimiteti repejor pana la piata din celalalt capat al orasului dupa ..... un suc?!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Nici la pag 7 nu v-ati dat inca intalnire

Daca va intalniti, dati un semn

Semneaza: Mami Zombie, cautatoarea de sex in numar par sau impar! Prefer in numar par, dar acum cum s-o nimeri.

ps. am vazut-o pe tanya in poze....e delicioasa

AM POSTAT RASPUNSUL 100 LA ACEST SUBIECT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fratzilor , pai la treaba asta cu sexu' in 3 , io daca vreau si-un caine sa fie al 3-lea pe mine a doua zi ma gasiti cu capu spintecat! Ma omoara al meu!!!

Daca ma gandesc numa' pai am zburat pe geam ! Si io nu vreau sa mor....inca!

Ori este al meu prea gelos , ori e nebun?

Asa fantezii ...mai sunt pe ici pe colo , da le tzin pentru mine ca e mai interesant sa ai tu un secret al tau!

Da' , ca sa fiu sincera mi-ar fi frica de o partida in 3 ! Nu stiu de ce anume mi-ar fi frica, dar gandul asta ma tine un pic cu inima indoita!

In rest , cine poate si vrea -"go for it" fratzilor ca o viatza avem si trebuie traita ! Zau asha !

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by bebi

Nici la pag 7 nu v-ati dat inca intalnire

Daca va intalniti, dati un semn

Semneaza: Mami Zombie, cautatoarea de sex in numar par sau impar! Prefer in numar par, dar acum cum s-o nimeri.

ps. am vazut-o pe tanya in poze....e delicioasa

AM POSTAT RASPUNSUL 100 LA ACEST SUBIECT

Mami Zombie, 2 e numar par !
(sorry, nu poci abtine).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by BadKarma

Am un baietel de un an.

Experienta nu am, d'aia am si postat subiectul asta, ca sa inteleg mai bine si cu ajutorul vostru, sa vad ce probleme sint, ce m-ar putea impiedica sa transform fantezia in practica.

Mie nu mi s-a parut ca toata lumea s-a pronuntat atit de categoric. De altfel, nici argumentele (pro sau contra) nu mi s-au parut convingatoare. Pot sa inteleg ca e vorba de o decizie subiectiva. Pot sa inteleg ca sint oameni care nu sint atrasi de idee. Ceea ce insa nu mi-e clar este faptul ca sint oameni care sint atrasi de idee, au aceasta fantezie, dar le e teama sa o puna in practica si vreau sa intelg care sint acele temeri si daca sint ele sau nu justificate.

Pina acum am avut foarte putine fantezii pe care sa nu le pun in practica alatauri de sotul meu (sigur, vorbesc de fantezii in doi) si nu vad nici o lipsa de responsabilitate in asta si in dorinta de a experimenta. Dar vreau sa inteleg ce argumente contra, reale sint. Si vreau sa vad daca mai sint si altele/altii care gindesc pe aceleasi coordonate.

quote:
Originally posted by Sabina

badkarma, vorbesti din experienta? ai copii?
din vreme ce mai toata lumea sustine ca odata familist n-ar mai incerca...o fi asa degeaba? sunt ei mai neputinciosi in a mentine echilibrul?
sau poate ca stiu ei ce stiu???

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lung� cale este calea care duce de la urechi la inim�.

BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.

Badkarma, daca vrei sa intelegi cum merge treaba in detaliu cu cei in grup sau care sunt 2+ 2 iti recomand : "O casatorie categoria mijlocie" de John Iriving si "Particule elementare" de M. Houllebecq.
Pentru formula Tanyei : 2 + 1 e o nuvela de Kundera despre asta.

Daca tot nu intelegi cum merge treaba si tot vrei sa afli mai multe, nu mai ramin decit lucrarile practice !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Daca puneti de o intalneala sa ma chemati si pe mine ca o sa aveti nevoie de persoane cu experienta sa va invete ce si cum .

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:

Dincolo de toata discutia, e o chestie pe care n-o inteleg:
De ce toate experimentele trebuie sa aiba loc musai INAINTE de casatorie? De parca atunci cind te-ai casatorit si ai copil ai pus cruce la orice chestie noua in viata sexuala. De ce anume ar trebui sa ma tem?

BadKarma, kestii noi potzi face shi in cuplu, sint o gramada de practici sexuale care de-abia ashteapta sa fie experimentate, de ex., nu consider ca viatza mea sexuala alaturi de sotz e asha de plictisitoare incit o kestie noua, cum ar fi sexul in trei, ne-ar mai scoate din apatie, atita timp cit noi avem fantezii in doi pe care le punem in aplicare in cuplu, cu succes kiar , nu vad de ce ar trebui sa intervina o tertza persoana.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Mik: Multam!!! Le-am trecut pe lista de lecturi obligatorii (desi la mine, ordinea preferintelor fanteziilor ar fi: sex cu o femeie, sex in 3 cu o femeie si sotul si, abia la urma, sex cu un alt cuplu).

Tanya: Am si eu o sansa sa vin la scoala ta? :D

Toata lumea: Deci organizam o orgie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

quote:

Mik: Multam!!! Le-am trecut pe lista de lecturi obligatorii (desi la mine, ordinea preferintelor fanteziilor ar fi: sex cu o femeie, sex in 3 cu o femeie si sotul si, abia la urma, sex cu un alt cuplu).

Tanya: Am si eu o sansa sa vin la scoala ta? :D

Toata lumea: Deci organizam o orgie???

o sa fie invazie pe aici

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Ladies night? Sau..?

Mergi la inceput