Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Tragem la sorti !!!

Cred ca ajungem noi la vreo concluzie !

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by oanaiasi

Tanya: Am si eu o sansa sa vin la scoala ta? :D

Oana

Sigur toata lumea e binevenita. Aaaaa... e vorba de scoala virtuala?

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Virtuala? Neee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Sunt de acord cu Iren, nu sunt de acord cu sexul in 3, atata timp cat exista atatea chestii care se pot face intr-un cuplu, fara sa fie nevoie de o a treia persoana. Si inca ceva, de fapt ce vreti sa vedeti intr-o asemenea situatie? Cum sotul face ceva cu o alta sau ce? Sau e o fantezie a voastra sa o faceti cu alta ca va tenteaza femeile? Sa nu imi spuneti mie ca va iubiti partenerul daca sunteti gata sa il oferiti alteia.
Chestiile astea trebuiau facute inainte de o relatie si un copil.
Toate acestea sunt parerea mea, eu nu as accepta niciodata sa fac asa ceva si pe deasupra sunt geloasa, asa ca iese din program... Ciudat cum altele ajung sa gandeasca la inca o persoana, in ritmul asta tot timpul veti avea nevoie de altceva nou si poate chiar veti ajunge la schimb de parteneri si atunci ce folos mai are familia? Sunt familista si ma retrag de data asta.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Nu stiu de ce acest " subect " are deja 8 paginute si peste 4 mii jumate de " cetiri ", nici de ce stau eu la ora asta sa " cetesc " toate paginile si de ce l-am vazut si pe al meu sotior aruncand un ochi pe aici...Mai...ce sa fie ? Sa fie interesant " subectu " ?

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Nu te supara, soro. Ma vad in ipostaza usor ridicola de a ma face avocatul partii adverse, dar ma amuza. Eu una nu vad lucrurile ca si cum l-as oferi pe barbatzelul meu alteia ci invers, il vad pe barbatzelu' cu o tipa fiindu-mi la dispozitie ( e drept, citeodata ma vad si eu cu dl. sotzu' tragindu-i-o uneia, dar asta ramine intre noi ;) ). Asta inseamna ca nu-l iubesc? Hihihi: pai el e ala cu ideea, eu doar am percutat (oarecum) la ea. Probabil ca el nu ma iubeste pe mine, daca nu-i sint suficienta. Desi, eu cred ca nu-i chiar asa.

Gelozie? Neee. Ok, poate un *pic* de gelozie, d'aia vreau ca EU sa fiu centrul atentiei. Gelozia presupune o lipsa de incredere care este ceva total strain relatiei dintre mine si sotul meu.

Ce folos mai are familia? Nu inteleg intrebarea. Te referi la cealalta tipa? Pai ea.. n-ar fi parte din familie. Ar fi un "visiting friend". Si oricum, eu nu vad din sexul in 3 o chestie permanenta, ci doar un experiment.

Ma rog, cam asa vad eu treaba teoretic, fara sa stiu cum e practic. Acum ar fi util sa ne zica cineva care are si ceva experienta practica.

quote:
Originally posted by dream

Sunt de acord cu Iren, nu sunt de acord cu sexul in 3, atata timp cat exista atatea chestii care se pot face intr-un cuplu, fara sa fie nevoie de o a treia persoana. Si inca ceva, de fapt ce vreti sa vedeti intr-o asemenea situatie? Cum sotul face ceva cu o alta sau ce? Sau e o fantezie a voastra sa o faceti cu alta ca va tenteaza femeile? Sa nu imi spuneti mie ca va iubiti partenerul daca sunteti gata sa il oferiti alteia.
Chestiile astea trebuiau facute inainte de o relatie si un copil.
Toate acestea sunt parerea mea, eu nu as accepta niciodata sa fac asa ceva si pe deasupra sunt geloasa, asa ca iese din program... Ciudat cum altele ajung sa gandeasca la inca o persoana, in ritmul asta tot timpul veti avea nevoie de altceva nou si poate chiar veti ajunge la schimb de parteneri si atunci ce folos mai are familia? Sunt familista si ma retrag de data asta.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce sa-ti spuna? Pai ce-i aici video vision? . Pai daca de exemplu eu stau sa povestesc inseamna ca asa si este? Poate doar in mintea ta. Sau poate e mai rau, sau mai bine. Dar nu asta e problema. Defapt nici nu e o problema. Cine vrea incearca, cine nu n-a pierdut nimic. Daca totusi incearca poate doar:
sa-i para rau
sau
sa-i para bine

Huh...?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

voi imi aduceti aminte de Charlotte intr-un episod din "Sex and The City", cind era ea prietena cu niste lesbiene ... si era foarte fericita ca ce mai vorbeau ele si ce persoane "calde" pina cind mamasa lesbienelor ii spune "honey, you're sweet and everything but if you're not gone lick pssy..." la care Charlotte ca 99.9 % dintre fumei.
like that.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by BadKarma

Gelozia presupune o lipsa de incredere care este ceva total strain relatiei dintre mine si sotul meu.

pai de ce nu zici asa de la inceput...atita timp cit sinteti principiali si o faceti pe standarde morale....stii din afara pare cate plictisesti teribil si-as fi fost gata sa iti recomand fie Sanda Marin fie Kafka.
Am si eu intrebare, de ce in trei si nu in 4 sau 6 sau 256? Ma gindesc ca daca renunti la 2 numai cerul si dimensiunile camerei (whichever comes first) mai e limita. Ma rog in jurul numelor mari ar trebui sa te orientezi la Sala Palatului (nu pe 5 ca e Concert Important!!)
Si apoi ca te vad open minded, de ce sa te opresti la un anumit regn??
Asta e pentru "wimps" oameni fara fantezie, niste fricosi frigizi, cei care au reusit sa isi implineasca visele, sa isi depaseasca limitele, sa transceada bunaoara, nu se incurca de citeva caractere biologice! Nu uita intre tine si musca nu sint decit citeva (le numeri pe degete) caractere modificate in ADN!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput