Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 29
roxana c. spune:
Chiar ca interesant subiect, ma chinui de cateva zile sa citesc tot si de-abia azi am reusit, dar stiu ca scrieti intr-un ritm...20 de pagini...
M-am enervat de cateva ori cand am citit, nu mai retin numele, dar cum bine au raspuns multi, nu este nimeni obligat sa citeasca.
Si ca sa raspund la intrebarea de la inceput, nu am incercat si nici n-as incerca,n-as putea, dar nici nu condamn pe nimeni si am citit cu interes ce s-a scris pe aici.
Mai continuati, ca-mi place![]()
narancea spune:
surioara canadiana , ce frumos stii tu sa iei barbatzii cu mai baiete ! formularea ta ascunde o oarecare superioritate.... probabil ai 30 de kg mai mult ca mine, ok atunci merge , tzi-o inghit de data asta.
din ce scrii, nu pari prea desteptzica, asa ca inceteaza tu sa mai presupui ce e in capul la absolut totzi barbatzii hahahahaha incearca si tu alte presupuneri mai usore
diadaniela spune:
Mey,nu va mai certati si raspundeti frumos la ce va intrebat BadKarma.Eu mi-am intrebat sotul acum 5 min. daca ar vrea sa faca sex cu mine si inca o femeie,si mi-a raspuns ca da.Am si eu cateodata fantezia asta dar nu as avea curaj sa o pun in practica.
A,nu stiu cum se face ,dar sotul nu e niciodata in fantezia asta.![]()
diadaniela
casandra spune:
Narancea, daca despre mine vorbeai, nu eu faceam presupunerea, ci doar o combateam.
Am incercat o presupunere mai usoara, presupunand ca la mine te refereai, ca eu sunt in Canada.
Nu stiu cate kile ai, dar incearca si tu o presupunere mai "grea". Nu cred ca ai cu 30 de kg mai putin decat mine. Ar fi prea trist.
Veve spune:
quote:
Originally posted by narancea
surioara canadiana ...
Naranceooo,vezi ca-ncurcasi borcanele oleac'
Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5
josefine spune:
pentru niste idei intrati www.sexualpositionsfree.com/threespos.html" target="_blank">aici :-D
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
corinadana spune:
Sunt noua si eu pe aici pe la voi si vad ca se dezbat lucruri interesante!
Am o prietena casatorita cu un copil care a experimentat si ea ceva fantezii sexuale in afara. Si asa i au placut demult incat acum isi sparge casnicia!!! E mult prea boring! Dupa asa experiente traite. Nu mai tine seama de nimic nici macar de copil.
Si atunci cum e?! Nu i mult prea riscant?
Va pup!
Natasa spune:
Casandra, fraza -
Sa te fereasca Dumnezeu sa nu mai ai fantezie si vise, sa ti le cenzurezi pentru ca asa se cade" imi apartine, nu de alta, dar sa iau si eu rosii, nu numai Lachione :) In sfirsit, s-a scris mult si lumea a inceput sa se incurce in replici. Si nu ma refeream numai la vise si la fantezii erotice ci la orice fel de fantezii pentru ca nu mai stiu cine dadea ca definitie a fanteziei o deviere de la normal. Asa sa nu acuzam pe nimeni ca nu e in regula ca nu are fantezii erotice, postarea mea avea cu totul alt mesaj.
BadKarma spune:
Pentru o cu totul alta perspectiva, puteti citi www.amazon.com/gp/product/0965071669/102-4179373-6076915?v=glance&n=283155&v=glance" target="_blank">asta
Dupa customer reviews s-ar zice ca e mai citita si mai apreciata decit pagina data de tine. :)
quote:
Originally posted by josefine
pentru niste idei intrati www.sexualpositionsfree.com/threespos.html" target="_blank">aici :-D
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
casandra spune:
OK,Natasha, imi cer scuze, in primul rand pentru ca am incurcat persoana care a postat mesajul initial.
Acum, daca te refereai la vise si fantezii la modul general, iti dai seama ca orice om viu viseaza.Incetezi sa visezi cand incetezi sa mai traiesti, la propriu. Dumnezeu te fereste cat te fereste, dar pana la urma te nimereste. Toti vom trece prin asta. Dar ai dreptate, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine.