Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by narancea

da sex cu cai ........... nimeni ?

De ce nu mai faci fata la cai? Bey nu-ti e rushine? Tu ai cam luat-o razna rau de tot! Le intreci pe toate. Daca ai probleme "la mansarda" deschide tu un subiect "zoofilia" ca vad ca esti deviat rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Cica barbatu-miu are si el 2 nevoi: mancare si sex si nici pe alea nu vreau sa i le satisfac. Si i-am zis si io ca poate el are nevoie de 2 femei.
El raspunde fericit: "Da , una care sa gateasca si una cu care sa fac sex"
Io: "Dar ce zici de 2 cu care sa faci sex?"(io verific terenul)
El: "Pai si iar trebuie sa gatesc eu!!!!!"
Ma las de sportul asta ca n-am nici un succes.

just me

hahaaaaaa!
Sunteti doi taricei!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by lachione

quote:
Originally posted by impreuna

"nimic nu e anormal in patul unui cuplu atata vreme cat lor nu le displace!"

Pai de prea multa fantezie pusa in aplicare ajung unii sa se nenoroceasca, sa isi bage cate o sticla sau coada de matura pe te miri unde, sau mai nou sa se umfle cu compresorul

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Si care e problema ta?
Vezi ca esti in urma cu studiul de piata....exista obiecte mult mai interesante...

Ce sa fac maica dc nu stiu si io, nu tre sa te superi asa.
Zic si io ce mi-o ajuns pe la urechi, iar cu studiu de piata tre sa se puna la curent cei care au asemenea fantezii si vor sa le puna in practica

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hahahahaha de ce sa-mi fie rusine ? eu unul nu ma dau in figuri nici macar la sex in trei, si acu......... care are fi diferentza intre sex in trei si sex cu cai , tot nebuneala la cap e si una si alta !

probleme la mansarda aaaaaaaaaaaa surioara ce esti asa iute la minie ??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by narancea

care are fi diferentza intre sex in trei si sex cu cai

Adevarul e ca nu-mi dau seama...
Cred ca o sa-mi intreb husbandu' ce prefera in weekend sa-i aduc in pat, o blonda sau un armasar.... Cred ca o sa-i fie greu sa se decida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Andira, cre c-o sa vrea o iapa blonda

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Interesant subiect si incitant. Eu si sotul meu am incercat varianta in trei, dar in alt fel, in sensul ca s-a intamplat tot in doi, asta undeva intr-un pat de camin si stiti si voi ce galgie fac, iar in patul alaturat era sora lui cu prietenul, care chiar dormeau. Insa a fost super excitant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

si andira spuse : Adevarul e ca nu-mi dau seama...
narancea : aaaaaaaaaa daca nu itzi dai tu zeama ...... poate si-o da barbatitu ......

my god ! I am so good .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Si intalneala la suc mai are loc?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

lachione:
Pai mai baiete...tu ala scarbit de sexul in trei, tu nu le ai pe toate acasa... la tine ceva nu e in regula nu la fetele astea! Orice barbat a visat cel putin odata in viata s-o faca cu doua femei odata!

Si ca sa nu mai ai impresia ca generalizez, subliniez: nu orice individ pe al carui buletin scrie - sex masculin - ci, repet:
orice BARBAT!

E uimitor sa vezi cate prejudecati au persoanele lipsite de prejudecati. Nu mai putin ma mira cat de bine stie o femeie ce viseaza orice barbat. Hai, as intelege daca s-ar referi la barbatul ei, ca de, il cunoaste mai bine. Dar sa afirmi ca orice barbat musai viseaza la sex in 3, ca altfel nu-i barbat... My God, ce parere ai despre barbati..

lachione:
Sa te fereasca Dumnezeu sa nu mai ai fantezie si vise, sa ti le cenzurezi pentru ca asa se cade.

Alta prejudecata. Ne declaram pentru egalitatea tuturor, ii acceptam pe toti, homsexuali, bisexuali, nu conteaza ce si cum, cat timp au fantezii erotice. Fara, vai de capul lor...

Mergi la inceput