Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 30
symaco spune:
...
io tocmai am terminat de cetit cele 20 de pagini!!
,numai ce ma pregateam sa va raspund la subect(oricare ar mai fi acela)da ma luat un somn de la atatea replici cu sau fara bun simt!
cred ca am vrut sa va zic doar:pa mine sa nu contati..numai daca ma lasati pe mine in centrul atentiei(atunci mai vedem
)
.da deocamdata,dupa 3 ani de casnicie(novice,ce mai)inca zic ca´´ce-i al meu e numai al meu,si nu impart cu nimeni`´
fiecare cu patul lui si cu cate persoane vrea,nu mi se ridica parul in cap si nici nu fac trei pasi inapoi ca am vazt pisica neagra,si apoi sa cataloghez acesti oameni ca fiind anormali(chiar si daca se joaca cu gandul)...mi se pare o aiurelea,si intradevar cel care o face ar trebui sa mai deschida putin ochii,ca sunt totusi niste conceptii mult prea invechite.

celor care ne-au impartasit din gandurile lor,pacat ca foarte multe dintre mamici sau limitat la a citi de frica unora care chiar nu stiu sa poarte o dscutie civilizata!
ps:in caz ca nu ati prins miezul subectului meu..io nu am practicat,nici nu am de gand deocamdata.dar cand sau daca o sa incerc o sa va spun si voua cum e!![]()
![]()
![]()
denizel spune:
symaco
, ti-am mai raspuns eu o data si la aranjatul in casa si cred ca ti se potriveste aceeasi pozica:
.
inca traieste, nu?![]()
![]()
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
symaco spune:
quote:
Originally posted by denizel
symaco, ti-am mai raspuns eu o data si la aranjatul in casa si cred ca ti se potriveste aceeasi pozica:
.
inca traieste, nu?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

da ,mai,traieste...inca!

bebi spune:
Ce mai faceti? Tot aici sunteti? Dar stiu ca nu va puteti dezlipi de subiectul asta.
Vreti sa va spun un secret? Nici eu... nu ma pot dezlipi![]()
Eu va mai spun inca o data: pe mine sa contati. Aseara avusei vise erotice... sa scuip in san ca sa fuga gandurile negri de la mine sau sa-i dau bataie cu iapa blonda?!
Semneaza: O blonda care inca mai asteapta propuneri. La nevoie, se trimit 
PS Nu mai ramaneti in sfera ideilor si iubiti-va mult Din dragoste![]()
SEmneaza: Aceeasi blonda nelinistita.
bebi spune:
Din jurnalul unei blonde: ora 2:22 pm. sambata
SI MAI AM O DILEMA: intrebai si eu mai voalat daca ar vrea sex in trei si el raspunde: aprob afirmativ. Acu' zau ca nu stiu ce sa-i fac: saau frau liber imaginatiei sau sa-l castrez?
Daca zicea ca nu vrea poate ma mai gandeam si-l incercam numai asha sa vad daca e sigur... asa ca vrea, nu-i dau nik. Mai bien sa fiu eu a treia persoana decat sa intervina o a treia intre ....
Mai bine , nu! Eu stiu ce-o sa iasa...
SEmneaza: Aceeasi blonda, dar resemnata de data asta.
brendamitran spune:
Pai daca te-a mancat undeva.......

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
narancea spune:
scuze surioara canadiana, de atita abureala, te-am incurcat cu grasa aia hahahahahaha
neazta.........
olguttza spune:
Deci, mai are loc intalnirea aia???
Bad, Tanya, Brenda, Otilia, Iren
(cu scuzele de rigoare daca am omis pe cineva)
PS: N-are rost sa comentez ce-am citit in aste j'de pagini...As spune unele lucruri din experienta, da de ce le-as da unora satisfactii?! Plus ca...cea mai buna aparare a unora e atacul,nu?!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
narancea spune:
hahahaha asa imi plac mie astia, care stiu ei ceva dar nu zic, sau au ei parerea lor dar nu o strica pe totzi prostii, sau alea care zic : eu nu fac asa ceva, sotzul meu nici pe departe, dar nu am nimic impotriva ......
decit sa scrietzi asa, mai bine nu atzi scrie nimic ! si atzi lasa o impresie mai buna .....
symaco spune:
quote:
Originally posted by narancea
hahahaha asa imi plac mie astia, care stiu ei ceva dar nu zic, sau au ei parerea lor dar nu o strica pe totzi prostii, sau alea care zic : eu nu fac asa ceva, sotzul meu nici pe departe, dar nu am nimic impotriva ......decit sa scrietzi asa, mai bine nu atzi scrie nimic ! si atzi lasa o impresie mai buna .....
....si io ma gandeam tot asa,lasi o impresie foarte buna pana cand incepi sa postezi ceva!