Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doareu spune:

Adela, te inseli, e plina lumea de batrani cu fantezii sexuale care mai de care. E trist (Ick!), dar adevarat. (Ai auzit de exemplu expresia "dirty old man"?) Cauza e ca nu si-au trait tineretea dupa cum au vrut, constransi fiind de cultura sau societate, si in felul asta si-au reprimat "dorintele". Si tot ce e reprimat isi va gasi un mod sau altul sa iasa la iveala... De fapt reprimarea din tinerete e motivul pentru care multi dintre batrani devini niste "acriti" sau cu inclinatii spre perversiuni. -> acuma deviind complet de la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Hai, mai Madda, chiar asa, ce cauti la topicul asta cind titlul e mai mult decit explicit? Ai intrat sa faci morala si sa dai definitii? Vezi sa nu uiti sa spui la spovedanie ca ai citit asemenea grozavii! Nu incetez sa ma minunez de ipocrizia voastra. Subiectul asta are mai multe vizualizari in 3 zile decit altele fiebinti in 2 ani, dar unele va dati lovite si ingretosate. Nu cred ca ai tu idee cit de familiste sint fetele care au fantezii si mai au si curajul sa le exprime, cum nici eu nu am idee de cit de familista esti tu, asa ca lasa morala asta de prost gust.
Imi iubesc sotul si copilul cum nu exista cuvinte sa spun, dar asta n-are nimic de-a face cu fanteziile mele, cu imaginatia mea. Sa te fereasca Dumnezeu sa nu mai ai fantezie si vise, sa ti le cenzurezi pentru ca asa se cade. In visele mele fac ce vreau si daca am si un sot cu care sa le discut, cu atit mai bine pentru noi. Nu inseamna ca nu ne iubim, ca ne inselam, ca facem orgii in n-shpe persoane. Inseamna ca sintem suficient de liberi cit sa nu ne ingropam gindurile mai indraznete, ca putem sa discutam orice si cred ca asa vom fi si peste 50 de ani. Am mai zis-o, e dreptul vostru, al puritanelor (ca nu pot sa va numesc familiste doar pentru ca va scuipati in sin la topicul asta), sa nu discutati despre sex. Dar daca nu va place, nu mai intrati aici.
Cit priveste pacatele mele pe care le vor plati copiii si nepotii, sa dea Dumnezeu ca cel mai mare pacat el meu sa fie fanteziile erotice si altele nici sa nu mai am. Cit despre tine, cea fara de pacate, da cu pietre, ca prinde bine in post. Si fa si un foc in fata blocului, poate prinzi vreo pacatoasa si o prajesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Hai, mai Madda, chiar asa, ce cauti la topicul asta cind titlul e mai mult decit explicit? Ai intrat sa faci morala si sa dai definitii? Vezi sa nu uiti sa spui la spovedanie ca ai citit asemenea grozavii! Nu incetez sa ma minunez de ipocrizia voastra. Subiectul asta are mai multe vizualizari in 3 zile decit altele fiebinti in 2 ani, dar unele va dati lovite si ingretosate. Nu cred ca ai tu idee cit de familiste sint fetele care au fantezii si mai au si curajul sa le exprime, cum nici eu nu am idee de cit de familista esti tu, asa ca lasa morala asta de prost gust.
Imi iubesc sotul si copilul cum nu exista cuvinte sa spun, dar asta n-are nimic de-a face cu fanteziile mele, cu imaginatia mea. Sa te fereasca Dumnezeu sa nu mai ai fantezie si vise, sa ti le cenzurezi pentru ca asa se cade. In visele mele fac ce vreau si daca am si un sot cu care sa le discut, cu atit mai bine pentru noi. Nu inseamna ca nu ne iubim, ca ne inselam, ca facem orgii in n-shpe persoane. Inseamna ca sintem suficient de liberi cit sa nu ne ingropam gindurile mai indraznete, ca putem sa discutam orice si cred ca asa vom fi si peste 50 de ani. Am mai zis-o, e dreptul vostru, al puritanelor (ca nu pot sa va numesc familiste doar pentru ca va scuipati in sin la topicul asta), sa nu discutati despre sex. Dar daca nu va place, nu mai intrati aici.
Cit priveste pacatele mele pe care le vor plati copiii si nepotii, sa dea Dumnezeu ca cel mai mare pacat el meu sa fie fanteziile erotice si altele nici sa nu mai am. Cit despre tine, cea fara de pacate, da cu pietre, ca prinde bine in post. Si fa si un foc in fata blocului, poate prinzi vreo pacatoasa si o prajesti!

bine spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Cred ca se exagereaza de ambele parti. Eu care nu sunt de acord cu o asemenea practica nu inseamna ca scuip in san sau ca sunt ipocrita. Biserica majoritara este cea care critica cel mai vehement lucrurile astea si vorbeste intr-un fel foarte putin magulitor despre aceste practici si despre persoanele in cauza. Asa ca nu stiu de se mira atat fetele cu fantezii ca vezi doamne au venit puritanele sa le dea in cap. Jignirile sunt urate, indiferent de ce parte a baricadei esti. Suparare mare, coane' Fanica

Iar din punctul meu de vedere postul nu are nici o legatura cu treaba asta, ca si cum persoana ar fi de acord in restul timpului dar in post nu. Si la urma urmei eu nu tin nici postul asa ca ce sa mai vorbesc...

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madda spune:

Mooaaammma, ce ati mai sarit pe mine! Eu mi-am exprimat propriul punct de vedere, asa cum faceti si voi, care-i problema? Ar trebui sa fie toata lumea de aceeasi parere? De ce nu raspundeti la subiect ca eu nu aveam nevoie de raspunsuri la postarea mea.Oricum reactiile au fost cele la care ma asteptam.Sic!
Acum fug repede de aici sa ma intalnesc cu membri "inchizitiei franceze" (daca tot sunt din Evul Mediu)ca sa "punem de-o parleala pt.vrajitoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Doareu: interesant postingul tau si foarte rational. Decizii..decizii.

Madda: Am inteles. Nici pe tine nu contam.

Natasha, Anka-maria: mi-ati citit gindurile.

Narancea: Nu vrei tu sa te mai nasti odata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

madda, ai fost nostima aici... eu zic ca te poti infiltra sa vezi unde sa intalnesc ca sa le prinzi asupra faptului lol.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Jocelyn, fii serioasa, cum sa vada asa ceva? Vrei sa se tulbure saraca fata? :)
Clyo, Andira-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by madda

Eu mi-am exprimat propriul punct de vedere, asa cum faceti si voi, care-i problema?

Tot n-ai zis ce faci pe aici in postul Craciunului...
Si ca sa-ti raspund, problema mea e ipocrizia, cu care am intr-adevar ceva, de-asta am postat, ca pana acum m-am multumit sa citesc si sa ma amuz...

Daca ai citit totusi ce-a scris BadKarma cand a deschis topicul, astepta parerile celor care "s-au jucat cu aceeasi idee" si celor care "au incercat asta".

De-asta si sunt atatia cei care au citit, dar nu au postat.
Asa ca rosiile tale sunt cu totul gratuite, nu ai impresionat pe nimeni. Cel mult hilare.

Mergi la inceput