Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si oamenii fara fantezii "ierotice" si "fara pacate" sint curiosi, Andira. Si a intrat ca sa-si scuipe de trei ori in sin (ptiu-ptiu-ptiu). Eu zic sa faci si trei pasi inapoi, Madda, ca ce-i aici e mai ceva decit pisica neagra! Si stiu de ce ai intrat aici in post: sa ne moralizezi, rusine sa ne fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Natasa - ai dreptate...

In locul ei nu mi-as ierta ca am citit asa ceva in postul Craciunului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Si oamenii fara fantezii "ierotice" si "fara pacate" sint curiosi, Andira. Si a intrat ca sa-si scuipe de trei ori in sin (ptiu-ptiu-ptiu). Eu zic sa faci si trei pasi inapoi, Madda, ca ce-i aici e mai ceva decit pisica neagra! Si stiu de ce ai intrat aici in post: sa ne moralizezi, rusine sa ne fie!

esti mortala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Vaz ca iar a luat-o razna topiku, na aci ceva de inveselit

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Iren, in post ne arati tu asa ceva? Eu numai cu tirbusonul desfac sticlele, parol :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hai nu mai vorbitzi murdar la gura acu in postul mare si alunagatzi-l pe necuratu de aici, in numele lu isus si maicasa sfinta maria si totzi ingerii care zboara prin ceruri !!!!!!!!!!!!!

asa lume pacatoasa ...... si perversa .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

narancea, daca nu dai cu aghiazma putin, n-ai facut nimic...

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by narancea

hai nu mai vorbitzi murdar la gura acu in postul mare si alunagatzi-l pe necuratu de aici, in numele lu isus si maicasa sfinta maria si totzi ingerii care zboara prin ceruri !!!!!!!!!!!!!

asa lume pacatoasa ...... si perversa .......

da putina tamaie n-ai?

Mey, voi vedeti ca topicu asta e alaturat celui despre post?
Doamne feri ce s-ar intampla dc ar incurca cineva subiectele intre ele..., nici nu vreau sa ma gandesc

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Iren, beton....
Da' m-am imbujorat toata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Mey, voi vedeti ca topicu asta e alaturat celui despre post?

exagerezi. este alaturat celui despre sotul plecat in delegatie => uite o explicatie pentru fanteziile scapate din frau ale unora legate de postul altora.

Mergi la inceput