Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

stati ca m-a pocnit si pe m ine inspiratia:

frunza verde din Dudesti,
narancea, te convertesti?
stai putin, nu-i chiar asa,
doar primeaza dragostea.

nu sunt de acord cu trois
nici cu convertirea mata.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaa se scoala greu bad karma ? o fi ostenit aseara....... nu-i asa usor s-o iei din doua partzi ........

nici la mine nu e mai usor, eu aici gasesc amatoare de sex in trei , tot din partzi .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doareu spune:

Badkarma, ai scris in legatura cu subiectul asta pentru a primi sfaturi sau pareri in legatura cu sexul in trei. Nu stiu cat de mult te-a ajutat ceea ce s-a scris aici sa iti formazi o parere si sa te decizi daca sa o faci sau nu. Eu cred ca raspunsul il gasesti in inima ta. Gandeste-te, analizeaza singura si vei ajunge cumva la o concluzie. Orice decizie ai lua, nu e sfarsitul lumii.

Daca e ceva ce cu adevarat vrei si crezi ca atunci cand vei fi de 70 de ani vei avea regrete si te vei intreba "Of, de ce nu am facut-o?", fa-o si "get done with it". Te-ai intrebat si cum afecteaza relatia cu sotul tau... Asta intr-adevar e important.

Nu stiu nimic despre el, dar tu il iubesti. Pentru multa lume pare contradictoriu, dar eu stiu ca il iubesti. Daca sotul tau a inceput sa-si doreasca asta poate ca ar fi bine sa vorbiti putin despre subiect. Asa, o discutie sexy, intima, frumoasa... - de ce nu? Va veti cunoaste mai bine.

Vorbiti putin si despre interesul lui pentru alte femei in afara de tine, chiar daca nu e usor - frumos, bineinteles, nu cu ranchiuna. Cum s-ar simti sa fie cu alta femeie (chiar daca esti si tu prezenta e totusi alta femeie...) fata de cum se simte cand e cu tine? Ce rol are intimitatea pentru el din punct de vedere sexual? Mai important - ce e cu adevarat ceea ce il excita la gandul sexului in trei? Pentru multi barbati de exemplu e atentia... Aceleasi intrebari ti le poti pune si tie. Si, bineinteles, totul ca o discutie care va va apropia, in nici un caz ca un interogatoriu...

Reactiile din partea celor care sunt "impotriva" au fost puternice din cauza geloziei. Asta trebuie inteles, si nu trebuie sa te simti jignita personal in nici un caz, orice s-ar spune. Femeile aud de la sotii lor ca sunt unicele femei din viata lor, ca le iubesc mai mult decat orice pe lume si apoi - bum!- citesc despre sexul in trei, despre barbati care vor asta. E de inteles. Nu cred ca este o femeie care sa se bucure vazandu-si sotul cu alta femeie - si multor barbati, crede-ma, le place la nebunie acest lucru, faptul ca femeia de langa el il vrea doar pentru ea! E si o dovada de iubire.
Si asta ar merita sa-i spui sotului tau in caz ca nu i-ai spus-o - ca te excita gandul, dar ca ai fi "putin geloasa"! Urmareste-i reactia...

Cineva a mentionat, am uitat cine: "iubirea pentru sotul tau e mai presus decat fanteziile sexuale". Dar atunci care e natura relatiei dintre soti in cazul asta? Prietenie? Pentru ca sexul nu e considerat ca o manifestare a intimitatii dintre cei doi... Deci depinde si de natura relatiei cu partenerul, ce iti doresti cu adevarat de la relatie, unde vrei sa ajunga relatia.

Dar subiectul merita discutat - e ceva care se intampla la ora actuala, e ceva ce multi oamenii isi doresc. Merita vazut de ce apar si de unde vin astfel de fantezii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by doareu

Daca e ceva ce cu adevarat vrei si crezi ca atunci cand vei fi de 70 de ani vei avea regrete si te vei intreba "Of, de ce nu am facut-o?", fa-o si "get done with it". Te-ai intrebat si cum afecteaza relatia cu sotul tau... Asta intr-adevar e important.

Of maica, asta-i cul. Sa ajungi babaciune si sa oftezi dupa fantezii sexuale.

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61829" target="_blank"> Sa nu-i uitam! -Craciun pentru batrani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madda spune:

de trei ori BRAVO pt.familiste, carora ma alatur si eu.Nu ne mai acuzati de vederi "inguste" si lipsa "fanteziilor".Cuvantul fantezie prin definitie inseamna "produs al imaginatiei, plasmuire,gust sau inclinatie ciudata, iesita din comun a cuiva"(sursa:DEXONLINE),deci nicidecum nu mi se pare normal ca unele persoane sa aiba asemenea inclinatii.Ca le au, e treaba lor, asta nu inseamna ca ele sunt si normale si insusi faptul ca le considera la locul lor denota lipsa totala a valorilor morale, ca de cele crestine nici nu se mai pune problema.In plin post al Craciunului preocuparile unei fiinte normale si rationale (ca doar asta ne deosebeste de animale), ar trebui sa fie cu totul altele.Sa nu ajungeti peste ani sa va intrebati ale cui pacate le platesc copii sau nepotii vostri...
Succes "in ramura" si dati mai departe cu pietre in noi cele "inapoiate", care nu avem "largimea" si "perceperea" necesara unor discutii atat de "elevate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Regrets, I’ve had a few;
But then again, too few to mention.
I did what I had to do
without a any exemption...
I planned to have a sex in trei
sa mi-o trag cu barbatzi si cu femei
But more, much more than this,
I did it my way... in trei !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mada, "largimea" si "perceperea" matale nu ne interesa, doar opinia.
Da' e foarte adevarat ca discutia este "elevata", de 2 pagini se tine numai in versuri!
Apropo de asta, hai ma, lasati-o naiba cu rimele ca n-am talent deloc la asta si ma simt data la o parte.
Cica ma duc io acasa si-l intreb pe barbatu-miu daca ma lasa la o petrecere cu fete...in pijamale si p-orma ma uit la el si-i trag un zambet stramb poate pricepe.
Raspuns: "Vezi sa pui naiba ceva pe sub pijama aia ca la cistita ta risti sa te imbolnavesti".
Cred ca daca ma gaseste cu o femeie goala in casa o sa zica eventual ca ne probam hainele una alteia sau ne cautam de chisturi la sani.
Bineinteles ca insist "Mai omule, tu n-ai vreo fantezie ceva?"
Raspuns "Cateodata visez ca facem sex de 2 ori pe saptamana" "Dar cea mai ascunsa dorinta a mea este sa mai iei si tu initiativa cateodata!!!"
Deci fiecare cu ce-l doare....

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Madda - ce cauti tu, in "plin postul Craciunului" pe topicul asta?
Daca nu ma insel, valorile morale ar fi trebuit sa te faca sa-l ocolesti din toate puterile. Nici nu vreau sa-mi imaginez ca ai citit toate cele 15 pagini...

Si nu, nu ma intreb ce pacate vor plati copiii sau nepotii nostri, nu cred in asa ceva.

Nu cred nici in sexul in 3, si n-as face in viata mea. As muri sa-mi vad sotul in bratele altei femei. Iar un al doilea "el" alaturi de iubitul meu nu ma intereseaza.

Dar cand vad pareri de Evul Mediu, nu ma pot abtine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Anka - Maria -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Era o discutie degajata, nostima...
Nu sunt de acord si nici n-as face sex in 3 sau orice alta combinatie...dar cine sunt eu sa tin lectii de morala..fiecare e liber sa-si aleaga calea, suntem majori, vaccinati, ne asumam greselile, riscurile...
In plin post al Craciunului...auzi, sa intre ele(ei) pe asemenea topic...pai numai citind...pacatuiesti...ptiu

Mergi la inceput