Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 20
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Otilia
De ce sa se inchida?Mi se pare un subiect simpatic si interesant... Inceputul era bun iar viitorul luminos... Si cine a jignit ar face bine sa se scuze...
Ca „responsabil cu versurile” de la subiectul cu idoli
, voi aduce si aici umila mea contributie:„Viitor de aur subiectu’ aista are
Si prevaz prin secoli a lui inaltare.
Insa mai-naine trebuie sa stim
Pentru el cu totii martiri sa murim!
Caci fara aceasta lantul ne va strange
Si nu vom sti inca nici chiar a ne plange!"
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
iren spune:
quote:
Originally posted by Otiliaquote:De ce sa se inchida?
Originally posted by DARAEL
Daca ai ajuns la concluzii, cred ca este momentul ca moderatorii se inchida acest subiect – parerea mea este ca s-a spus tot ce era de spus si e pacat sa ajunga la ZZ din cauza unor cuvinte grele care au aparut in unele postari.Mi se pare un subiect simpatic si interesant... Inceputul era bun iar viitorul luminos... Si cine a jignit ar face bine sa se scuze...
Asta e doar parerea mea (personala, of corzzz) de fosta "usuraticamanipulata" si actuala "cocoana serioasa rau de tot!!!
"
PS: Ooooops, am uitat sa precizez: posed experienta importanta, deci parerea mea e una avizata!(chiar daca nitel manipulata!
)
Otilia, credeam ca numa io sint asha
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
rochelle spune:
Scuze-mi cer ca intervin,dar nu pot sa ma abtin.
BADKARMA ce fantezii si pretinzi sau mai sustii,
Raspicat si-n gura mare,ca iubesti la disperare.
Cum? ma intreb eu ai putea,sa il vezi in fata ta
Pe al tau scump si iubit cum se "joaca " fericit.
Si se uita-n ochii tai,uhh ce bun sexul in trei,
Iar tu cuminte,uimita,poate putin fericita...
Asteptand cu nerabdare,sa intri-n rol cu ardoare
Si crezand ca fantezia-ti va aduce bucuria.
PS:asta e parerea mea la acest subiect,imi cer totusi scuze si iti doresc succes in tot ce ti-ai propus.
conchita spune:
quote:
Originally posted by BadKarma
Vocile pro au fost putine si relativ tematoare, insa vorbesc in cunostiinta de cauza si dovedesc ca o relatie poate supravietui acestei experiente.
ai uitat doua categorii: 1.cele cu experienta, dar anti, care dovedesc ca o relatie de duce p... de suflet dupa o asa experienta. si nu ca era relatia de vina, ci experienta; 2. cele fara experienta, dar pro, ca sa braveze sau sa fie in ton cu moda, vorba lui Liris.

radio erevan raspunde in avans la dilemele legate de puncte puncte: da, rima e pendula.
adrienne12 spune:
Parerea mea e ca totul se reduce la a avea inclinatii gay si de aici acest conflict de pareri. Eu una n-as putea pt. ca sint straight si pt. ca cred ca astfel de experimente pot periclita armonia unei familii (pe linga pericol de boli si teama ca partenerului ii va place mai mult de a 3a persoana, daca aveti copii ce fel de modele sintei pt. ei? Nu va e teama ca vor creste si ca s-ar putea sa va surprinda?) Nu ma deranjeaza daca altii o fac... Spunea badkarma undeva ca la sexul in 3 pozitia ei e ca ea cu sotul "i-o trag" uneia. asa ceva nu as putea face nici somata cu pistolul. Pe linga ca sint straight sint si geloasa. Pt. mine barbatii gay si femeile lesbiene intra in aceeasi categorie, asa ca, straight fiind nu m-as vedea in nici o ipostaza de genul asta. Singura acceptabila pt. mine ar fi eu cu doi tipi al caror interes sa fie placerea mea, nu a lor intre ei.
Ramonika spune:
zicea careva ca animalele nu fac sex in 3?
ia uitati-va aici si aici 
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
narancea spune:

gata ! ma pregatesc,
de astazi ma convertesc !
numa sa gasesc doua femei
ca sa fac un sex in trei !
bad karma, cind e vorba de sex tu esti " big mama "
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
zicea careva ca animalele nu fac sex in 3?
ia uitati-va aici si aici
Ramonikasi pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Sunt trucate meyy

Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004) Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
Ramonika spune:
io stiu
aia cu caprele chiar pare reala... 
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
denizel spune:
Dragi boboreni, avand in vedere numarul crescut de artisti ridicati din randurile voastre, voi face nominalizarile pt. premiulI
La categoria "arta cu tematica" propun pt. premiul I pe rochelle. Vezi creatia pe pagina precedenta!
La categoria "arta umoristica", pe narancea pt. compozitia:
moi penibil???
ce ne pas posibil!!
topul poate fi modificat numai dupa ce voi fi consultata.
Daca doriti sa o faceti pe pm, va rog nu trimiteti poze!!!![]()
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

manipulata" si actuala "cocoana serioasa rau de tot!!!
)