Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

foaie verde din ocol,
badkarma o fi vreun troll?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

BADKARMA imi permit sa-ti reamintesc " 04. Incercati sa combateti idei, nu persoane

Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat."

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Oana
Aaaaa si inca ceva, Darael maica, da' de unde stii tu ca numita "badkarma" e "fata frumoasa" ??

Raspunsul este simplu :
“Fata” deoarece asta cred ca inseamna semnul acela a lui Venus sub nume...
“Frumoasa” pentru ca eu caut sa vad intotdeauna Sufletul omului – si eu vad toate Suflete frumoase, minunate si superbe........

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Multumesc, Darael.

Mergi la inceput

Papadie: Dragut ca ma atentionezi pe mine si asta nu iti spune nimic:

"bad karma eu as pune pariu ca inca nu stii totul despre sexul in doi, nici macar de sexu de una singura !si repede te grabesti la sex in trei" (narancea)

Narancea: reformulez:

Frunza verde, pom uscat
Ai trei rime de ...

quote:
Originally posted by papadie

BADKARMA imi permit sa-ti reamintesc " 04. Incercati sa combateti idei, nu persoane

Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat."

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Minuta discutiei.

Subiectul asta, asa cum este el, a atras 8701 vizualizari. Asta inseamna ca a stirnit un oarecare interes. Majoritatea au preferat sa nu isi expuna parerile. O minoritate - am ales sa ne duelam pe forum, impartiti fiind in doua tabere: pro si contra. Vocile pro au fost putine si relativ tematoare, insa vorbesc in cunostiinta de cauza si dovedesc ca o relatie poate supravietui acestei experiente. Ele n-au reusit sa explice de ce poate fi amuzant sexul in trei, cum se face, care este dinamica unei relatii de tip 3some si nici felul in care o astfel de relatie ar putea imbunatati viata sexuala a unui cuplu.

Vocile contra au fost mai multe. Argumentele lor au fost destul de slabe si incoerente, multe fiind observatii in ne-cunostinta de cauza sau rautati gratuite, de tipul "asa ceva nu se face" sau "sinteti niste usuratice".

Concluzia unu: noi, cele cu fantezii privind sexul in 3, in 4 sau cu tente bisexuale sintem niste frustrate nesatisfacute de proprii barbati, femei cu o moralitate indoielnica, candidate la punerea in practica a tuturor scarboseniilor pamintului de la sex cu regnul vegetal la sex cu animale. ele, cele fara fanteziile astea sint niste bigote, ipocrite, femei lipsite de imaginatie erotica ce se auto-iluzioneaza ca viata lor sexuala este cum nu se poate mai buna si nu mai are loc de imbunatatiri.

alternativ

Concluzia doi: unii oameni au fantezii indraznete, alti oameni au indrazneala de a-si pune fanteziile in practica, altii n-au nici una nici alta. Lumea e diversa si de-aia e frumoasa.

Concluzia trei: o parte dintre noi ne vom intilni la un suc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mey,mey,mey......hai sa facem pace!
Fetelor,hai sa incercam sa-i ignoram pe cei care folosesc cuvinte mai putin placute si mai putin pro pt.acest subiect.Cred ca ar fi mai intelept si,mult mai usor,daca ne-am vedea de discutii in continuare,ca si cind atacurile nu ar fi,hai sa ne facem ca nu le vedem....cred ca asa dovedim ca sintem mai.....stiti voi cum!
Pe Narancea,iertati-l,nu e rautacios,asa e el,mai glumet din fire,sint convinsa ca nu a spus nimic cu rautate.
Narancea,hai sa ne gindim un pic.....eu,personal,cred ca nu are importanta daca stii sau nu totul despre sexul in doi,ca sa il incerci pe cel in trei...asta tine,mai degraba de preferinte,de exact fanteziile despre care vorbeam....sau poate tocmai insatisfactia deplina a sexului in doi,te indeamna la cel in trei...sint multe aspecte care pot fi luate in discutie...
Tanya...hmmmm,atunci hai sa ne facem noua o placere(a nu se citi placere erotica ) si sa ne vedem la un suc,imi place sa cunosc oameni,imi place sa discut cu oameni,imi place sa-i ascult pe oameni....
Deci......continuam discutiaaaaa!

Darael,vii?

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by BadKarma

unii oameni au fantezii indraznete, alti oameni au indrazneala de a-si pune fanteziile in practica, altii n-au nici una nici alta. Lumea e diversa si de-aia e frumoasa.

BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.

Badkarma, nu stiu cine esti si de unde vii, nu stiu de ce ti-ai ales acest nick si aceasta semnatura, dar imi place de tine! Ai idei clare si precise, in + stii sa combati si-ti urmezi instinctul! Esti o persoana inteligenta, senzuala si indrazneata, asta-i clar!!! Bafta multa!

Nadine, imi place foarte mult cum gindesti!!!

As mai avea flori de oferit si altor persoane (Ursoaica, Tanya etc...) dar sunt obosita si nu mi-am facut lectia dinainte, asa ca... Stiti voi ;)

Va pup!

PS: narancea, esti nostim tare! Citeodata chiar reusesti sa ma faci sa rid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by BadKarma

Minuta discutiei.

Subiectul asta, asa cum este el, a atras 8701 vizualizari.......
BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.

Daca ai ajuns la concluzii, cred ca este momentul ca moderatorii se inchida acest subiect – parerea mea este ca s-a spus tot ce era de spus si e pacat sa ajunga la ZZ din cauza unor cuvinte grele care au aparut in unele postari.

Te asteptam la subiectul cu idoli http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61958&whichpage=2 unde cunosti deja cateva personaje principale: Narancea si DARAEL....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Daca ai ajuns la concluzii, cred ca este momentul ca moderatorii se inchida acest subiect – parerea mea este ca s-a spus tot ce era de spus si e pacat sa ajunga la ZZ din cauza unor cuvinte grele care au aparut in unele postari.
De ce sa se inchida? Mi se pare un subiect simpatic si interesant... Inceputul era bun iar viitorul luminos... Si cine a jignit ar face bine sa se scuze...
Asta e doar parerea mea (personala, of corzzz) de fosta "usuratica manipulata" si actuala "cocoana serioasa rau de tot!!! "

PS: Ooooops, am uitat sa precizez: posed experienta importanta, deci parerea mea e una avizata! (chiar daca nitel manipulata! )

Mergi la inceput