Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

mai fetelor, nu tin partea nimanui dar nu ii frumos; fiecare cu parerea lui si cred ca nu are nici un rost sa se ajunga la remarci rautacioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da chiar asa, cui nu ii place sexul in trei sa nu intre pe aici, cit de greu poate fi asta ?

acu sa revenim la oile noastre. voi astea cu sexu in trei, si eu am inceput tot asa ca voi, la inceputuri faceam numa sex in trei, trei timpi si trei miscari ! asa ca nu sunt eu chiar pe dinafara.....

acu numa ma intreb si eu asa ca baietzii, inainte sa trecetzi la sexu in trei, atzi atins perfectziunea la sexu in doi ?

de trei ori hei ! pentru sexu in trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

narancea, ai inceput cu sex in trei timpi si trei miscari si acum... esti tot acolo?

Cit priveste perfectiunea in doi, da, la noi dureaza mai mult de 3 timpi si trei miscari!!!

quote:
Originally posted by narancea

acu sa revenim la oile noastre. voi astea cu sexu in trei, si eu am inceput tot asa ca voi, la inceputuri faceam numa sex in trei, trei timpi si trei miscari ! asa ca nu sunt eu chiar pe dinafara.....

acu numa ma intreb si eu asa ca baietzii, inainte sa trecetzi la sexu in trei, atzi atins perfectziunea la sexu in doi ?

de trei ori hei ! pentru sexu in trei.

Mergi la inceput

asa-i sexu la romani
mostenit de la strabuni
doua fete si un baiat
la gramada in acels pat !

bad karma eu as pune pariu ca inca nu stii totul despre sexul in doi, nici macar de sexu de una singura !si repede te grabesti la sex in trei .

Mergi la inceput

Frunza verde elefant
Esti penibil si jenant.

quote:

asa-i sexu la romani
mostenit de la strabuni
doua fete si un baiat
la gramada in acels pat !

bad karma eu as pune pariu ca inca nu stii totul despre sexul in doi, nici macar de sexu de una singura !si repede te grabesti la sex in trei .

Mergi la inceput

moi penibil ?????
ce ne pas posibil !

aaaaaaaa surioara , da ia zi ma cum e cu sexu in trei, cine , ce , cui baga acolo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Naranceo,
noroc di tini bai baietule!
Fimeili istea di atata dragoste - in 3, 4,5,6,7 samd - s-o luat la bataie! Pai ai mai vaz't tu fimei sa nu si bati pi barbati?

pai foai' verdi foai' lata
voi fimei cu mintea coapta
sa ajiunjiti la bataie
ca talhari la drumu' mari?

hai sa facim intalniri
astea care-s u samtari
sa videm ci s-a-ntampla
daca ne-o iubi or ba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

dupa bataia pe care i-o administrarati lu don Narancea cred ca ati trecut deja la sado-maso

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Papusel, tu nu te califici pentru meditatii gratis. Plimba nitel ursu si vorbim cind mai cresti. Hai pa.

quote:
aaaaaaaa surioara , da ia zi ma cum e cu sexu in trei, cine , ce , cui baga acolo ?

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa surioara, eu nu ceream meditatzii, ci doar simple informatzii.....

eu beau si am sa ma fac mare ! cu sperantza-n inima ca am sa primesc meditatzii ........... esti si frumosa foc hahahahaha meditaztii hahahahaha asa ceva........

Mergi la inceput