Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 17
liris spune:
Bad Karma nu stiu dc e cazul sa vorbesti tocmai tu de bun simt.
ma bucur ca te-am distrat asa de dimineata.
ma bucur si ca stii ce fac lesbienele/bi (btw evident ca stiu diferenta atita cit este ea, stai linsitita). credeam ca te duci cu capul inainte fara sa cunosti. dar daca stii si inca te atrage ideea, te excita inca ... esti dintre acelea putine care nu se oripileaza la gindul asta, asa ca go ahead (ca vezi incurajarile sunt ca e ok, asta era intrebarea initiala nu ?!)!
mie nu-mi plac fetele care urmeaza o moda, dar tu ai aceste dorinte in tine, "genuine" cum spuneam.
insa trebuie sa spun ca in opinia mea, dc tu crezi ca a fi atrasa sexual de o persoana de acelasi sex este normal ... atunci te inseli. nota bene nu sari sa ma acuzi de nu'sh ce discriminare, ca asta-i alta mincare de peste si nu e cazul meu. dar aici este vorba sa clarificam niste chestii de principiu.
ptr cine intreba, se fac aceste extrapolari cu animale (foarte dure cred eu) ptr a se sublinia faptul ca o data negata relatia simpla si fireasca si exclusiva intre un barbat si o femeie, nu mai exista constringeri, poate particicpa oricine.
sa nu uitati sa puneti si aici poze de la intilnire!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
BadKarma spune:
Asta se cheama sofism. Afirmatia ta este echivalenta din punct de vedere al logicii cu urmatoarea: "o data negata relatia simpla, fireasca si exclusiva intre om si mediu, nu mai exista constringeri, principiul intai al tremodinamicii nu mai este valid."
quote:
Originally posted by liris
ptr cine intreba, se fac aceste extrapolari cu animale (foarte dure cred eu) ptr a se sublinia faptul ca o data negata relatia simpla si fireasca si exclusiva intre un barbat si o femeie, nu mai exista constringeri, poate particicpa oricine.
anka-maria spune:
Si uite asa s-a dus naiba toata armonia....
Pana si eu care nu fac decat sa visez m-am simtit in pericol de a fi brusc atrasa de primul caine de pe strada si sa ma dedau la cine stie ce atrocitati.
Cine afirma ca un astfel de topic nu-si are rostul pe dc tin sa amintesc ca mamicile sunt in primul rand femei care au fantezii, vise iar daca ai copil nu incetezi sa-ti mai pui intrebari ci din contra.
Nu vrea nimeni sa va perverteasca, sunteti singurele care decideti cate persoane lasati in pat. Nu vad unde e manipularea.
Poate n-ati observat ca multe forumiste care n-au fost de acord cu practica au tratat subiectul cu mult umor si bun simt.
Doar vreo 3,4 cazuri de "oripilate" care nu mai pot trai de cand e topicul asta aici, le e frica sa nu se ia "boala" asta.
just me
impreuna spune:
Mai fete dragi, oricine ce a scris aici, e doar o postare, nimeni nu obliga pe nimeni la nimic. (cel putin asa cred
)
Si am o parere: instinct sexual au si oamenii si animalele. Doar ca oamenii au in plus intelepciunea (?) de a sti cum sa il foloseasca; sa fie omul in stare sa stapaneasca acest instinct si nu invers. 
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
andira spune:
Nici eu nu inteleg de unde jignirile...
Cui nu-i place, nu-l obliga nimeni sa stea pe aici.
N-as face in viata mea "sex in 3", dar ma distreaza teribil sa citesc parerea altora asupra subiectului.
Hai sa ne pastram simtul umorului si sa respectam si parerea celorlalti. Sunt atatia care si-au expus parerile contra cu bun simt si nu s-a simtit nimeni vizat / atacat...
Nane spune:
Mueeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy fetelor, nu va luati mey de par! Nu-i frumos!
Iaca, doo vb sa spun si eu acilisha si anume: fetele cu roshiile aveti partea voastra de dreptate ca si cele din tabara "adversa". Parerea mea: intr-o relatie totul e permis daca celor 2 le face placere. Io zic ca nu e cazul sa va luati de par pt ca e natural si uman sa avem cu totii fantezii. Fara fantezii am fi... "morti"?! Nu cred ca exista om care sa nu viseze. Problema e asa: iti pui fanteziile in aplicare sau nu?!
Io nu cred ca-s de condamnat fetele care-s sincere si impartasesc "aventurile" lor sexuale. Nu vad unde e problema?! Si nu cred ca e cazul sa ne purtam ca americanii: la suprafata extrem de pudici dar deep down perversi innascuti... Tentatii exista si au existat de cand lumea. Nu e cazul sa dam lectii altora. Ok, nu va place, nu vreti, nu va tenteaza, f. bine, asta nu inseamna insa ca tb sa "dam cu roshii" in ceilalti. Omenii fac propriile lor alegeri si nu cred ca "puritanele" reusesc sa schimbe asta cu ceva.
BadKarma a pus o intrebare si unele au sarit in sus. Ca de obicei, as mai putea adauga. Nu e cazul sa ne jignim.
Si acum on topic: si eu am fantezii, dar sunt mai degraba in tabara Iren, insa pot f bine sa le inteleg si pe celelalte fete care fac sex in n combinatii. Adica o inteleg si pe Tania pt ca-s f multe gagici misto si cu vino-ncoa, dar nu cred ca as incerca (in orice caz nu daca as fi treaza, fara ceva alcool la bord sau mai stiu eu cum
), o inteleg si pe BadKarma si pe celelalte fete care-s atrase de sex in 3, pt ca este f tentant dar repet: eu n-as incerca, sau ma rog, n-as incerca cu un barbat pe care sa-l iubesc... N-as putea...(cred, nu stiu...) Dar prefer sa pastrez un "open mind" pt noi 2... si gasesc deocamdata destule "variante"
.
Cam atat...
Nane 
liris spune:
ce va mai place s-o faceti pe victimele ... ho-ho! imediat cine nu e cu mine, e impotriva mea. sunteti stalin, hitler, narrow minded, pozitia misionarului scrie pe voi ....
io n-am citit toate posturile, dar nu am vazut jigniri si in nici un caz nu a obligat cineva pe altcineva la ceva ... ha!ha!
si de multe ori s-a facut apel la "bun simt". de ce oare? mie mi se pare ca s-a pastrat cit de cit o buna-cuviinta ... dar opiniile sunt in general diferite si uneori exprimate mai "aspru". asta e...
singura mea opinie este ca cine face chestii d'astea nu trebuie sa le faca ca sunt la moda. daca asa are nevoie, sa le faca si gata. dar nu ca sa fie in moda. la aceasta manipulare ma refeream.
acum va las in deplina concordie.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
narancea spune:

hei, hei, heiiiiii...
astea zic si eu femei
le place sexu in trei
nu iubire de doi lei!
dar ma tem ca au o fatza
cind le vezi itzi vine greatza.......
denizel spune:
badkarma, nu pot decat sa-ti multumesc pt. ca ne iei atat de tare in serios. In afara de asigurarile privitoare la deliciile lick-ului de tip lesbian, am mai primit alte 3 valoroase lectii: despre bigotism, despre ipocrizie, iar acum despre sofisme. Mi-a scapat vreuna?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Natasa spune:
quote:
Originally posted by Oana
[quote]Originally posted by BadKarma
Banuiesc ca prototipul normalului pentru tine este un om alb (caucazian), blond cu ochii albastri, heterosexual. Nu? Doamne fereste sa fii tigan, homosexual, evreu, handicapat, etc. Ei nu se incadreaza in prototipul tau al normalului. Si da, nici femeile lezbiene sau bisexuale.
BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.
Asa e ai ghicit, asta e prototipul normalului pentru mine. Si probabil pentru multi altii.
Imi pare tare rau sa aud asemenea grozavii. Ca nu vrei sa te culci cu alta femeie, cu alt barbat-pot intelege si e firesc. Dar ca poti spune ca prototipul normalului pentru tine e "un om alb (caucazian), blond cu ochii albastri, heterosexual. Nu? Doamne fereste sa fii tigan, homosexual, evreu, handicapat, etc. " mi se pare aberant. Sa ne fereasca Dumnezeu de oameni de genul asta!
Cit despre cele citeva fete cu greturi si ipozcrizii cit casa, daca tot va ingretosati, de ce mai intrati aici? sa ardeti vrajitoare pe rug? Ati citit primul mesaj din topicul asta? Erau puse niste intrebari, iar oamenii au raspuns decent si la obiect pina ati intervenit voi. Si e normal ca parerile sa fie pro si contra, dar in timp ce unii au stiu sa fie cu bun simt si umor, altele au sarit ca arse, jignofite (jignite si ofensate :)) de asemenea grozavii. Vedeti sa nu cumva sa va intrebati barbatii daca au fantezii, iluzionati-va ca daca nu va spun, nici nu viseaza la nimic.
Si la fel sa procedati si cu copiii vostri cind vor fi adolescenti, ascundeti-va bine capul in nisip si luati si o lamiie cu voi sa nu va mai ingretosati!!!