Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

De citit am citit,m-am minunat,dar tot nu inteleg de unde ideea asta ca sexul in trei sau...100 ma rog ne apropie de animale???Ati vazut voi animale sa o faca in trei? ca io n-am vazut...Lasati bietele animale in...fanteziile lor...In rest,ce sa zic,oi fi io mai batuta in cap dar ideea asta de sex multiplicat imi displace.
Denizel si Liris,cate o floricica pentru raspunsuri
Si inca ceva(nu dati prea tare),raman la ideea ca subiectele acestea de "senzatie" ca si cele fanatice,religioase nu isi au locul pe un forum despre copii.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

...wish you were here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Andrada si Darael varianta asta ati luat-o in calcul?

Dar daca sunt 2 ELEFANTI + EA...?

Atita timp cit protejeaza...fildesul, o las..
A
Pe linga ca insist (enervant de mult) asupra semanticii "sexului in trei" mai sint si ecologista.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Depinde ce primeaza, instinctele/fanteziile sau ratiunea. Ma refer strict la subiectul de fata.
De ce oare ce-i care au citit acest subiect nu au un cuvant de spus? Sunt simpli spectatori?
Stiti sloganul:
"Daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra." Nu e chiar asa.
Pareri diferite putem sa avem, ca nu suntem identici, nu?
E totusi o discutie de ansamblu, nu facem referire/acuzatii la x, y sau z, ci la "fenomenul" in sine.

Pana la urma fiecare e responsabil pentru actiunile sale. Ca sunt bune, sau rele...fiecare pe cont propriu face ceea ce face.
O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by liris

si dc scriu a treia oara, nu este ptr ca ma intereseaza subiectul. mi se pare de fapt foarte anost ...
dar asa cum am mai facut-o , intru la subiectele astea de "moda" ca nu-mi place sa fim manipulate si cred ca trebuie sa raise our voice.
asta nu-i emancipare, asta e manipulare pura. si dc va veti uita cu atentie in jur veti vedea de unde vine.

exemplele din istorie sunt penibile. cred ca v-ati dat si voi seama ca n-au sens.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Liris, , nici eu nu puteam s-o spun mai bine. Ai pus punctul pe i. Aici e manipulare pura, nu emancipare. Cei, cele, cu inclinatii reale (nu doar fantezii!) spre astfel de trebsoare sunt foarte putini procentual vorbind, sunt in minoritate, sunt ceva deviat de la normal. Si exemplele din istorie sunt tot ceva sporadic....

Aaaaa si inca ceva, Darael maica, da' de unde stii tu ca numita "badkarma" e "fata frumoasa" ??

Si io raman tot la parerea ca ati gresit forumul voi astia care vreti sa vorbiti despre subekte din astea. Ce naiba e atat de mare netul asta, tocmai aici v-ati gasit printre scutece, dureri de dinti, etc.etc....

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Am ris de m-am zapacit la mesajul tau. Tu stii care e diferenta intre o lesbiana si o bisexuala? Si ce este o lesbiana sau o bisexuala "genuina"?

Duhhh, doua femei in pat fac tot ce vor ele, tot ce le place si le excita, inclusiv (mai ales) ling toatea alea (si, da, in special ALEA!). Ca doar d'aia sint acolo. Nu le pacaleste nimeni, nu le atrage nimeni in nici o capcana.

quote:
Originally posted by liris

ptr ca cele care genuin sunt lesbiene si lick toate alea, in special alea ... sunt foarte putine (procentual). iar restul, ori nu au habar despre cam ce fac de fapt in pat lesbienele (asa gen Charlotte ... cred ca e doar talking) ori dorinta de a fi trendy sau de a-si invinge virsta (prea frageda sau prea coapta) este prea mare.

Mergi la inceput

Mey, tu nu auzi, ne lasi odata????? Ca mi se intoarce stomacul pe dos acum de dimineata....

poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by BadKarma

.

Inscrieri la Concursul de Miss. Candidatele stateau la preselectie. Afise mari pe toate zidurile: Se cauta tinere frumoase, 60-90-60, prezenta scenica, etc. La coada statea si o babuta: mica, urita, ridata, numai piele si os. Fetele pe linga ea isi dadeau coate, in fine, zimbete, pina la urma ajunge baba in fata. Aia din comitetul de preselectie se uita la ea si ii pufneste risul:
- Mamaie, asta e Concurs de Miss. La asta praticipa numai fete tinere, frumoase, 60-90-60, mata ce naiba cauti aici, nu vezi ca esti batrina si scofilcita, n-ai vazut afisele?
- Ba da, maica, d'aia am venit, sa va zic pe mine sa nu contati!

BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.
[/quote]

Pai daca avea 90 in talie, cred si eu ca purta 60 la pantofi!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Oana & Co: Moderatorii sint singurii care pot sa se pronunte daca subiectul asta e bine-venit sau nu.

Oana: nu vreau sa te dezamagesc, dar sint si frumoasa si desteapta. Acum nu e nevoie sa te oftici ca nici pe tine nu contam... ;)

De asemenea, parerea conform careia "cele cu inclinatii spre asa ceva [...] sint deviate de la normal" este de un mare prost-gust si reflecta perceptiile unei societati intolerante si discriminatorii. Mie ASTA mi se pare atitudinea care n-are loc pe forumul asta.

Banuiesc ca prototipul normalului pentru tine este un om alb (caucazian), blond cu ochii albastri, heterosexual. Nu? Doamne fereste sa fii tigan, homosexual, evreu, handicapat, etc. Ei nu se incadreaza in prototipul tau al normalului. Si da, nici femeile lezbiene sau bisexuale.

Ai dreptate, aici nu e vorba de emancipare. E vorba de bun-simt.

Mergi la inceput

Iubire, tu trebuie sa ne lasi, ca tu esti pe topicul nepotrivit, nu topicul nepotrivit s-a deschis de nebun pe calculatorul tau. Fa pasi daca nu-ti convine!

quote:
Originally posted by Oana

Mey, tu nu auzi, ne lasi odata????? Ca mi se intoarce stomacul pe dos acum de dimineata....

poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BadKarma

Banuiesc ca prototipul normalului pentru tine este un om alb (caucazian), blond cu ochii albastri, heterosexual. Nu? Doamne fereste sa fii tigan, homosexual, evreu, handicapat, etc. Ei nu se incadreaza in prototipul tau al normalului. Si da, nici femeile lezbiene sau bisexuale.

BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.

Asa e ai ghicit, asta e prototipul normalului pentru mine. Si probabil pentru multi altii.
Si acum ca sa nu te mai simti discriminata pe acest forum am sa las intr-adevar la latitudinea moderatorilor soarta acestui topic. Numai ei pot sa decida unde este locul lui.
(Eu ma retrag ca sunt din tabara celor pe care nu se poate conta.)

poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput