Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pai, dupa cum evolueaza societatea, cu toate fanteziile sale, se va ajunge ca in 10-20 ani, sexul in 3 (sau mai mult) sa fie "servit" ca micul dejun? Ma ingrozeste numai gandul, ca oamenii ajung la comportamentul animalelor doar de dragul satisfacerii unor curiozitati/placeri suplimentare.

Parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Badkarma,daca tot ai deschis topicul asteapta-te sa vina lumea cu tot felul de pareri pro si contra....si la fel ca de obicei iar iese cu scandal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

quote:
Originally posted by adi2003

Pai, dupa cum evolueaza societatea, cu toate fanteziile sale, se va ajunge ca in 10-20 ani, sexul in 3 (sau mai mult) sa fie "servit" ca micul dejun? Ma ingrozeste numai gandul, ca oamenii ajung la comportamentul animalelor doar de dragul satisfacerii unor curiozitati/placeri suplimentare.

Parere personala.

Inscrieri la Concursul de Miss. Candidatele stateau la preselectie. Afise mari pe toate zidurile: Se cauta tinere frumoase, 60-90-60, prezenta scenica, etc. La coada statea si o babuta: mica, urita, ridata, numai piele si os. Fetele pe linga ea isi dadeau coate, in fine, zimbete, pina la urma ajunge baba in fata. Aia din comitetul de preselectie se uita la ea si ii pufneste risul:
- Mamaie, asta e Concurs de Miss. La asta praticipa numai fete tinere, frumoase, 60-90-60, mata ce naiba cauti aici, nu vezi ca esti batrina si scofilcita, n-ai vazut afisele?
- Ba da, maica, d'aia am venit, sa va zic pe mine sa nu contati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mi s-a parut funny sa fie amintita increderea la sub asta si de aia m-am lafait intr-o gluma (prea) extinsa genetic.
Nu mi-as permite niciodata o judecata pentru cei care comit infidelitati, dar mi se pare nerealist sa ii modifici cu atita usurinta sensul (infidelitatii) si sa o numesti "fantezie". Chiar acceptata de ambii parteneri.
Sexul mi se pare ca e cumva over-rated in ziua de azi, ca orice exagerare dupa o perioada de cenzura. Mi se pare ca i se pun prea multa in circa ( nu s-au inteles in pat...s-au despartit, a gasit-o pe alta mai sexoasa, si-a lasat nevasta), si de asemenea i se cer prea multe (totul se rezolva in pat, pune o Victoria Secret pe tine sa vezi cum va nivelati divergentele). Motivele pentru care vrem altceva dpdv sexual sint mai adinci decit biologia, parerea mea.
De aceea nu iau niciodata in serios subiecte cu psihologii prefabricate distribuite pe sexe ( femeile sint de pe marte.... fanteziile sexuale trebuiesc satisfacute...barbatul cind zice cutare vrea de fapt cutare...) E superficial sa crezi ca o casnicie se desface pentru ca femeia restrictioneaza relatiile sexuale la o anumita pozitie. Cum e superficial sa te abtii in a face in intimitatea relatiei voastre lucruri cu care amindoi sinteti de acord, numai pentru ca pe forum altul are alta parere, sau pentru ca sint acte despre care nu poti vorbi la serv cu colegele la o cafea.
Dar, cred eu, insatisfactiile in materie de sex nu ar trebui sa se rezolve....mai aducind un elefant ... parerea mea,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Andrada
Dar, cred eu, insatisfactiile in materie de sex nu ar trebui sa se rezolve....mai aducind un elefant ... parerea mea,
A

!

Revenind la subject:
Fata frumoasa, iti dai seama ce provocare ai lansat la acest subiect ? Sex in 3..... EL + EA + UN ELEFANT>>>>>>> sau EL + EA + O ELEFANTICA .......

Moama, ce cool !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ei, acum nu pot decit sa fiu de acord cu Andrada, prea se insista pe faptul ca daca sexul merge perfect intr-o relatzie, totul e roz shi nu mai exista probleme, shi intotdeauna sexul este servit ca panaceul tuturol problemelor de cuplu. Nu neg ca are un maaare rol, dar nu este totul, doi oameni care se intzeleg de minune in pat, iar in rest se cearta tot timpul nu pot rezista ca cc cuplu, o improspatare a practicilor sexuale in doi poate da o scainteie noua relatziei, dar daca relatzia e moarta, nu mai functzioneaza nimic.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Iaca si eu am venit sa va spun sa nu contati pe mine.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Propun sa se deschida partea a 2-a a acestui subiect. Inca nu s-a ajuns la intalnire, deci nu s-a epuizat.

Asa cum am declarat anterior, ma alatur grupului celor care recunosc ca ar vrea si sunt total impotriva celor care pozeaza in acuzatoare si arunca cu roshii catre infamele care indraznesc sa posede fantezii

Deci, mult norok la partea a 2-a!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Andrada si Darael varianta asta ati luat-o in calcul?

Dar daca sunt 2 ELEFANTI + EA...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

repet ce am spus citeva pagini mai inainte :
Charlotte intr-un episod din "Sex and The City", era prietena cu niste lesbiene ... si era foarte fericita ca ce mai vorbeau ele si ce persoane "calde" lesbienele astea pina cind mamasa lesbienelor ii spune "honey, you're sweet and everything but if you're not gone lick pssy..." la care Charlotte fuge rupind pamintul ... ca 99.99 % dintre fumei.

ptr ca cele care genuin sunt lesbiene si lick toate alea, in special alea ... sunt foarte putine (procentual). iar restul, ori nu au habar despre cam ce fac de fapt in pat lesbienele (asa gen Charlotte ... cred ca e doar talking) ori dorinta de a fi trendy sau de a-si invinge virsta (prea frageda sau prea coapta) este prea mare.

si dc scriu a treia oara, nu este ptr ca ma intereseaza subiectul. mi se pare de fapt foarte anost ...
dar asa cum am mai facut-o , intru la subiectele astea de "moda" ca nu-mi place sa fim manipulate si cred ca trebuie sa raise our voice.
asta nu-i emancipare, asta e manipulare pura. si dc va veti uita cu atentie in jur veti vedea de unde vine.

exemplele din istorie sunt penibile. cred ca v-ati dat si voi seama ca n-au sens.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput