Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 14
doareu spune:
Sunt de acord cu Jocelyn, desi am inteles si parerile multor altora. Oamenii sunt diferiti si trebuie sa acceptam asta... Parerea mea personala e ca cei care sunt de acord cu sexul in trei (in special femeile casatorite) si vor sa o faca, sau vor sa pozeze "cool", sau vor sa acopere o frustrare- frustrarea ca doar ele asa cum sunt nu reprezinta totul pentru sotul lor. Eu cred ca nu e usor pentru o femeie sa descopere asta, de aceea nici nu ma gandesc sa arunc rosii... Nu exista o femeie pe planeta asta care sa nu se bucure la gandul ca ea reprezinta TOTUL pentru sotul ei - TOTUL.
Bucuria si extazul care vin din certitudinea ca persoana de langa tine te iubeste doar pe tine cu fiecare celula a corpului sau e inegalabila... Cand cineva iubeste in acest fel, NU POATE sa fie cu altcineva - si asta nicidecum din cauza vreunui moral sau a religiei, ci pentru ca asa simte...
Cine a trait o astfel de iubire nu se poate gandi la altcineva. Oamenii au fantezii, e adevarat... insa de multe ori ele vin, cred eu, din nemultumirea sau plictiseala cu situatia prezenta... Si asa e, e un fel de "inselat". Si pe de alta parte, sexul fara implicatie sentimentala e un fel de masturbare.
Nu vad nimic rau in experimentari de toate genurile pentru cine gaseste bucurie in asa ceva. Si intr-adevar se poate intampla ca sotul sa ramana cu celalta, nu va faceti iluzii! Daca vrea sex in trei, asta indica deja ca nu te mai vrea numai pe tine - vrea si o alta! Cine stie, poate ar vrea doar o alta, s-a plictisit deja de tine, si asta e singura modalitate sa fie cu o "alta" fara sa o faca pe ascuns - asa are perfecta acoperire!
Sunte multe variante "why"...
Ursoaica spune:
Off, pacat ca oamenii nu mai au curajul sa-si recunoasca fanteziile.
Nu stiu decat sa arunce cu pietre unii in altii.
Pacat...
impreuna spune:
Intrebare intrebatoare:)
Ce fac cei care aproba si practica sexul in 3, cand se plictisesc si acesta nu ii mai satisface? Trec la etapa urmatoare (?), apoi la alta si tot asa ... unde se ajunge pana la urma?![]()
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
brendamitran spune:
Mey...Tanya,BadKarma,hai s-o punem de o intilneala,asa de forma,ca sa facem pe placul unora!
Curiosii sa nu
se calce in picioare.....
Cine zicea ca a vazut poze cu Tanya? Vreau si eeeeeeuuuuuuu.....![]()
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
denizel spune:
quote:
Originally posted by Ursoaica
Fetelor tip “pozitia misionarului”:
De ce credeti ca exista barbati care se duc la “curve”?
-Pt ca sunt insurati cu femei incuiate la minte (nu fac aluzie la nimeni de aici), adica dupa ce au facut un copil pe care dupa varsta de 10 ani il numesc plod nu mai presteaza nimic cu bietii soti.
-Altele, eu sa fac sex in pozitia aia sau ailalta? Nuuuu!
-Altele, eu sex o**l sau a**l ? Nuu, este murdar! (sper ca intelegeti nu stiu daca am voie sa postez tot oricum s-ar fi intamplat chiar daca nu-si destainuiau secretele fata de partener.
Si mai sunt multe astfel de exemple dar m-am intins cam mult si sar pute sa deranjez.
Va rog sa-mi iertati aberatiile scrise dar…
Daca aveti obiectii la ce am spus va rog sa spuneti cu voce tare, caci le voi citi si analiza.
Va multumesc
ursoaica, cred ca nu ai inteles despre ce e vorba aici.
chestiunea in discutie nu era ca vor sex in 3 barbatii care au partenere gen "pozitia misionarului". Dimpotriva, cei (cele) care au experimentat cam toate fanteziile in 2, vor sa treaca la etapa urmatoare sau ma rog, sa mearga in paralel:).
Alt comentariu: sa stii sa eu cred ca nu femeile sunt vinovate daca raman la stadiul de "poz. misionarului". o mare, da' mare contributie o au partenerii lor. Daca ala e un taranoi care pretinde totul numai de la ea, e clar ca acolo se nasc ceva frustrari...
Pentru subiectul in discutie, nu cred ca intereseaza preferintele lui Napoleon sau faptul ca in Imp. roman erau la moda orgiile. le consideri chestii de lauda sau demne de urmat sau nu am inteles eu bine?
aaa, am uitat sa-mi clarific pozitia. Sunt in tabara iren:)) - experiente in doi, cat cuprinde!!!. iren, pupici!!!(nevinovati :P)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denizel spune:
vai, ursoaica, uitasem ceva important (asta fiindca tot ne-ai invitat sa comentam ce ai scris)
.
M-ai dat gata cu largimea orizonturilor. Oare numai la asta sa se reduca? La acceptarea sexului in 3? Credeam ca sunt scopuri mai nobile pe lumea asta pt. care ar trebui sa avem orizonturi largi.
Precizez ca ultima fraza a fost adresata exclusiv lui ursoaica.
Doar pozitia ei mi s-a parut ofensatoare.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Tanya spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Mey...Tanya,BadKarma,hai s-o punem de o intilneala,asa de forma,ca sa facem pe placul unora!
Curiosii sa nu
se calce in picioare.....
Cine zicea ca a vazut poze cu Tanya? Vreau si eeeeeeuuuuuuu.....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Nu situ ce sa spun, eu daca ma intalnesc nu o fac ca sa fiu pe placul unora, putem sa facem o inatlneala la un suc, si atunci nu mai ai nevoie de poza, ma vezi in real.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Natasa spune:
Ce-a vrut BadKarma sa afle si la ce s-a ajuns! Imi pare rau ca acum par a fi doua tabere: puritane familiste si destrabalate fara responsabilitate, cind, de fapt lucrurile nu stau deloc asa. Prea le impartiti pe toate in alb si negru si nu realizati ca fanteziile celor din jur nu va strica voua linistea si viata si nici nu va schimba idealurile. Dupa ce niste oameni v-au impartasit din gindurile lor ascunse (unele mai perverese, altele mai putin), ati sarit cu rosii de familiste convinse care nu vor face niciodata asa ceva, spre deosebire de perversele astea care sint gata sa-si lase copii si sotul pentru o aventura! Gata, ne-ati catalogat, stiti ce gindim si ce simtim. Daca am avut indrazneala sa ne exprimam o fantezie ne-ati pus deja etichete.
Faptul ca subiectul asta e atit de citit arata ca exista interes, curiozitate, ca incita. Nu am vazut aici nimic vulgar, nu v-a invitat nimeni la orgii, dar tot ati sarit sa jigniti si sa explicati de ce rani si boli psihice suferim. Nu-mi plac oamenii care dau verdicte si ii caracterizeaza pe ceilalti fara sa-i cunoasca. Pe forumul asta nu ne cunoastem si ca atare, doar schimbam pareri. Eu nu inteleg de ce nu poate sa ramina toata lumea la faza asta si se ajunge schimburi de replici fara sens si fara un minim respect.
Vin si eu la intilneala aia de fete, Brenda :)
Ursoaica spune:
Denizel se pare ca nu ai citit ce a scris Anda. Faza cu Imp. Rom. si cu Napoleon, era legata de ceea ce a spus ea in legatura cu generatia de maine.
Nu-mi spune ca daca ai avea un prieten "taranoi" ai mai ajunge cu el la stadiul de sot. Adica, daca tu ai vrea si alta pozitie iar el nu (precizez ca este vorba doar de voi 2), te-ai mai casatori cu el? Si daca prin absurd ai ajuns sotia lui, ce faci stai asa toata viata, visand la cum ar fi in pozitia aia, dar in cealalta? Sau te-ai duce si tu cu un barbat adevarat care iti ofera placere si in alte pozitii?
Deci mie nu mi se pare nimic anormal daca sotul sau sotia te intreaba ce parere ai despre un joc in 3, in loc sa se duca si sa o faca fara sa stii.
Concluzia este ca daca stii, esti de fata si participi nu se mai numeste inselat, asta binenteles sa fie deacord ambii parteneri.
Iar despre femeile "pozitia misionarului", vroiam sa zic ca daca ele nu accepta alte pozitii cum sa accepte sexul in 3.
Ceea ce am uitat sa spun este ca de obicei aceste femei se casatoresc obligate de anturaj (raman gravide), familie sau de frica sa nu ramana singure toata viata.
Cand am folosit sintagma "orizonturi largi" m-am referit la aspectul sexul in 3. Daca vrei sa discutam despre alte acceptiuni ale sintagmei orizonturi largi astept sugestii.
Cred ca am inteles ce te-a deranjat si anume ca am folosit prea mult "bietii soti", dar asta era legat strict de femeile care nu accepta nici o schimbare in relatie si ma refer strict la viata lor sexuala.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Tanyaquote:
Originally posted by brendamitran
Mey...Tanya,BadKarma,hai s-o punem de o intilneala,asa de forma,ca sa facem pe placul unora ! Curiosii sa nu se calce in picioare.....
Cine zicea ca a vazut poze cu Tanya? Vreau si eeeeeeuuuuuuu.....
Nu situ ce sa spun, eu daca ma intalnesc nu o fac ca sa fiu pe placul unora, putem sa facem o inatlneala la un suc, si atunci nu mai ai nevoie de poza, ma vezi in real.
Eu doream pozne de la intalnire......
Dar, daca se accepta o intalnire “live”, ma primiti si pe mine la intalnirea fetelor ? Promit sa fiu kuminte......
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT