Sex in trei
Raspunsuri - Pagina 13
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
upsfetelor, vin rosiile... grabiti-va cu intalneala aia, ca acus disparem de tot
Ramonikasi pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
stii bine ca nu e vorba de rosii, mie mi se pare normal sa existe opinii contradictorii. ce sa fac daca nu sunt open minded ca voi
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
BadKarma spune:
Andrada, Jocelyn, anda141:
Sa vorbim despre ipocrizie si bigotism.
Bigotul sta la tribuna si ne vorbeste despre moralitate. Ne explica frumos cum este cu familia, cum e cu Dumnezeu, cum e cu principiile. Ne da tema de lectura. Bigotul incearca sa fie amuzant dar -aprioric- n-are cum. In virtutea principiilor pe care le apara cu habotnicie, bigotul simte care are autoritatea morala sa ii condamne pe toti cei care nu adera la sistemul lui de valori.
Partea frumoasa a bigotului este insa ipocrizia, care il face uman. Bigotul vorbeste despre moralitate in lupanare virtuale, in locuri unde lumea isi exhiba viciile, fanteziile si aspiratiile pacatoase. El , bigotul, nu face parte din lumea asta, e doar un simplu cetatean onorabil, in trecere prin Place Pigalle. El sta sub felinarul rosu, doar ca sa "experimenteze filosofic" conceptul de viciu.
Daca n-ar avea un umor involuntar deosebit, bigotul ar fi un personaj trist, un Torquemada ce omoara in numele lui Dumnezeu.
Delia spune:
Eu ma bucur sa aflu ca mai sunt persoane care au o imaginatie atat de bogata si mai ales ca mai au timp sa puna si tot felul de fantezii in practica.
Pai io cu doi pitici si tot ce mai am de facut toata ziulica abia mai am timp sa ma iubesc cu sotu'
... eu cred ca va gestionati superbine timpul...![]()
Delia,
Codrin si
Iris
ellaalba spune:
Va vine sa credeti ca io citesc topicul asta de 3 zile si nu ma bag?
Desi asta e si una din fanteziile mele...
As vrea o brazilianca: micuta, bruneta, cu carnea tare!
Cine se ofera? Nu stiu daca i-o dau si lui sau o tin numa pt mine...
Despre moralitatea acestei chestiuni? Pai nici nu incape discutie: e IMORAL.
Si e si foarte foarte riscant. Daca lui ii place mai mult de ea? E cineva de neanlocuit?
So! Parerea mea? Nu incercati chestiuni de genul asta intr-o casnicie. Promiscuitatea sexuala duce cu siguranta la rupturi.
Acuma daca faceti girls party io vin! Nu mai zic la nimeni!
Jocelyn spune:
BadKarma am inteles opinia ta. Adica daca apare unul care sustine moralitatea si sexul doar in doi si spune cu toata sinceritatea ca nu isi doreste ceva "mai mult, mai nemaipomenit" e clasificat ca ipocrit si bigot. Eu nu pot sa am decat niste pretentii de moralitate, adica sunt o ipocrita, nu? Nu stiu cum se face ca persoanele asa open minded care se simt atat de bine in pielea lor ii acuza pe "moralisti" ca sunt ipocriti. Daca tu crezi ca e normal si crezi ca face bine relatiei un menaj a trois, bravo tie. Dar asta nu inseamna ca toata lumea se gandeste, isi doreste si considera ca e ok!
De ce nu vorbim si despre libertinism? De fapt, cred ca nici nu are rost casatoria... e mai bine sa traim cum vrem, fara nici o constrangere sociala sau morala si sa ne satisfacem fanteziile cu sexul pur. Asa e mai bine?
Ca tu practic nu ai raspuns cu argumente la intrebarile pe care le-am pus vis-a-vis de asemanarea sexului in trei cu "inselatul" dar te-ai grabit sa faci tam tam pe seama faptului ca suntem, in imaginatia ta, ipocrite. Ai tu impresia ca cineva nu recunoaste ca i-ar placea si ca bla bla. Gresesti din start cu o asemenea gandire. Sau nu poti accepta faptul ca exista persoane care sunt fericite si satisfacute fara astfel de artificii?
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
BadKarma spune:
Jocelyn: Nu poti sa condamni un om care are o fantezie, dupa cum nu poti sa il condamni pe unul care nu o are. Discutia ar fi ramas in limite decente si frumoase, in care ne-am fi exprimat opinia fata de O FANTEZIE dar a deviat usor si a trecut la persoane. Asta m-a deranjat.
In rest, sa fie pace in lume.
bobi spune:
si io citesc de mai multe zile si n-am zis nimic...
felicitari fetelor care spun cu voce tare ce le place, badkarma, supersubiect, chiar ma gandeam ca pe alte forumuri despre copii se dezbat minunatii de subiecte la rubrica sex, aici nimeni nu misca nimic in front?
am o f buna prietena care tot batea ea apropouri de multa vreme ca e atrasa de femei, si in vara asta n-a mai putut. s-a cuplat cu o fata (care e maritata), a facut-o si in trei (ea si un cuplu - prietena mea neavand prieten). eu la inceput cand imi povestea, eram shocata. adica intotdeauna am acceptat ca oamenii "in ziua de azi" pot avea diverse orientari sexuale si e treaba lor, insa cand a fost vorba de un om pe care il stiu si la care tzin, am fost un pic zguduita
. apoi m-am obisnuit cu ideea, si... cochetez cu ea (in tineretzi m-am pupat cu fro 2 fete, la "betzie" cu care sunt prietena in continuare, din cand in cand ne mai aducem aminte - a fost mishto
)
fanteziile sexuale nu au nica de-a face cu faptul ca esti mama sau nevasta, insa intr-adevar cu practica e mai greu in aceste ipostaze, pentru toate motivele mentzionate mai sus (cele practice, nu neaparat cele morale
), de asemena nu au nimic de a face cu gradul de cultura pe care il ai (prietena in cauza e profesor universitar).
din pacate am observat ca au de a face cu ... snobismul. ptr ca se poarta.
anyway, nush daca v-ati lamurit ce am avut de zis, mi-am zis si io punctele de vedere, ideea e ca traim in lumea in care traim si libertatea de exprimare are riscurile ei frumoase. adica pana la urma afli ce se afla incatushat in oameni.
asha ca fetelor, go for it, si mai povestiti-ne si noua

va pup dulce![]()
![]()
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
Jocelyn spune:
BadKarma, ai dreptate dar totusi eu nu m-am adresat unei anume persoane decat dupa ce am fost intrebata ceva si de fapt am citit doar pe fuga cateva opinii si nu am sa stau sa contorizez care vrea sex in trei si care nu. Si mie mi se pare la fel de neavenit sa fiu considerata ipocrita pe motiv de morala sau sa fiu suspectata ca nu as spune ce cred cu adevarat. Pur si simplu asta e realitatea si fiecare ramane cu opiniile lui. Fara sentimente negative.

si pisicile