Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana da alea sant cum a spus si Irina! Ma gandesc sa montez patutul pt. ca trebuie sa facem niste mutari, sa pun sifonierul in alta parte si asta inseamna sa scot aproape tot din el pt. ca am mocheta si nu se poate trageDaca acum ma misc foarte greoi, mai tarziu nu sant in stare de nimic
Fetelor eu am intrat intr.o perioada cand imi vine sa mananc foarte des, seara cand ma uit in oglinda nu ma recunoscSant umflata rau

pupici

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Eu ma gandeam sa montez patul , in jur de Craciun.
Cu mancarea Maraki si mie imi vine sa maninc toata ziua, chiar daca nu mi-e foame. Chiar acum ma duc sa infulec o prajitura ce a facut mama !!

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

neatza burtici,
Si eu prezenta cam devreme dareu rara mai pot dormi dupa 7 am, ca de reflexul de mers la job,dar aseara la 10.30 dormeam, eram super obositi amindoi si azi Dragos e la munca pina la 2, a fost dragutz ca mi-a adus cafeaua in pat si micul dejun
VAd ca acuma se vorbeste de bavete si salopete si eu am luat din fiecare cate 5-6 sunt suficiente ca ma gandesc ca mai siprimim,osa vedetzi.
Monica spor la montat, si noi l-am montat dar atata, nu pun setul de pat decat de Craciun ca se pune praful si nu spal hainele mai devreme de 33 sapt, ca nu nastem asa repede.

Dragos cand vine are de montat masuta de cafea pt living.

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am intrat la voi, va urmaresc de mult( initial am fost la martie-aprilie, dar doctorul mi-a spus ca DNP-ul e pe 20 februarie) asa ca azi am hotarat sa va scriu. Poate ma bagati in listutza, cred ca am fost si dincolo (nu mai stiu, de cateva luni nu am mai intrat pe acolo): UM 18 mai, data nasterii 28.07.1974.
Si eu mi-am luat patutz si saltea pt ca am vazut ca sunt unele care isi fac devreme pregatirile...si m-am speriat ca nu fac nimic. Urmeaza sa cumpar aparatori pt pat, paturica, plapumioara etc. Mai incolo ma voi gandi la biberoane, hainutze si bagajul de spital. Oricum, ma bucur ca scrieti tot felul de informatii, recunosc ca fara net mi-era mai greu. Nu mai stiu care (poate Maraki) zicea ca are nevoie de o informatie de la cineva din Timisoara? Poti sa ma intrebi si daca stiu, te ajut cu placere.
Va pe toate si va doresc sarcini usoare!
Ingrid S 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Am mers si noi iar azi prin oras sa ne mai plimbam, acum cat inca mai e cald afara. Ieri am facut de papa, am facut sarmale si mancare de cartofi. Acum trebuie sa fac si ceva curatenie.
Vad ca am inceput sa am arsuri in fiecare seara, am adormit azinoapte pe la 2 din cauza asta. Si am vazut ca indiferent ce pap am arsuri.
ACINA, imi pare rau de intamplarea cu stergatoarele. Nu te mai gandi la asta .
MARAKI, vad ca si tu tot cu arsurile. Oare o sa avem si cand aplaptam arsurile astea?
DENISA, felicitari pentru cetatenie!
CATA, JANINA, ce faceti?
Fug sa stau cu Gabi ca maine e la servici.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- e ok sa maninci mai mult si eu uneori am senzatia asta, de aia vreau sa trec pe mincaruri usoare, fara grasimi, paste si altele, ca sa nu se depuna aiurea si sa ajunga la bebe, ca el ia mult in greutate acuma.
Eu trebuie sa fac curat, o supa azi si pe dupa amiaza avem musafiri ,asta este, treaba dar nu ma deranjeaza..
Va pupam!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI mersi de sfaturi, mai spune-ne si alte chestii ce-ti amintesti ca noi suntem habarniste rau de tot (cel putin unele)!
DANIELA ce n-as da sa ma plimb acum pe malul marii!Si sa n-am nimic de lucru! Doar ca nu-mi place deloc singura! Ce sa faci, avantaje fara dezavantaje nu prea sunt!
Poze pun cand fac rost de-un aparat digital,de cumparat n-am in plan inca am alte urgente pe lista, dar o sa intreb niste prieteni care cred ca au.N-am avut insa timp de asta...
Cat despre tenul cel alb e mai mult un dezavantaj ca e la moda sa fi bronzat! Doar cand vin de la mare arat mai "la moda"...poate prea la moda ca atunci imi ies in evidenta mai bine ochii! Chiar mi s-a sugerat sa umblu la solar sa fiu tot timpul bronzata ca arat mai bine.Dar nici nu mi se pare sanatos, nici n-am timp si bani de asa ceva toata ziua! Cred ca am fost doar de 2-3 ori intr-o primavara ca trebuia sa merg la o nunta si sa nu arat ca un cadavru (?!?}in rochia decoltata.
In plus de cate ori merg la doctorita de familie (chiar si la giencolog) ma pun sa-mi fac analize de FE ,are impresia ca-s anemica, mai ales la silueta mea...Si n-am fost in viata mea! Toate analizele au fost ok!Tot incerc sa le explic ca e mostenire de familie: mami alb-roza, tati creol-palid, dar degeaba! Probabil e prea mare contrastul dintre par si ten, desi al meu nu-i decat castaniu inchis, doar parintii si fratele il au negru - negru!
Si nu va faceti probleme, n-ati pierdut nimic, nu-s cine stie ce, nici fotogenica nu sunt! In schimb mami a fost si mai e (are 57 de ani) f.f. frumoasa, chiar am venit odata cu un taximetrist care a zis ca o recunoaste dupa 25 de ani, o tinea minte din vedere ca mergeau pe aceasi ruta cu trmvaiul.
A ramas memorabila o faza la tara, in Bihor: mami e cea mai mica dintre frati si sora ei mai mare cu vreo 15 ani era cunoscuta drept foarte frumoasa prin zona.Un vecin de-al ei a dus-o odata pe mami cu caruta (acum vreo 15 ani) si tot drumul s-a uitat la ea, ca in final sa-i zica:"BATA-TE NOROCU' DOAMNA CA ESTI MAI MANDRA CA SORA-TA!"
IRINA poate nu m-am exprimat eu corect, body nu acopera de fapt mainile si piciorusele, dar nu stiu cum sa-i spun...Adica e dintr-o bucata bluza + pantalonul + sosetele.E mai simplu sa zic body asa am mai auzit ca le zice...
Iar bavetele trebuie si la spital? De fapt poate ca da...
Ce probleme majore pe noi!!!
Noroc ca am terminat si mancarea si de mancat, ma duc sa sortez ceva pentru celebrul bagaj!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

IRINA mi-am amintit e vorba de salopete (mi-a amintit Denisa) dar... cu maneci, sau nici asa nu le zice? Cred ca m-am tampit rau de tot de la sarcina asta! Abia acum ma gandesc ca "body cu picior" suna ca dracu' ha! ha ! ha!
DENISA adica cum pastele ce le consum ajung la bebe??? Ca pe mine acum m-a apucat pofta de paste de vreo doua saptamani, inainte cred ca n-am mancat cu lunile! Dar poate mai bine caa ajung sper sa fie mai solida ca mine!!!!
ALINA probabil ca acum pe la 31-32 saptamani incep cu adevarat arsurile, e si logic acum e stomacul sus de tot!
INGRID bine ai aparut pe aici!
ANA M si eu ma gandeam sa montez mai tarziu patutul , dar cum am si eu de mutat un dulap sa-i fac loc...poate il pun mai devreme sa n-arate camera ca naiba!

Mergi la inceput

A! Era sa uit! DANIELA mi-a placut de numa-numa expresia ca stai si atepti sa-ti creasca unghiile!!!!
Si inca ceva ieri l-am trimis pe sot sa-mi cumperea GARMASTAN, a costat vreo 200 si ceva de mii si e numai un pic! Sa incep sa ma dau de pe-acum? Am inceput luna a 8-a, deci? Ce stiti despre asta?
Gata am plecat sa vad cam ce as putea pune deocamdata in bagaj...Poate ma prind musafirii cu pachetele de vata in mijlocul casei!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

MONI,MARAKI,DANIELA,IRINA...
saru"mina pentru cuvintele frumoase...
Trebuie sa fiu pozitiva..ca altfel..nu avem incotro..Azi ne-a rasfatat taticul nostru...Am fost la plimbarica in parcul Tineretului,apoi am papat,am si dormit putin...si acum am intrat sa vad ce mai faceti voi...
Bebelina mea nu a fost foarte vioaie...si ..am mingiiat-o si am rugat-o sa ne dea un semn...si ce credeti?In citeva secunde mi-a tras una..asa ca avem o fetita desteapta....Uneori e vioaie foc...alteori e chiar lenesa...Iar eu,cum n-o simt..cum intru in panica....
In rest...stam cumintele...iar pe seara vrem sa iesim cu nasii nostri la un suculet...intr-un loc linistit...
Va pup...
Nicole si Daria
25+

Mergi la inceput