Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineta,
Desi s-a cam facut facut ora 12 aici. Azi am dormit pana la 9 dar am lenevit in pat pan ala 10. Si acum inca tot in pijama sunt , am asa o lene.
Irina, bine ai revenit !!! Si nu fii suparata !!
Ursoaicalasa-i naibii de betivi , ca si eu i-as impusca pe toti. M-ai degraba i-as spanzura de p..... Nu te mai enerva cu toti tampitii ca n-are rost.
Alina spor la gatit !
Si tie Monica, spor la treaba!
Ma duc sa vad si eu ce pot sa fac prin casa.

Ana 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vad ca nu prea e activitate pe-aici, precis sunteti mai harnice ca mine , sau iar pe la cumparaturi???
Ca eu am reusit sa termin curatenia in baie si camere.Acum ma apuc de gatit: imi fac ciorba de salata verde si spagheti cu bacon si mazare! Pe maine m-a anuntat mami ca imi trimite ea ciorba de perisoare, sarmale si ceva cornulete umplute cu ...nu mai stiu ce, deci am si pentru musafiri prajitura, nu mai cumpar!
Intre timp am vorbit la telefon cu o nepotica ce a nascut acum 7 luni o fetita prin cezariana chiar in Arad(sta intr-o comuna in apropiere) si am mai cules informatii.Printre altele a zis ca trece sa-mi aduca hainute daca vreau (ii era teama sa nu ma jignesc cica...!?!}A zis ca ea a avut doua pompe de san dar nu i-au folosit la nimic, n-a prea avut lapte deloc.Si pe alea a zis sa nu mai dau banii ca se pot fierbe, oricum nu le-a utilizat, doar a incercat putin fara rezultate...Chiar ca nu-mi pica rau!Daca mai fac economii din astea poate imi pot cumpara si ce-am vazut ieri la Metro un carut de la CHICCO cu de toate la "doar" 11 mil. aproape salariul eu pe-o luna!?! Cine zicea ca a cumparat unul cu doar 3 mil.cu de toate? Am si eu asa noroc sa gasesc? Si sa nu se strice dupa 5-6 plimbari???
Printre altele a zis ca ea a folosit doar 2 pachete de vata si cateva tampoane , astea doar cand n-o vedea doctorita,ca i-a interzis.Alti medici n-aveau nimic impotriva la tampoane,asa ca depinde!
De hainute n-a prea avut nevoie decat la iesire ca micuta n-a prea stat cu ea, cateva zile a fost in incubator, plus ca daca n-ai lapte sau te ridici greu din pat nu-i lasa pe copii in salon cu mama! In schimb i-au cerut scutece si servetele umede.La tarif a dat 150 euro la doctorita(pentru cezariana!!!) si 1 mil.la anestezista si amandoua au vizitat-o in fiecare zi cat a stat in spital! A mai dat cate ceva si pe la asistente, oricum nu exa gerat, deci se poate si fara tarife gen...Bucuresti!!!
Printre altele am aflat ca mama ei a putut sta cu ea dupa operatie (si noaptea) contra unui tarif oficial, cu aprobare etc.Si am mai auzit de la cineva chestia asta! Nu stiam pana acuma ca se poate!
MARAKI daca tu semeni cu mama si fiica ta cu tine e mai probabil ca Angelo sa semene cu ..taticu!!!
Si mami seamana la ochi cu bunica, eu cu mami , poate am totusi norocul ca macar la ochi sa semene diana cu mine sa fie macar verzi daca nu albastri!
ACINA eu stiu ca locuiesc in Romania, nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa las stergatoarele afara...Asta e!
Gata trec la bucatarie ca-s lihnita de foame in primul rand, noroc ca "meniul" de azi merge repede!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA M lenevit se cheama cand stai pana pe la 11-12 in pat ca mine,samabata si duminica asta-i obiceiul la mine, recuperez...
Azi e exceptia care confirma regula! Si spor la treaba!
NICOLE asa-mi place de tine, OPTIMISTA!!!!Eu n-am luat inca sosetute, trebuie? Ca am luat doar body-uri cu picior, mi se pare ca vor cam zbura din picioruse...Dar probabil ca ma voi uita si dupa ele1 Ca tot pe rand imi aduc aminte ce mai trebuie! De exemplu n-am luat inca baveta, cam cate sunt necesare? Vreo 2-3 ajung?
Pa!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nicoleta sa poarte Daria sanatoasa hainutele care le-ai cumparat Incearca sa urmezi sfatul medicului si nu te mai stresa ca o sa fie totul bine
Monica si mie mi se pare foarte scump carutul la 11 mil. Acum 20 de ani erau doar carucioare simple, rezistau fara probleme, al meu cel putin nu s-a stricat niciodataAm o ceata totala in cap, incerc sa imi amintesc ce am facut cu el si....nu stiuDupa descriere arati de nu se poate Ten alb, par negru si ochi verzi-albastri
Ana spor la treaba Am bagat si eu masina de spalat si stau sa ma gandesc daca montam astazi patutul sau nu...
Mi-am adus aminte: avem vreo fata din Timisoara printre noi? As dori o informatie Cred ca Giova este nu?

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica trebuie sa ai si sotetele pt. bebe, chiar daca are salopete cu botosei ai sa vezi ca uneori are piciorusele reci,iti mai trebuiesc si manusi din alea subtiri de panzica, le pui ca sa nu se zgarie pe fatzuca ca ei duc manutele instantaneu si se freaca bavetele ai nevoie de mai multe pt. ca recurgiteaza dupa ce mananca, eu am luat un set de 7 dar o sa mai cumpar.

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ai vazut Nicole ca te stresezi degeaba? Acum sper ca te-ai mai lunistit! mananca multe fructe ca-ti fac bine si tie si bebelusei.
Maraki, neinteresant ce am spus, eu precum spunea mai ieri o prietena de-a mea n-am nici o treaba doar stau sa-mi creasca unghiile! Nu tu de facut curat, nu mancare...cred ca o sa am ceva mai multa avtivitate peste doua saptamani cand o sa vina Robert acasa in sfarsit!
Acina, zi merci ca doar la stergatoare au atentat, eu cand stateam la Bucuresti imi furau retrovizoarele cam de 2 ori pe an, aveam un opel pe vremea aia si nu erau deloc ieftine, si ce era culmea ca ma duceam la "hoti" sa cumpar altele si le-am gasit chiar pe ale mele de cateva ori.
Bee, lasa ca nu-i draq atat de negru, ce te asteptai la ceva mai nasol la analize! Zi merci ca n-a fost! Sunt foarte bune plimbarile, zau chiar am remarcat ca nu ma mai doare chiar asa de rau intre picioare. Azi am fost extrem de somnoroasa, m-am trezit odata de la 9 am bagat o vizita pe forum, am mancat dupa care in pat iarasi pana la 1.30. Acum cred ca plec puti pe malul marii!
Monica spor la treaba si disractie placuta diseara cu oaspetii! Foarte bine ca nu-ti mai cumperi alta pompa.
Ana nu-i asa ca este bine sa tragi chiulul, leneveste graviduto cat mai ai ocazia ca dupa aia ne fac copilasii nostrii program de nu o sa ne mai vedem capul de treburi!
Va pup pe toate si va urez un sfarsit placut de saptamana!

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Apropo Monica, parca tu spuneai ca o sa trimiti ceva poze cu tine pe mail!! Le mai asteptam inca, s-o vedem si noi pe bruneta cu ochii verzi

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bombonica vad ca ai zis ca mai ai 5 saptamani deja te-au programat la cezariana adica stii data? Daca da da-ne amanunte. Asta inseamna ca vine mosu' mai repede la voi.
Urspoica nu trebuie sa te superi ca mai sunt si prosti pe lumea asta trebuiesc ingnorati. Important este ca tu te simti bine in pielea ta si restul numai conteaza. Gandeste-te mereu ca mai e putin si ai sa fii cu bebe si restul.... la gara cu ei..
Anca imi pare rau de stergatoarele tale asta este..... oameni tampiti . Acum ca veni vorba de asta ma intrebam cu scaunele de masina cum veti face?
Bee asa trebuie sa fii optimista ai vazut daca doctorul a zis " relativ" bine e ok. Bebe e puternic si ai sa vezi ce voinicutza vine.
Monica 70 si eu am luat si galben si toate culorile la baiat ca doar nu as lua doar albastru ca dee...asa e legea. Iar in ceea ce priveste preturile mi se par rezonabile ai dreptate mai ales fata de Bucuresti unde si acolo nu cred ca trebuie exagerat dar 300 d eruo la doctor nu da oricine si cel care da ii da ca ii are sau ca il cunoaste au... cred totusi ca fiecare da cat poate . Pai dc nu ai ce faci nasti pe strada? Bavetica mie mi-au cerut multe nu stiu de ce sincer ori 10 ori 15 nu mai stiu exact bine ca nu sunt scumpe.Cum vine body cu picior?
Ana spor la treaba 0 Ce ai mai cumparat?
Nicoleta stai linistita dc doctorul zice ca e ok atunci asa este.
Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Irina, Monika, ce sunt alea bavetica ? Ca eu sunt . Sunt cumva chestiile alea ce se pun in fata ca sa nu se murdureasca cand papa bebelusul ?
Maraki , oau ! te pui deja sa montezi patutul ?
Eu cand ma gandesc ca de azi in 9 sapt o sa am bebelusa deja sau sunt pe cale sa o am , mi se pune un nod in gat si ma apuca tremuriciul . Eu deja am emotii pt marea intalnire !
Deocamdata am pus o tura de rufe in masina si am facut baita. Vreau sa fac o pizza pe mai tarziu, dar asta dupa-masa.
Irina, saptaman ast anu am mai cumparat nimic. Acum vreau sa iau cadita de baie , caut ceva dragut.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da Ana sunt alea care se pun de gat sa nu se murdareasca si eu am vreo 15 cred. Iar patututl l-am pus deja ca mai stii cand ma apuca si sa fie acolo sa il vad eu.
Cadita am luat si eu ins ainclin sa cred ca e prea mica ( ca am masurat_o in interior) ca are 55 cm.
Irina 33+

Mergi la inceput