Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
Bombonicaaaa spune:
Vad ca bantui singura pe forum , weekend placut tuturor fetelor daca nu mai intrati!
Oana
32+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Denisam spune:
Bombo-weekend placut si mersi de urari!
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
diana12 spune:
Roxit, ai grija cu caratul. Nu prea e indicat sa facem pe vitezele acum. Stai in pat si odihneste-te.
Ursoaica, ma bucur sa aud ca bebe e bine si nu te mai gandi la kile ca ne-om lupta cu ele dupa ce nastem.
Deea, m-ai facut sa zambesc. Daca nu reusesti sa ii faci poza cand nasti, spune-i ca ai dat peste o admiratoare din liceu care nu crede ca a ramas la fel de fermecator ci crede ca are deja burta si chelie.
Iar tu fata inimoasa si buna ce esti, vrei sa ii aperi onoarea si sa dovedesti ca admiratoarea din tinerete se inseala.

Ralu, acum ce mai conteaza daca e sau nu casatorit, probabil toate fostele admiratoare si-au pierdut speranta si s-au maritat intre timp.
Bombonica, ati luat carutul?
Irina, bine te-am gasit si eu. Bafta la eco si te asteptam cu vesti bune.
Pupici la toate fetele si sa aveti parte de un weekend placut.
27+ si
04/25/2000
Ursoaica spune:
'Neata fetelor!
Azi sunt matinala.
Va multumesc tuturor pt incurajari. Eu nu imi fac probleme cu greutatea, dar dl dr ma certat rau ca am luat 20kg pana acum, iar el stie ce zice (ca doar este doctor) si probabil se gandeste la cum o sa nasc, recuperare si nu in ultimul rand sa fie sanatos bbicul.
Imi cer scuze dac va voi plictisi cu ce voi povesti
!
Sa va mai zic cat de imbecili sunt unii barbati din Bucuresti, mai ales pe aceia pe care ii vezi pe la colturi cu sticla de alcool in bot de dimineata de la prima ora pana cand adorm iar? Veneam aseara de la mama cu celebra masina 232 plina de toti hotii si alcolicii. Dupa ce m-am urcat in ea aud in spatele meu o cascada de rasete si un indemn "ia uitati ma ce umflata zici ca au bagat pompa in ea", "cu asta nu m-as baga nici daca as bea si noaptea". Binenteles ca erau oameni in toata firea, dar, BETI morti. M-am asezat repede pe scaun ca sa nu ma mai vada. Dar m-a uns pe suflet o tiganca (mai sunt si de treaba unii) cand a inceput sa-i faca cu ou si cu otet, si ca sunt atat de "trotilati" incat nu-si mai vad nici cu oglinda p... dapai pe o femeie gravida. Asa ca dupa plans a urmat un ras la care a participat toata masina.
Sincer daca as avea posibilitatea cu riscul de a supara pe careva i-as impusca pe toti betivii pt ca nu au nici o sansa de recuperare.
A si inca o chestie, as putea spune sfat, dar fiecare o considera cum vrea: daca vedeti vreun hot de buzunare, buzunarind pe careva, vedetiva de treaba si nu ii spuneti buzunaritului, sunt atat de nesimtiti unii romani incat dupa cei spui nici multumesc nu-ti zice, ba mai mult te mai ia si la misto; si risti sa ti-o iei in freza
de la hoti dupa aceia, ca nu sare nimeni.
Imi cer scuze inca o data deoarece nu are nici o legatura cu discutam noi aici dar m-am descarcat si eu putin! Iertare 
Mai stau si eu pe aici, dupa aceea ma duc sa iau ceva de papa si sa gatesc ceva, habar nu am ce.
poze
Ursoaica
32+
marchplayer spune:
neata gravidutelor!
Se vede ca este WE, dorm fetele pana mai tarziu![]()
Ursoaico, tu esti matinala si suparata de data asta! Lasa-i naiba de prosti, stai sa-ti bati capul cu ce zic unii sau altii pe strada?
Mai fetelor, eu m-am hotarat! Vin la Brasov sa nasc
daca aveti un doctor asa de dragut!![]()
Bombonica, inca putin si gata! 5 saptamani trec imediat
, bine ca ti-ai pregatit bagajul! Si normal ca la ora aia bantui singurica pe aici, tu ai mai fi la calculator la 12 noaptea?
Roxit, chiar asa, lasa vitejia si nu mai cara nimic, eu m-am lecuit si abia daca mai car cate 1 kg de fructe!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
acina spune:
Buna dimineata,
he , m-am trezit si eu .
Ursoaica nu te lua dupa toti tampitii.Asa sunt betivii...
Sa vedeti fetelor, ieri dimineata cand am plecat spre serviciu, in timp ce ma apropiam de masina observ ca sunt stergatoarele ridicate, de ce? Cineva s-a gandit sa imi indoaie bratele de la stergatoare , numai in Romania se poate intampla asa ceva...Nu costa mult, ca sa le schimb, vreo 300 mii, dar m-a deranjat ideea in sine, oare nu se vor civiliza niciodata oamenii ? Ca eu una mi-am pierdut speranta...
Anca
27+
Pozele Noastre
Burtici
Bee spune:
Buna dimineata fetelor. Si eu matinala! Dar nu la prima ora pe net!
March sper sa-ti priasca plimbarile, mie una imi fac foarte bine! SI n-am reusit sa accesez nici eu link-ul pe care l-ai dat! Aha, deci si tu vanezi doctori dragutzi! Atzi luat-o razna fetelor!
Hormonii ashtia ne joaca feste.
Ursoaica, 232 Horror! Te compatimesc! Si cu betzivi! Mai bine stai acasica! SI consoleaza-te cu ideea ca tu ai +20 kg distribuite pe o inaltime considerabila! Noi astea mai micutze ce sa mai zicem! Eu sunt rotunda.
. Si abia am inceput sa detectez locurile preferate de depozitare a grasimii! Bizzzar! Tocmai unde nu aveam! Adica: colacei pe la rinichi si cam pe tot spatele putzina grasime!
! De aia n-o vedeam, ca nu era la vedere.
Bombonico, 5 sapamani zici? Eu sper doar sa fie putzin inainte de CRaciun! SI sa nu astepte nenea doctor sa mi se declanseze nasterea, ca ............o sa nasc la primavara!
Deea, Daria ta e maaare de tot! Sa-ti traiasca, dar sa aiba mila si de tine cand creste intr-o saptamana cat altzii in 3!
Irina
! Sa nu mai fii suparata! Mai stai si tu cu noi pe net sa mai barfim alea alea...
Eu am fost la hematolog ieri si sunt relativ ok!
! ca la ce morcov am avut.......Abia cand am vazut-o pe doctoritza ca se bucura ca nu e ce credea, m-a pus pe ganduri! Ii era frica de sangerare masiva si anticorpi antitrombocite! Si pe partea asta totul e ok! Coagulograma tot varza e, dar mai zic si eu "soarta", ca putea fi mai rau! Ideea e ca se pare ca in loc sa fiu la
si in 33 de sapt aproape, trebuia sa ma vedetzi intai pe la aspirante cu sindrom antifosfolipidic! Bafta mea! Deci puiutza mea, a vrut cu tot dinadinsul sa vina, deci tb sa fie sanatoasa, in ciuda tuturor aventurilor! Uffffffff! In general porcaria asta se depisteaza eventual dupa cateva sarcini pierdute, asha ca ...........ne-a ajutat Dumnezeu pana acum si speram si pe mai departe!
fetele si sa scrietzi si in weekend sa am si eu ce citi de la voi (desi s-ar putea sa fiu mai mult plecata brambura, poate pe la tzara)
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
Buna dimineata va zic si eu, azi sunt hotarata sa ma apuc de treaba ca ieri am umblat brambura, iar acasa nici macar de gatit nu m-am apucat!(ca nu se poate numi gatit o tura de cartofi prajiti, salata de varza si chiftele cu cascaval gata preparate...- meniu de urgenta sa nu zica sotul ca-l tin numai cu mancare rece!}
Ieri am mai luat niste hainute din bumbac: doua seturi de camasuta + pantalonasi + caciulita,un solex alb cu ursuleti si un body galben ,desi nu-i culoarea mea preferata chiar deloc.Pana acum aveam doar roz, rosu,alb si verde...mie imi place mult albastru si cred c-o sa iau chiar daca e fetita!- cand am luat sacul de dormit albastru sa vedeti comentarii la mami!!!E o prostie chestia asta cu roz-fetite, albastru-baieti, nu credeti?
Mie imi plac ambele culori, de fapt toate culorile reci ca astea mi se potrivesc( sunt bruneta cu ochi albastri-verzi si pielea alba), galbenul ma face mai palida, probabil de aia nu-mi place.Sper ca bebelina sa semene cu mami care are parul negru-corb, ochi albastri-albastri, piele alba - la asta se poate renunta, mai bine ar fi mai creola ca sotul! Dar parca vad ca vor fi ochii caprui ca ai lui...sunt dominanti...Desi tati e tot brunet, creol cu ochi caprui, a iesit fratele meu ca el, iar eu ca mami (aproape).De semanat la trasaturi eu seman cu ea la ochi si cu tati la gura,fratele meu invers!Voi ce credeti cu cine vor semana bebelinii vostrii, v-ati gandit? Incepem pariurile???!!!??? Cine o va intrece pe MARAKI la asemanare mama-fiica? (daca tot n-aveti subiecte va dau eu, ca la tipele de noiembrie-decembrie de exemplu nu mai ai ce citi altceva decat ...astrogramele bebelusilor!!!)
Ar trebui sa termin cu prostiile si sa m-apuc de treaba! Curatenie, gatit,de aranjat cateva dulapuri cu haine,pus haine la spalat, bagajul!!! si daca mai ramane timp ceva contabilitate.Sunt tare curioasa cat reusesc, mai ales ca pe dupa-amiaza mi s-au anuntat si musafiri o verisoara cu sotul!
Pe parcurs mai intru sa vad ce faceti, pe post de pauza...
P.S.URSOAICA mi-a placut de numa tiganca aia!!! Si nici n-ai luat multe kg la inaltimea ta, uite pana si aschimodia de mine am ajuns de la 52 la 63 si tot ma uit cu admiratie parca am si ceva "bulane" acum!!!
MONI 31+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Buna dimineata si de la mine
Ursoaico da-i incolo de betivi, ignorai si nu te amara degeaba, cred ca si eu am luat 20 kg dar nu trebuie sa ne facem probleme ca o sa le dam jos dupa nopti nedormite si alaptat
Nu spun ca vom arata ca manechinele dar aproape de cum eram inainte de sarcina sigur vom ajunge
Acina poate au incercat sa iti fure stergatoarele si nu au reusit sa le scoata, din razbunare au indoit bratele.....Este ceva obisnuit in BUCURESTI, de cate ori nu am patit-o cu masinaaa.......pana si benzina din rezervor au scos...
Bee cu ajutorul lui Dumnezeu ai trecut de ce a fost mai greu,mai e putin pana la termen
March am uitat mesajul postat de tine,am o ceata totala in cap, oricum iti doresc un WE placut
Monica daca spui ca asteptati si musafiri,cred ca te alegi cu gatitul si curatenia pe ziua de azi
La mine in familie a fost asa : eu seman foarte mult cu mama iar fratele meu cu tata
Nu este o regula ca fetele sa semene cu tatii iar baietii cu mamele
Sant curioasa Angelo cu cine seamana
Fetelor va pup si va doresc spor la treaba
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
nicoleta raducu spune:
Buna,burticute,
Semnam si noi condicuta...Tocmai am tras o tura prin Cora..sa facem cumparaturile pt inca o saptamina..noi asa procedam...Mi-am luat niste pijamalute dragute...niste body haioase pentru bebelina mea...niste sosetute...Am luat fructe..kakalau....sa o vitaminizeze mami...
Am fost aseara la Tutunaru...si m-a certata ca m-am stresat atita pentru placenta mea cu calcefieri..Mi-a spus ca trebuie sa fiu pozitiva..si sa fiu bucuroasa ca Daria lui mami are 770 grame..ca se dezvolta bine...si mi-a dat speranta...incerc sa fiu pozitiva si sa ma gindesc ..ca totul va fi bine...Ma voi duce din nou peste doua saptamini...cind voi avea si rezultatul de la coagulograma...si cind a zis ceva de o analiza cu streptococul B..care se face la 28 saptamini....In rest...stam cumintele...papam ...si incercam sa fim pozitive...
Aveti grija de voi...
Nicole si Daria
25+