Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Giova- mersi de msajul cu info de pe PM si sper ca ai inteles gluma![]()
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Vad ca a schimbat dana prima pagina, imi place e misto.
am citit doar ce ati scris la cap. asta.
Denisa felicitari pt. cetatenie, sper sa vad pozele, daca mai apuc sa intru si la vechiul cap.
Nu am inteles gluma, Denisa, sincer sunt cam aereana in ultimul timp.Please explica-mi mai pe indelete!!!!
Nu ne costa nimic in Italia, asta ne convine. Il duc sefii, deci transport gratuit si acolo unul din ei are un mag. mare cu aparatura si service. si e totul gratis, si avem incredere ca nu ne fenteaza.
Va tin la curent.
Irina bine ai venit pe
!!!
Monica tot romancele sunt mai bune.
Va
pe toate si va doresc un weekend de vis!!!!
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 31+
marchplayer spune:
Giova bine ca ne-ai mai scris ca deja intrasera fetele la banuieli
Mei ce laptop ai tu de numai placa de baza costa 800 euro? mai dar ce italieni de treaba sunt sefii aia care-ti repara calc gratis desi costa atat de mult si mai ales ca nu prea te intelegi cu ei!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Giova- referitor la laptop, nu stiu ce felde Hp ai tu, dar 800 o placa, e cam ciudat, pt ca un laptop Toshiba, numarul 1 in lume, super performant e intre 1000-1200 euro,deci dc doar o placa costa 800 de euro, eu zic sa te gandesti bine,oricum sefii care sunt italieni,fac un gest maretz, dupa cum ii caracterizai tu..
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
roxit spune:
Salut!
Azi am facut o prostie. Am carat un pachet mai greu cred ca avea 4 kg , simteam ca ma sfarsesc pe scari. Dupa ma durea pe jos dar nu pe jos de tot si daca stau pe scaun in pat nu am nimic . Daca va continua sa ma doara mai tare voi lua un no spa. In legatura cu durerile de CM si eu le am din cand in cand o data pe luna cred , dar nu sunt dureri mai mult o jena , caldura . Colul este ok . Sa n u-mi fac pbl nu?
Pupici
25+ duminica fac 26
Roxi
poze
[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png
irinadum spune:
Fetele bine v_am regasit. Multumesc mult fetelor care au intrebat de mine si nu numai.Nu am mai intrat de mult pentru ca am si avut ceva treaba si in plus ca sa fiu sincera nici nu prea am avut de gand pentru ca nu aveam ce spune si am incercat sa evit sa spun tampenii de genul cat costa pantalonii cu care stau in casa sau ce lungime are Marian la ..... Amuzant tare.
Ma bucur tare ca sunteti toate bine si ca sunteti foarte active.
Dana ce de folos ne esti cu toate sfaturile pe care ni le dai . Iti multumim mult . Datorita tie am mai luat cate ceva pentru bebe.
Alina frumoasa burta si frumoasa mamica.
Diana 12 bine te-am gasit.
Monika au dreptate fetele ca fata ta seamana perfect cu tine are acelasi trasaturi.
Giova si Catalina fara nici o suparare eu uneori am impresia ca ori sunteti naive dar naive rau ori faceti misto intentionat de noi cu niste afirmatii care de multe ori jignesc pe fete dar care din bun simt si buna educatie nu raspund. Mie nu imi place sa intru in polemici insa cred ca stiti despre ce este vorba si cred ca nu are rost sa discutam mai departe. Giova nu cred deloc ca esti "aereana" ci din contra.
Ana am sa iti raspund la pm cred ca azi cel mai tarziu.
Bee esti o dragutza.
Denisa felicitari pentru cetatenie.
Ioana ma bucur ca eszti bine si tu si bebe.
Imi cer scuze fetelor carora nu le-am raspuns dar promit ca revin curand.
Mario e bine adica cel putin asa cred o sa vedem miercuri la eco.
Va pup si intru mai tarziu ca ma putina treaba.
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Azi a stat Gabi acasa si am plecat pe la cumparaturi si sa ne plimbam.
MARAKI, si eu sper sa nu fiu socrosenie! Dar te inteleg ca te gandesti ca baiatul tau merita cea mai frumoasa si cea mai cea fata. Cred ca asa o sa fim toate.
Acum fac de papa, vreau sa fac doua feluri sa am mai multe zile ce sa pap.
Fug la bucatarie.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ursoaica spune:
Buna seara fetelor
Denisa felicitari pt cetatenie!
Azi am fost la control: bbul este bine, cu capul in jos si se agita de zor; eu
am fost mustruluita de domnul dr.
Pt cele care nasc la Elias, dr. meu a zis ca nu avem nevoie de hainute pt bb decat la externare, mie mi-a zis sa nu aduc, ca nu ma lasa cu ele pt a nu aduce inauntru vreun microb, doar pempersi care sunt sterili.
Si am intrebat daca putem avea bbul langa noi si mi s-a raspuns ca daca vreau, da.
Si sunt suparici, facem clisma indiferent de cum nastem cezariana sau normal
.
poze
Ursoaica
32+
LunaNoua spune:
Iuli, poi am fost in spital ca m-a chemat nenea dr
Si dupa cum isi aminteste si Diana.. se intelege ca m-am dus, nu ? 

Cum as putea sa il refuz ? Eu nu stiu cum era inainte, dar acum e dragut foc 

In spital, stateam in camera cu inca 2 fete care nu erau pacientele lui. Si alea stiau si ce masina are, si ce program are la cabinetul privat. Si ele erau la alt doctor, va dati seama
Diana, poate il prind pe nenea dr si ii fac o poza la nastere ![]()
, Deea
27+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Bombonicaaaa spune:
Buna la toate burticile!
Irinadum ma bucur sa aud de tine si ca sunteti ok tu si bebe Mario!
Sper sa revii cat mai repede printre noi 
Maraki foarte frumoasa Roxana, ii vine f. bine noul look si seamana leit cu tine!Nu se pot insela atatea fete care au spus-o.
Denisa felicitari canadianco !
Ursoaica
ca bebe e ok, cu
las' ca nu esti singura !![]()
Eu tocmai mi-am terminat de facut bagajelu' de spital , nu ca as fi intr-o graba
dar sa fie acolo! Am pus si hainute pt. bebe de stat si separat hainutele de scos din spital mai trebuie sa completez cu aparatul foto si camera video,dar alea sunt chiar ultimele
Eu as' mai avea vre-o 5 sapt. pana la marea intalnire ...dar cine stie?!
Oana
32+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn