Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica cu Garmastan incepi sa te dai in ultimele 4 sapt de sarcina, e prea devreme acum.Alea sant salopete ( cele cu picior ) si salopete cu totul ( cele intregi )Body sant cele fara picior, care se pun direct pe piele la bebelush
Alina s-ar putea sa fi avut arsuri de la mancarea de cartofi, eu nu o mai suport de multa vreme, foarte rau ma simt daca mananc
Ingrid bine ai venit printre noisarcina usoara cu bebe sanatos Pt. ca nu ai PM te intreb aici: este departe gara de aeroport? Trebuie sa ajunga baiatul meu in decembrie in Timisoara cu avionul si sa i-a trenul spre Resita, taxiul cat costa pana la gara? Vreau sa stiu sa nu il faca de bani pe acolo, sa fie pregatit, Resita e departe de Timisoara?
Denisa spor la treaba

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna burtici!!!
Am fost si noi prin oras siacum in casa ca e frig tare si ceata. parca sta sa ninga.
Denisa iti dai seama ca daca trebuie schimbata placa de baza nu ne-o ofera ei pe gratis. ar fi culmea, o platim sau luam calc. fix. Dar nu-i costa nimic sa duca laptopul in masina pana in Italia si sa-l dea la unul din baietii de acolo sa vada ce are. Si in functie de aia vedem cum facem.
Cei de aici ne-au zis ca placa de baza costa jumate cat valoarea calc. asa ca noi ne-am gandit la suma aia, daca ei ne-au mintit v-am mintit si eu.
Monica, da eu sunt in Timisoara. Spune-mi cu ce te pot ajuta si o fac cu mare placere, daca pot bineinteles.
Am luat si eu Garmastan, dar numai in ultima luna ma fac cu el. e asa de scump si e putin in tub, 20 gr. Sper sa fie bun.
Irina imi pare rau daca te-am plictisit cu povestile mele naive, dar cum m-ai sfidat 63 cap. poti s-o faci si in continuare. Poti foarte usor sa dai cu scroll-ul peste fiecare postare a mea, ca nu ma supar, nu te obliga nimeni sa ma citesti. Stiu ca nu ma inghiti de la acea chestie, care nici nu te-a privit pe tine, dar asta e.
Multe alte povestioare s-au mai spus aici, si nu numai de mine si Cata, ca si de alte fete, dar pt. aia, eu cel putin, le-am ascultat, daca a trebuit le-am dat un sfat, daca nu, nu.
Ati cerut sa nu se mai vorbeasca de mancare, nu s-a mai vb. un timp, ca acum avem din nou fel de fel de retete, dar nimeni nu mai comenteaza.
Mie cel putin mi se pare absurd sa se vorbeasca doar despre sarcina si bebe. Ca nu ai ce sa raspunzi in fiecare zi. De aceea abordam si alte probleme si cred eu, suntem aici sa ne ajutam si sa ne sprijinim una pe alta, si nu sa cautam sa scoatem ochii la unele de care nu ne convine.

Acum va las, merg sa ma bag in pat.
vorbim mai tarziu.
pupici la toate burticile!!!!

poze 1,poze 2
gio si bb Marco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau Maraki, mersi de urari si la fel si tie!
Ca sa-ti raspund la intrebare: da, gara este departe de aeroport (vorbesc de Gara de Nord), sunt destul taxiuri la aeroport, sincer nu stiu cat costa un drum, sa zicem, 150.000 lei vechi, o sa ma mai interesez.
Cat despre Resita, ea se afla cam la 90 de km de Timisoara, deci nu e departe deloc.
Va pe toate!
Ingrid S 26 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica acum am citit ce ai intrebat-o pe Ingrid. Este departe, dar daca imi zici la ce ora ajunge in Timisoara si vorbesc cu Clau, daca poate pleca de la birou, il asteapta el la aeroport, ma interesez eu de tren pt. Resita si il ducem la gara. n-are rost sa de-a bani pe taxi, ca aia care stau in aeroport te usuca de bani.Noi acum un an jumate am dat 150.000 lei din centru pana in aeroport, iar pana la gara mai e inca pe atata.
Ingrid bine ai venit pe !!!
ce ma bucur ca mai e cineva din Timisoara.

poze 1,poze 2
gio si bb Marco 31+

Mergi la inceput

Ingrid merci mult pt. infoFoarte ieftin mi se pare taxiul, in Bucuresti este mafie curata cu taximetristii de la aeroport

30+

Monica

Mergi la inceput

Giova merci si tie O sa iti spun ora sosirii ca sa ne orientam cu plecarea trenului.Din cate mi-a spus Robert, cunoaste o tipa si prin Timisoara, sa vedem cat de saritoare o sa fieNu prea ma incanta pe mine plecarea asta a lui....dar ma rog....
Fetelor eu am luat-o razna rau de tot Dupa ce ca o sa avem botezul abea in august, mai fac si planurima gandeam ca cel mai bine sa il facem la restaurant, nu avem bataie de cap, e mai bine decat acasaSa vedeti ce lumanare anemica au grecii la botezuri

30+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor azi am facut 30 FIX! URAAAAAAAAAAAA! Nu am timp acum sa scriu ca plec la plimbare, dar dupa cum v-am promis, am pus poze cu burtica facute azi, in album la "burtica"...E mare, nu?Daniela please sa-mi pui pe siteul nostru o poza cu burtica de acum!A...m-am cintarit.,...am luat 15 kg...e bine inca!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta30 FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Acina la noi in cartier ridicarea stergatoarelor inseamna ca ai luat locul de parcare al cuiva, de parca l-ar fi cumparat el, romanii au simtul proprietatii chiar daca nu este a lor ci a tuturor; dar cu indoirea stergatoarelor, acea persoana a confirmat ca este chiar un porc. Si pe urma de ce sa dai din cauza unui sarit banii pe stergatoare cand puteai sa mai iei ceva pt bb, dar astia sunt ....

Bee de ce esti asa stresata ca nu nasti? Lasa fetita sa se mai “coaca”!
Coagulograma este Timpul Quick? Daca da, atunci este normal sa fie varza pt ca doar esti racita, nu?

Monika bun subiect dar sa nu se supere Maraki.
Ce inseamna “solex”?
Eu dau ambele variante pana la confirmarea sexului bbului adica peste 4 sapt (uff mai este enorm de mult pana atunci si inca putin apoi pana sa tin bbicul in brate), asadar zic ca daca va fi fata sa semene cu tasu’ la minte si la trasaturi cu mine, iar baiat la fel – GLUMESC. Pun pariu ca o sa aiba de la amandoi, ca doar asa trebuie – nu am facut bbul singurica, nu? Dar sigur nu vreau sa mosteneasca pielea, dintii si ochii lui – este alba si foarte sensibila (soare, produse cosmetice, chimicale, etc), i s-au stricat imediat, sunt prea inchisi la culoare.

Nicoleta daca dr nu este ingrijorat de ce sa fii tu? Asa ca asculta ce iti zice si stai calma.

Daniela chiar asa ti-a zis? Dar a avut tupeu nu gluma, ori iti este prietena buna!

Fetelor va multumesc mult pentru incurajari. Dar pe langa kilogramele acumulate in timpul sarcinii mai am de dat jos vreo’ 20kg jos, asa ca o sa am de munca!
O sa pun niste poze (scuzati indecenta) sa vedeti cum aratam inainte de a incepe aceasta ascensiune in Kg, si eu si sotul.
Pozele sunt in albumul Comparati...

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ingrid bine ai venit !
Din pacate doar Dana te poate adauga in listuta.

poze

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Ursoaico de ce sa ma supar ca nu m-am prins Si eu vroiam sa intreb ce inseamna solex dar uitasem pe cineChiar nu am idee....oare ce o fi? Stai linistita ca o sa mai dai jos din kg, nici nu te compari cu prietena mea de care iti scriam mai demult....tu aratai marfa, ea intotdeauna a fost buldozer...Daca ma vezi pe mine cum sant acum.....sotul tau in schimb mi se pare ca s-a schimbat mult si arata mai bine acum

pupici

30+

Monica

Mergi la inceput