Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Maraki, Giova, Ursoaica, ma bucur de salutari! Acum nu tin foarte mult sa fiu in lista, pot sa va scriu sau sa va citesc si fara sa fiu acolo.
Maraki, poate Giova are dreptate, de mult nu am mai fost cu taxiul sa stiu preturile, am aproximat si eu. Sper sa fie ok, daca vine cineva dupa el, daca nu, sa ia unul de firma, nu-l jumuleste (sper).
Giova, sa stii ca dupa ce am citit ca ti-ai luat saltea din fibra de cocos, am fost la Mall si mi-am luat si eu. Am gasit intr-un magazin (reclama - reclama mascata ) cu 3 mil. si la magazinul alaturat cu 1.750.000. Sotzul meu tot bazaia ca sa-i luam de iarba de mare etc, dar am vrut ce-i mai bun. Daca gasesti intr-un loc mai ieftin, asternut, aparatori, anunta-ma, la fel voi face si eu.
Cred ca suntem singurele din Timisoara pe site sau ...gresesc? In fine, mai vorbim.
Sarcini usoare va doresc la toate!
Ingrid S
26 sapt
marchplayer spune:
Gata, plimbarica! Monica da activa ai fost azi pe forum, n-ai mai scris niciodata asa de mult!
Ursoaica, nu m-am suparat pe ea dimpotriva am ras pentru ca este foarte adevarat, nu fac nimic, lasa ca are cine! Eu cred oricum ca prietena ti-e aia care-ti zice verde-n fata ce are de spus decat sa te perie si pe la spate sa se auda fel de fel de vorbe!
Maraki, lasa ma baiatul in pace, nu poti sa-i impartasesti tu chiar tot din experienta ta, lasa-l sa se loveasca si el, poate nu o sa fie cazul, insa daca vrea sa o vada pe fata aia apai poti tu sa te pui si-n fund si-n cap ca el tot ce vrea face!
Giova, imi cer scuze ca ma bag dar fetele cam au dreptate, problema nu ar fi ca vorbim despre mancare sau despre alte prostioare insa tu ai un mod aparte de a aborda orice subiect propus aici si de multe ori deranjezi! La tine se rezuma totul la marca, la tara de origine sau si mai rau la pret! Sa stii ca nu orice lucru pe care dai multi bani este si cel mai bun! Oricum fiecare de aici isi cumpara exact ce are nevoie in functie de preferinte si nu in ultimul rand in functie de posibilitati!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Ingrid mai e Canda_H, dar ea intra mai rar.
Noi am luat salteaua aia scumpa la 3 miul. jumate, dar i-a platit-o nasa. eu am vrut sa mai cautam, dar ea a insistat asa ca, a luat-o.
Si cele cu iarba de mare sunt bune, cu toate ca am auzit, ca a zis Dana ca au denivelari. Nu stiu, ca nu le-am vazut ca sa le pot pipai.
Lenjerii de pat sunt intr-un magazin din Kappa, corpul nou, la 1.100.000 lei sau 1.300.000.
sunt si la Miniblu, dar sunt 5 mil. si nu merita.
eu ii voi lua material din Bazar, sunt ceva magazine, la 50.000 lei metrul, si voi da la cumnata sa-mi faca, asa cum am vazut in ceva reviste.
Monica sa ma tii la curent cu data aterizarii si ora ca sa caut tren spre resita.
Daniela e adevarat, fiecare cumpara in functie de posibilitati, nu stiu ce lucrusoare de firma i-am luat eu la bebe. In afara de caruciorul de la Chicco care a fost o adevarata afacere, ca era la reducere, habar n-am.
Si hainutele care le cumpara sora-mea, scuza-ma nu sunt de firma, din contra sunt mai ieftine decat la noi si de mai buna calitate.
Am vazut la alte fete in album lucruri de firma, si nu am zis nimic, din contra m-am bucurat pt. ele. dar vad ca nu toate sunt la fel, mai sunt si persoane invidioase, carora nu le convine.
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 31+
Ana_m spune:
Ingrid , bine ai venit !! Ma bucur ca mai e inca o timisoreanca. Si eu sunt din Timisoara, desi acum nu mai stau acolo. Dar mi-e foarte dor de ea...........
Ursoaica aratai bine, dar nici acum nu areti asa groaznic. Noi 2 cred ca suntem cele mai complexate. Si eu am de dat cam tot atatea kg ca tine , asa ca tinem legatura si dupa nastere da ?
Ne luam de manuta si ne punem pe slabit , ok ?

Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Giova dragutza mie nu imi place sa ma cert cu nimeni insa prefer sa iti scriu aici si nu pe email sau pm pentru ca asa e mai corect fata de toata lumea. Deci sa o luam cu inceputul : eu una nu te-am sfdat 63 capitole deoarece am discutat ba chiar prin pm ba si prin email insa probabil o persoana masterata prin "strainateturi" are o capacitate mai redusa de a intelege sensul cuvantului "sfidat". Iar in ceea ce privetse asa zisa "chestie" ar fi timpul totusi sa ii spui pe nume pentru ca pana la urma urmei nu a fost decat o magarie pe care i-ai facut-o lui Astery pe care nu numai ca " ati" jignit_o dar nu ai avut nici macar bun simtul sa iti ceri scuze si sa explici ca ti se face rau dc deschide altcineva un capitol ( ca sunt sigura ca te intelegeau toate fetele) in ciuda faptului ca fata nu facuse altceva decat bine.
Corect ca este absurd sa se vorbeasca doar despre sarcina si despre bebe insa tu cred ca nu realizezi despre ce vorbesti. Poaeteam gresit ca ti-am spus insa stiu ca prin comentariile tale ai jignit multa lume iar mie imi place sa spun ceea ce simt si ceea ce cred fie ca iti convine sau nu. Asta este eu una nu ma dfac ca ploua cand cineva mi atrage atentia ca gresesc asa cum ti s-a atras tie .
In fine sper ca ai nteles ce am vrut sa spun pentru ca nu am sa mai scriu pe subiectul asta deoarece nu meriti nici cel mai mic efort din partea mea.
Imi cer si scuze fetelor pentru aceasta divagatie dar se intampla si la case mai mari.
Irina 33+
irinadum spune:
Ursoaica si cu Ana pai ne luam de mana poate dupa nastere deschidem o dieta. Eu una nu mai imi bat capul asta este ca doar pt copilul meu o fac si dupa tine de mine dar lasa ca o sa vedeti dupa ce slabim. Frumoase poze Ursoiaca.
Irina 33+
Denisam spune:
Giova-de felul meu sunt pasncia si incerc sa evit discutziile,si sa spun diplomat, dar acuma nu ai DELOC drepatte si am deranjeaza ca ne iei de proaste pe aici pe forum. Daca noi am fost fete simtite si pacifiste si nu am zis nimic, nu inseaman ca tu trebuei sa continui la nesfarsit, nu de alat dar te si contrazici singura si dai informatzii false.
1. Cu laptopul- zici ca o placa de baza e 800 de euro si e jumate din valoarea calculatorului, deci inseamna ca laptopul tau e de 1600 euro si in Romania cel mai scump laptop care exista e de 1500 usd iar aici dc te uitzi p einetrnet nu gasesti mai mult de maxim 1200 de euro, hai poate 1300, asa pt tine.Eu zic s anu mai crezi ce-ti spuen oricine, verifi ca si tu informatia inainet sa o dai mai departe, ca nu treb sa faci mereu ce spuen cineva sau sa crezi tot. Ce daca eu iti zic acuma ca trebuei sa stai incap sa alaptezi copilul ma crezi si faci asta?
2.Eu stiu si sunt de acord sa nu vorbim nuami de sarcina, dar tu emreu te laudai cu lucruriel din italai, si cele mai buen, ca si haineel pt bebe tau, adidasii si trening, sunt de marca, te citesz daca vrei si multe altele- nu e bai , dar JIGNESTI pesoane care nu au cu ce sa cumpere, de astea te-am rugat sa nu mai dai nici tu si nic Utocatalina sume, decat dc va intreaba cineva, cum facem si noi din afara tzarii, ca nu e bine, nu toata lumea are posibilitatzi si aici nu trebuie sa jignim sau sa facem lumea sa se simta prost c anu poaet sa cumpere pt bebe, totzi vrem ce e mai frumoos si mai bun pt bebe.
E normal si matern!
Eu zic sa nu o mai dai cotita, cere-ti scuze si sa incheiem, ca nu e frumos!
Imi cer scuze fata de restul fetelor, dar stitzi cum e, trecem cu vederea 1-2 ori dar apoi trebuie sa actionam, ca altfel nu e frumos si nu en putem ajuta si ne enervam degeaba, si nu pt asta e facut forumul!
Va pupam burticutze! O zi frumoasa!
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Irina daca jigneam sau am jignit pe cineva, putea sa-mi spuna, dar nu am primit nimic de la nimeni. si sincera sa fiu nu asta era intentia mea.
Cat priveste pe Astery eu stiu ca mi-am cerut scuze.
dar daca e cum spui tu, siam jignit multe fete, eu ma retrag de la acest subiect. decat sa va incomodez, mai bine nu mai scriu.
Denisa in ce priveste laptopul, daca vrei iti scanez factura. acum un an jumate am platit 1600 euro, asa ca imi pare rau. si nu e din Romania.
in ce priveste trening si adidasi pt. bebe, eu de firma nu i-am luat.am pozele ca dovada.
Asa ca va doresc nasteri usoare la toate, bebei sanatosi si frumosi si-mi cer scuze daca v-am jignit pe unele dintre voi sau pe toate, dar nu asta era intentia mea.
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 31+
Bee spune:
March, sa inteleg ca azi te-ai plimbat de 2 ori? Ca eu pana la ora asta, doar o data, dar urmeaza plimbarica de seara cu sotzul si bebitza! Si am facut si ceva de mancare si in rest am palavragit cu Radu la greu.
Ursoaica, nu vreau s-o vad pe bebitza prea repede! Dar m-a luat asha o idee fixa ca o sa se nasca dupa termen. Am citit pe la alte capitole despre fete care tooot asteptau.
. Si mama rade de mine ca o sa nasc de ziua bunicii (10 ian), cand eu am DPN pe 1 Ian, iar dupa eco chiar mai devreme (de Craciun). SPer sa nu-mi faca fetitza vreo-o surpriza intre 28Nov si 4 Dec cand e Radu plecat in Germania, ca nu shtiu ce fac! Coagulograma era varza inainte sa fiu eu racita, de aia am si repetat-o! SI sunt ceva mai multzi parametrii nu numai timpul Quick. Dar ce sa mai discutam, e ok ca e asha, eu sunt linishtita, nu tb sa iau medicamente, cel putin asa zice hematoloaga. Dar cand o sa vada ginecologul.......se cam schimba treaba, ca voia sa ma puna pe anticoagulante de acum 2 sapt! Sper sa nu fie cazul, ca bebitza mea e maaaare si daca erau probleme nu se dezvolta asha.
Aaaaa si mi-am adus aminte ca tzi-am vazut pozele! PAi daca aratai asha de bine, sigur potzi sa-tzi revii dupa nashtere! Eu ma consolez cu gandul ca am fost vesnic "rotunjoara". EU si la 50 de kg ma vedeam rotunjoara. ACum o sa am de tras pana la greutatea aia! Bebitza sa fie sanatoasa ca ma-sa slabeshte rapid.
Gata, fug la plimbare sa dorm bine la noapte!
Bee 32++
si Fetitza
irinadum spune:
Giova aici este vorba de bebei dar nu de ceva de genul "m-am suparat imi iau jucariile si plec" asa ca hai sa nu facem pe victima si sa te porti ca atare si ca o viitoare mamica. Oriucm se pare ca nu ai inteles ce au spus fetele dar nu mai conteaza asa ca dc nu este loc de scuze macar hai sa evitam "tragisme" de astea de copii de generala.
Asa ca ramai aici , bate-te pentru lista ta si continua sa discuti ca si pana acum si sa ne "sfidam" ca pana acum si ai sa vezi ce bine o sa fie.
IRINA 33+