Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova-eu te-am rugat sa iti ceri scuze, nu te-am intrebat cat costa calculatorul si nici sa imi aratzi factura.Nu ai inteles ESentza mesajului meu.
Tu ai spus ca hainele lui bebe sunt de firma, nu eu, apoi ai dres-o si era vorba de treningul tau de vreo 300 de euro, dc ai uitat no problem.
Cum zicea si Irina, nu trebuie sa pleci ci sa ITI CERI SCUZE, daca e greu , asta e, continua cum vrei, noi o sa fim ok si asta e situatia, dc vrei sa "ne sfidam sau se ne ignoram" e pacat..dar..nu mai vreau sa plictisesc lumea cu astea!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova-rectific, am batut un zero din greseala,legat de pantalonii tai de trening, ai zis ca au fost 30 euro, scuze.

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Burticutelor!!
Ce v-a apucat?Mai fetelor,noi suntem aici sa avem grija una de alta..sa ne imbarbatam....sa ne impartasim una alteia problemele,bucuriile...nu sa ne certam....Ce Dumnezeu...Haideti sa fim mature...chiar daca sarcina asta ne cam da de furca...si uneori ne face mai irascibile....
Eu va iubesc pe toate...si daca nu intru o zi sa stiu ce a mai facut fiecare...imi lipsiti..tare,tare....Trebuie sa fim unite...pentru ca impartasim aceeasi experienta minunata....aceea de deveni mame....
Giova...chiar ne-ai lipsit cit nu ai postat mesaje..si ai vazut ca toata lumea se intreba ce-i cu tine..semn ca ne lipseai...Haideti sa lasam deoparte fazele astea...si sa fim noi,aceeasi "SUPER-FAMILY" de ianuarie-februarie 2006 !!!!!
Va pup,burticute...
Nicole si Daria...
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor ,uite mai intru si eu din cand in cand ...si cand vad ca nu va intelegeti nu ma gandesc decat la bebelusii pe care ai asteptam si nu stiu cat bine ne face ...am intrat cu gandul ca mai imi trec si mie ale mele ,ca si pe mine m-a supart cineva asa tare ca imi vine sa plang .Nu stiu cum sa procedez maine cand trebuie sa dau ochii cu persoana in cauza ,cu alte cuvinte suntem invitati la o masa de un italian care pleaca de tot din Ro ,el si sotul meu sunt prieteni buni ,numai ca amanta lui mi-a facut mie cateva faze de prost gust ,si anume la invitat pe sotul meu la ea pentru o cafea cand italianu era in Italia ,si la cateva zile dupa ce a dat ochii cu mine incerca sa ma sicaneze ,avea atitudinea unei femei geloase iar italianu ca niciodata un comportament ciudat ,adica daca mi-a adresat doua cuvinte bine si sotului meu la fel ...am senzatia ca ea ai face in ciuda lui cu sotul meu ,sotul meu nici nu si-a dat seama in ce joc a mai intrat ,ei au vorbit ca sa-l duca la Bucuresti cand pleaca ,iar eu acum nu stiu ce sa mai fac ,de dus as vrea sa-l duca e un om bun ,nu merita sa-l lasam in drum ,dar nu vreau sa aud ca s-a dus si ea .Ceea ce ma deranjat cel mai mult e ca atunci cand am fost la ei ea a dat muzica tare si am rugat-o sa o dea mai incet ,a dat-o mai tare si imi spune razand ca las-o sa mai si danseze ,si numai eu stiam cat de tare a inceput sa ma loveasca bebelina in burta .Scuzati-ma daca am fost off topic ,sau daca v-am plictisit ,ma simt mai bine acum ca v-am impartasit si voua din problemele mele dar va simt aproape chiar daca nu intru atat de des pe forum cat as vrea
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, burtici,
Subscriu la ce scrie Nicole. Mai fetelor, e pacat sa ne certam aici...face rau la bebei si noua. Trebuie sa ne gandim la faptul ca ne-am strans aici cu un scop..sa ne impartasim experientele sarcinii, nu ca suntem prietene sau ca avem multe alte lucruri in comun. Da, este inevitabil ca in timp sa discutam si despre altceva decat despere sarcina pentru ca nu in fiecare zi ni se intampla lucruri deosebite si am inceput sa ne cunoastem si sa ne deschidem sufletele aici. Dar nu ne putem impune sa fim intr-un anumit fel pentru a suntem persoane foarte foarte diferite...haideti sa fim un pic mai tolerante si daca avem ceva de adresat sa o face pe PM sau pe mail doar cu acea persoana. M-ar durea sufletul sa devenim un club exclusivist pentru ca nu ne putem intelege..eu cred ca suntem suficient e mature sa trecem peste aceasta mica suparare care a intervenit acum si sa invatam ca nu putem avea mereu aceleasi idei...si sa nu ne mai ciondanim, fetelor.
Va pupic pe toate si va urez o noapte linistita.

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara, burtici.
Am lipsit ceva zile de pe forum, n-am mai scris, dar am tot citit.
Realitatea este ca debutul meu pe acest subiect l-am facut cu stangul, in sensul ca nici n-am apucat sa ma prezint bine si cineva, Krelia, prietena Giovei, m-a luat la suturi... De ce? Din cauza ca mi-am permis sa deschid un nou capitol. N-am stiut ca exista cineva dinainte stabilit care sa faca acest lucru... adica o sefa de capitole, ceva de genul acesta. Acolo, de unde veneam eu, de la Aspirante Optimiste, nu exista aceasta problema. Apoi... au inceput sa curga PM-urile si tot felul de mesaje pe forum, care mai de care mai tendentioase... Sincer, nu mi-a picat deloc bine, si mi-am spus ca nu se poate comunica in mod civilizat cu asa oameni.
Draga Giova, nu-mi amintesc sa-ti fi cerut scuze. Stii, daca-ai fi facut-o, cu siguranta mi-as fi amintit. Ca sa nu mai vorbesc despre amica ta, Krelia... Sunteti prietene vechi, banuiesc, nu? Va potriviti. Chiar si din canal daca veneam, tot ar fi trebuit sa aratati putin respect, eu am trecut demult de varsta voastra... Oricum, acum este tardiv, din partea mea si daca mai scrii si daca nu, este exact la fel pentru mine, crede-ma. Sigur, ma amuza cand iti citesc mesajele gen "din Italia, de firma, a costat atat", etc etc. Asta spune foarte multe despre tine, dar cred ca ai aflat deja asta.

Denisa si Irina, multumesc. Desi nu ne cunoastem decat din fotografii, se pare ca am in voi doua prietene adevarate, si asta neconditionat. Mare lucru in zilele noastre! Si cu siguranta mai sunt si alte fete care gandesc ca voi, nu stiu de ce am acest feeling...

Din punctul meu de vedere, "disputa" pe care am avut-o cu doua dintre forumiste n-a facut decat sa-mi intareasca o convingere: putini OAMENI exista pe lumea asta...

Si tot din punctul meu de vedere, graviditatea si faptul ca in curand voi fi mamica, ma fac sa ma simt femeie cu adevarat. Este cea mai fericita perioada din viata mea si faptul ca impartasesc cu voi ceea ce simt ma face si mai fericita, si cu aceasta ocazie va multumesc ca sunteti aici, dragele mele mamici de ian. - feb.
Sa ne ajute Dumnezeu sa ducem TOATE sarcinile la capat si sa ne tinem copilasii sanatosi la san. Pentru cine nu stie, eu incercam de 2 ani sa raman insarcinata. Acum ca s-a intamplat, in nici un caz Giova sau altcineva nu ar reusi sa-mi strice bucuria.

Toate cele bune va doresc si o seara placuta in continuare.

Kiki 27w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Aveti dreptate fetelor, ar trebui sa lasam animozitatile deoparte sau sa le transferam in aria privatului! Oricum au fost reactii normale zic eu, chiar daca suntem diferite asta nu inseamna ca bunul simt nu trebuie sa primeze! Ca doar despre asta este vorba!
Monica, imi pare rau ca te-ai suparat asa de tare, se pare ca persoana despre care vorbesti nu este chiar o "doamna", si daca spui ca va intelegeti bine cu italianul ar trebui sa discutati si cu el! Serios, doar asa scapi de stresul asta cum de altfel scapi si de orice banuiala!

daniela 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna fetili ! Hai sa o lasam in papucii masii de cearta ca mai avem si altele de vorbit oricum nu ajuta cu nimic ...Cred ca ideal ar fi sa nu mai dam "prete" si "firme" ca eu sunt convinsa ca orice parinte i-si doreste ceea cei mai bun pt. copilul lui doar ca nu fiecare i-si poate permite luxuri, e normal sa ne mandrim cu ce cumparam pt. minunile noastre doar ca ar trebui sa ne gandim si la cei din jur...suntem ca o familie si nu este normal sa ne etalam "calitatile financiare "
Iar forumul nu este al unei singure persoane ci al nostru al tuturor ian-feb. vorba aia "cu o floare nu se face primavara" hai sa fim oameni maturi si sa lasam copilariile la o parte ,ca nu e chiar asa important dupa umila mea parere , cine deschide un nou capitol, important este ca putem vorbi ,ne putem intalni aici chiar daca suntem imprastiate care pe unde, si ne putem bucura de aceasta perioada schimband experiente si chiar facandu-ne prieteni!
Hai noroc si sanatate ca-i mai buna decat toate! pt. toata lumea...

Oana 32+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mersi Giova de informatie, cat despre salteaua aia de iarba de mare am vazut-o la Terra, si era plina de denivelari (cica e pt bebei!!!). Am sa merg la Kappa sa vad, am tot fost pt patutz, nu am gasit nimic, si in final am luat de la Galleria, ieftin si bun. Daca zici ca sunt preturi rezonabile, trag o fuga luni sa studiez asternuturile, cu toate ca am zis ca nu le iau de pe acuma, dar...sunt cam nerabdatoare! Mersi mult!
Ana M. ma bucur ca esti din Timisoara si poate vorbim mai des. Te si pe tine si pe toate fetele de pe forum!
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetele!
DANIELA si MARAKI pe aici "solexuri" se zice la bluzele alea sport, asa scrie si pe etichete...
DANIELA vezi ca Maria e cu italianu'!
MARIA n-am cuvinte, dar nu te necaji pentru atata lucru! Asa-s individele de genul asta!
NICOLE ai dreptate si eu as vrea sa fie liniste si pace, desi parca inclin ca DENISA,IRINA si ASTERYARO cam au dreptate...
Parca faza aia cu deschisul capitolului mi-o amintesc,dar nu prea am dat atentie cine, ce si cum...
Iar la faza cu preturile si hainele de firma, evident ca majoritatea ne simtim ca naiba cand le citim, dar nu prea ne vine sa zicem nimic...Ce sa zicem, ca unele abia ne platim ratele la locuinte si restul ca sa mai ajungem la...cumparaturi masive??? Mai bine tacem si gata.Scriem si noi despre altceva!
Pe de alta parte, eu cred ca persoanele cu pricina n-au facut-o cu intentie, asa sunt ele si gata! Asa isi exprima ele bucuria: "uite ce-am luat eu! costa atata!" Eu cred ca in orice chestie adevarul e pe la jumatate, fiecare priveste din punctul ei de vedere si nu-l vede pe al celuilalt! De aia exista atatea neintelegeri!
Dar mai exista si stil...De exemplu DENISA cred ca are un nivel de trai de 30 de ori mai inalt ca majoritatea dintre noi (si e normal avand in vedere unde e...)dar nu "sfideaza" defel ca sa folosesc un cuvant cam folosit azi!
Iar eu o cred si pe Giova, am niste prietene in ITALIA (plecate de-aici) si isi cumpara de-acolo din piata lucruri mult mai ieftine si mai dragute ca aici.
Ce sa mai zic...mai bine sa uitam tampeniile astea, sa zicem ca au luat-o razna hormonii si gata!
Fiti fetite cuminti!Pa !
Eu sunt "cuminte", am primit ciocolata de la musafiri si acum mananc la greu!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput