Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetelor,

March cred ca ai vrut sa scrii pt. Maria, si eu vad cam delicata situatia, chiar ar trebui sa vorbeasca cu italianul dar daca si ala are capul dus dupa tipa aia....... Maria important e sa ai incredere in sotul tau si sa nu te stresezi cu persoane care nu merita Taie orice relatie cu ea si gata, eu in seara asta nu m-am dus la petrecere la socra-miu pt. ca veneau acolo persoane cu care nu vreau sa am vreo tangenta, nu am vrut sa ma enervez si sa imi fac rau
Fetelor eu m-am scos cu caciulitele pt. bebe, a cumparat astazi o prietena din Ro si de casa si de strada,m-a salvat ca aici erau scumpeI-am spus si mamei sa cumpere niste scutece din finet ca sant utile, aici nu imi convenea sa dau pe unul( dublu ca marime cred) 10 europlus ca era si materialul rarit....
Fetelor haideti ca ce a fost de spus s-a spus, oricum nu toate fetele au posibilitati sa cumpere ce e mai scump si frumos pt. bebelini, eu una am stat sa prind la reduceri ca altfel nu se puteaCel putin nu uit cand era Robert mic si am cumparat doua salopete plusate,la veniturile noastre modeste ma bucuram atat de mult pt ca le aveamImportant e sa ne fie copiii sanatosi si sa putem avea grija de ei
Ralu asteptam raspuns referitor la floare La cat timp o uzi?
va pup pe toate

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A! Inca ceva, era sa uit, MARIA cand mai dai ochii cu ei fa si tu mai rau: n-o baga in seama pe idioata, eventual mai toarna-i vreo ceasca cu cafea pe hainele de firma (?) "din greseala", zambeste-i si vorbeste numai cu italianu' si ca sa fie mai dragut fa-o geloasa, "uita" vreun obiect feminin suspect pe-acolo prin apartament sa creada ca-i al alteia etc. Iti mai vin tie idei mai ales daca esti nervoasa, ca si mie mi-ar veni!Sau mai simplu trimite-i mesaje amoroase pe telefoanele italianului: ia fa rost de numar ca ti-o aranjez eu!?!
M-a apucat la ora asta, cred ca-i de la nivelul "hormonal" din zona, dar cum poate sa te faca sa te simti asa rau mai ales cand stie ca esti insarcinata?!? Orice fa numai nu te necaji de pomana, mai bine distreaza-te gandindu-te ce stresata ar fi la gandul ca-si pierde sponsorul!!!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Maraki, m-ai lovit cu floarea. Zau e stiu despre ce vorbesti...neuronul meu face fitze. Te rog mult mai zi-mi o data..io ma laud ca citesc tot, dar despre floare nu imi amintesc nimic.

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Ralu in pozele de la tine de acasa, ai o floare in colt, aia cu frunze mari verzi, am si eu la fel dar nu asa bogata Eu o ud cam o data pe sapt. oare e bine?

30+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI la ce se folosesc scutecele din finet, ca sa nu mor proasta...? Sa le pui sub bebe in cadita, sau cand il schimbi, ceva de genul asta?
DANIELA da, am scris mai mult azi ca am avut subiecte si timp si chef(la contabilitate n-am ajuns ramane pe maine , dar bagajul tot l-am facut,in mare parte!!!),
MARAKI e mult mai bine asa cu cumparaturile, mama prietenei din Italia care a nascut in vara, de aici, de la un en gros i-a cumparat majoritatea hainutelor si lucrurilor ce se puteau transporta usor (merge cu microbusul), a iesit mult mai ieftin si oricum au ramas repede mici dupa cum zicea! Probabil ca cele din Italia ar fi fost mai de calitate, dar si preturile erau la fel si pentru 2-3 luni...nu se merita.Si nici nu-si pot permite cine stie ce ca ea nu lucreaza deocamdata, doar sotul.

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am ajuns acasa de la cumparaturi. Am si gatit azi. Gata pe ziua de azi ca am facut destule. Vad caci cat am lipsit eu s-a dus aici un adevarat ¨¨razboi¨¨. E bine ca fiecare si-a spus punctul de vedere. Sincer pe mine poate nu ma deranjeaza ca se spun preturi si firme, ma rog fiecare face cum crede. Dar imi amintesc perfect de faza cand Astery a deschis subiectul, biata de ea cu cele mai bune intentii si a rezultat ca si cum ar fii facut cine stie ce calamitate. Si nu e corect, toate aici cred ca suntem egale, sau ar trebui sa fim.
Va pup pe toate

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mariaignoro pe cretina aia , auzi sa se puna cu tine, insarcinata fiind ! Sau fa-i o faza sa te tina minte.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Monica pt. asta am nevoie de scutece din finet, pun copilul cand in schimb pe scutec( sa nu fie direct pe pat sau masa de infasat) pui un scutec in cadita cand face baie, pui unul sub cap cand doarme ( impaturit in patru ) pt. ca se intampla sa mai dea lapte din gurita.Sant practice astea din finet, se spala si se usuca mai repede decat cele groase.

30+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Gata, acum m-am prins cu floarea. Maraki, sa stii ca tot cam o data pe saptamana o ud si eu (vara cam la trei zile), dar ii merge tare bine si o si iubim mult. Eventual incearca si ii schimbi pamantul si sa o pui intr-un vas mare.
Fetele, noapte bune si fara insomnii, cu pozitii cat mai comode de somn .

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maria chiar ca nesimtita "madame" aia . Nu te mai supara asa tare ca nu merita .Mai bine o ignori daca poti si vb cu sotul tau sa faca acelasi lucru .
Mai fetele lamuriti-m asi pe mine care etreaba cu scutecele astea eu nici nu stiu cum arata sau cum ar trebui sa fie. Am inteles deci la baie ( parca imi aduc acum ceva aminte d ecand am botezat dar parca era un prosop) si sub cap si la schimbat . Sunt mici sau mari? Ai ce intrebari tre sa caut si eu pe aici poate ma ajuta Ana .
Irina 33+

Mergi la inceput