Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi MARAKI!
Apropo de floare, pune-i muzica ( nu hard...sau ceva de genul asta, le place muzica clasica), "vorbeste" cu ea si cel mai important, sa-ti placa mult de ea! Pe bune, eu am observat ca la cele care-mi plac le merge mai bine, cele care nu-mi plac..."crapa" singure.Si cand am mai mult timp sa le bag in seama, cresc mai frumos! Bine, evident ca e important si cum le uzi, lumina, pamantul etc.
RALU nu-mi mai aminti de pozitii ca nici nu-mi vine sa mai merg in pat!?! Abia acum realizez ca mi-a crescut burta...de aproape nu mai incap in salopeta de blugi! Si mai am de mers doua saptamani si ceva la serviciu!De aia ma doare in halul asta spatele!?! Voi care majoritatea aveti burtici mai mari, de aia va plangeati de dureri, pe mine numai de vreo saptamana-doua m-au apucat asa, tot mai tare pe zi ce trece.Si pana si doctorul a zis vinerea trecuta ca ce burta mica am! Ce ma fac cand creste si mai si? O sa dorm in fund, cum am citit ca faceti unele dintre voi?
Si de la sutien parca nu mai primesc aer, am uitat sa-mi cumpar altele mai largi zilele astea! De fapt m-am grabit ca dupa o ora de plimbari prin oras nu mai gandeam decat cum sa ajung mai repede la wc acasa!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Monica70, tu m-ai intrebat de carucior parca. Caruciocul ala de 3 mil l-am luat din Bucuresti. Si chiar se face de toate, as pune poze cu el, dar e in cutie si nu cred ca il scoatem pana nu vine bb ca nu avem loc de el. E firma Baby Care. Pare destul de solid si bine inchegat. S-a uitat si sotul meu la el si a fost multumit. Acum, noi speram sa tina

Imi pare rau ca s-a ajuns la discutii de genul de mai sus pe forum. Eu as zice sa nu mai aratam cu degetul si sa tragem doar concluziile. As propune ca pe viitor sa avem grija sa dam acele informatii care ar prinde bine si la alte mamici, si sa eliminam tot ce nu are nimic "de oferit". Ne prind bine chiar si povestiile impartasite, starile de rau sau de bine ce le avem, bucurii, tristeti, frustrari, insa nu cred ca isi au locul si informatii care chiar nu ne folosesc la nimic si uite, uneori ne si indispun.

Va pup si va imbratisez pe toate si haideti sa fim de acum mai bune

, Deea 27+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Monica, eu am asha o burta ca nici cu 3 perne sub cap nu pot sa dorm. Singura solutzie e pe stanga, cu o perna aproape sub burta, una sub cap si una intre picioare.. Aaaaa si felicitari pt bagajul cel vestit. Eu am din bagaj 2 camasi si un halat! Mai e mult pana departe!
Irina, eu am vazut pe la fetele de nov-dec discutia despre scutece. Si ca marimi ar fi de 60/60.
Maraki, aia sunt nebuni cu pretzurile alea? 10E? Brrrrr. Zi-mi si mie crezi ca pe la sfarsitul lui nov vor mai fi ceva reduceri pe la voi? O sa mearga sotzul in Germania si daca pana acum toata diurna lui mergea pe mine, acum cred ca-i dau verde si pt bebelusha! Ca noi inca la capitolul lucruri fetitza suntem taaare departe: pat, dulap, saltea (ca-mi era frica sa nu pierd ocazia), o lenjerie si un set maternitate. Atat! Cand aud cate atzi cumparat voi......Imi zic ca voi recupera si eu pe parcurs!

Fug in pat sa nu ma prinda cele 33 de saptamani pe net noaptea!
Noapte buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina scutecele cred ca sant 70x70 daca nu un pic mai mari, sant din finet,eu aici am vazut doar cate unul la pachet si mi s-a parut materialul foarte rar,oricum nu merita banii.Poate se gaseste la metru cum avem si in Ro,pot fi albe, roz, bleu, albe cu floricele...asa ca sa iti faci idee...
Monica la cat hip-hop au ascultat florile meleeee.... muzica clasica nici o sansa sa fie la mine in casa...am mai multe flori si toate imi plac, nu pot sa fac diferenta ca sa simta

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Acum am vazut ce ai scris Deea (ca te si parafrazam in mesajul anterior). De la Baby Care vreau si eu carutzul, dupa studii de piatza indelungate! Nu mi s-a parut foarte greu (ceea ce e asha de important!)Cand ai chef sa povestesti "ce stie sa faca".
Chiar ca plec, Noapte Buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Maraki, ai o idee cumva cat costa alea de finet in Ro ? Sa-i spun si eu la soacra-mea sa imi cumpere pe cand vine.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Si daca tot vorbeati de flori, eu cu ele am experiente nefericite: tot ce am primit au murit. Erau super frumoase cu multe flori, dar s-au dus. Am si eu aici unde m-am mutat un mic balcon si as vrea sa il umplu cu flori. Cred ca o sa incep sa incep sa cumpar cate una, sa vad, poate vor trai.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana habar nu am, sa ne spuna fetele care stiu plsDaca tot spui de scutece sa iti aduca si manusi din panzica pt. casa, avem si de ele nevoie,am scris mai devreme.
Bee o sa iti spun cam pe la ce magazine sa se duca sotul tau sa gaseasca mai ieftine

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monika merci pt lamuriri am vazut eu ceva pe aici dar cred ca ies mai bine dc imi iau prosape decat scutece si s astii ca are dreptate Ana poate ma lipesc si eu de vreun pachet sau imi aduce cineva din Romania ca nu cred ca sunt scumpe si in plus cred ca sutn peste tot.
Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee, am mai povestit odata, cand l-am luat. De acolo si-a amintit Moni de el, dar nu ma deranjeaza sa mai zic odata . Sa incepem cu scaunelul. Poate sta in pozitie orizontala si se ridica marginile astfel incat formeaza landou, sau poate sta in pozitie orizontala, cand o sa se ridice bb in fundulet. Scaunelul are o pozitie in care se leagana, si un in care sta fix. Se poate intoarce cu fata spre lume sau cu fata spre mami. Scaunelul se descprinde de roti si se transforma in scaun de masina si scoica. Aparatoarea din fata se transforma in cazul asta in maner pentru transport. Are suport pt biberon si la mami si la bb in fata. Husa de iarna, acoperisul care se ia jos, si in la rotile din fata un dispozitiv care le permite blocarea sa nu mai oscileze stanga-dreapta. Nu stiu sigur daca tipul asta e, dar cam asa arata, din cate imi amintesc eu. Acum e depozitat in cutie, in beci, ca ma uitam si ce tip e, dar daca te uiti sa aiba facilitatile descrise mai sus, gasesti tu care e.
http://reclama/product/details/1429

, Deea 27+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput