Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA mersi mult fac eu rost de carut si daca dau comanda speciala la en gros, ca majoritatea se aprovizioneaza din Bucuresti! Mi-am notat firma, dar vorba lui BEE, vrem detalii! Ce contine?
Daca are cat mai multe la pretul asta fac chef!!!
BEE cred ca merg in debara sa imi mai scot niste perne daca zici ca ajuta! Si stai linistita ca si la mine "bagajul" contine inca doar doua camasi de noapte, halatul, doua prosoape,vata, tampoanele, scutecele si servetelele, plus o borseta cu ceva cosmetice in care mai completez eu pe parcurs. Si le-am pus mai mult pentru ca nu mai am loc in dulapuri!?!
MARAKI...hip -hop??????? Saracele flori! Nici nu ma mir ca-s mai rarute frunzele, dupa cate am citit nu prea e genul lor asa muzica!!!
Fetele nici pe mine nu ma deranjeaza in mod deosebit sa se scrie preturile, mai ales la chestii mai importante ne ajuta sa ne orientam, enervant e sa faci o lista cu fiecare botosel,suzeta si camasuta in parte, cat costa si de la ce firma e,tot timpul, mai mult ca e neinteresant...dar poate ca pentru unele e interesant, cine stie?
Eu m-am cam dezamagit, am vazut azi un subiect (care intre timp a disparut???)cu cosmeticele pentru bebe si ziceu ca JHONSON'S sunt proaste, iar eu am cumparat si din astea! Cica numai SANOSAN,NIVEA,BUNCHEN etc. sunt ok.Ma gandeam eu ca sunt mai speciale dupa firma si pret, dar am citit si de copii care s-au iritat si de la ele, deci m-am gandit sa incerc intai ce-i mai accesibil si numai daca sunt probleme, sa trec la urmatoarele.Si am vazut ca baietelul nepoatei mele le-a suportat foarte bine, chiar are o piele super fina de la uleiul J&J !
Acum vad cat e ceasul!!!! Merg sa-mi iau pernele!
Noapte buna si sa va treziti maine toate, vesele si fara suparari!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA cred ca am scris deodata, mersi inca odata,pare super, abia astept sa depistez si in Arad! Ce culori au?
MARAKI dar se zgarie si daca le taiem unghiile? Trebuie neaparat manusi? ca n-am prea auzit/vazut la nimeni...
ANA eu cum vad o floare care-mi place pe undeva, cum rup o frunza, o pun intr-un pahar cu apa pana face radacina, apoi cumpar ghivece, pamant si ...astept sa creasca! La 90% deintre ele a mers!
Se pare ca n-am somn, am surplus de energie azi, mi-a picat bine ca m-am trezit devreme!!!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Chiar asa Monika, la voi e 12 si tu inca scrii !! Nici mie nu mi-e somn inca, o sa mai stau pe aici, bantui pe forum pe la alte subiecte.
Oricum eu va zic noapte buna si linistita la toate, si noaptea e un sfetnic bun, maine sa fie o zi vesela si fara suparari !
Pupici

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Monica, m-ai incuiat cu culorile Iti spun ce imi amintesc, dar poate ca mai sunt. Eu am luat Bleumarin cu Bleu la bordura. Mai erau Bleumarin cu Rosu la bordura, carouri portocalii pe ceva albastru sau verde (cred ) si ceva bej cu imprimeu marunt, tot patratele, maro.

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica eu pt. finul meu cumparam produse de la Johnson si i-a mers foarte bine,Bubchen aici este ieftin( mie imi convine ) mai scumpe sant cele de la Penaten.Pt. bagajul de spital nu am nimic deocamdataTrebuie sa imi cumpar camasa, halat si sa mai intreb la spital ce se cere.
Ana bine ca poti sa dormi pana tarziu maine, eu nu pot sa stau mai mult in pat pt. ca ma cheama datoria= La cat am stat astazi pe canapea vad ca picioarele mele au devenit butuci
va pup, noapte buna gravidutze

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bine v-am gasit burticutze.
Eu azi am umblat toata ziua si abia acum spre seara am apucat sa ma bag in pat si sa va citesc. Si chiar ati scris mult pentru o zi de sambata. Asa imi place.
Dupa cum va spuneam azi am umblat toata ziua, iar cand m-am intors seara m-a luat o moleseala si o ameteala de nedescris. Am incercat sa ma lunggesc in pat si inima mi-a luat=o la trap. Asa m-am speriat... Mi-am facut un ceai concentrat de tei si acum ma simt mai bine. Nu stiu de ce sunt asa panicoasa. Vorba sotului, la fiecare o mai ia inima la trap si nu intra asa in panica.
Azi am fost fericita ca am gasit pantalonasi cu botosei. Ce am mai cautat...Pentru mine e tare comoda combinatia body si pantalon d'asta cu botolesel. Daca gaseam si salopeta, fara maneci, cu botosel eram super satisfacuta.
Va pupic pe toate.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ingrid, bine ai venit printre noi.
Fetili, ne mutam la capitolul 64.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput