Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
marchplayer spune:
Buna gravidute!
Acum am venit si eu de la plimbari, mi-am promis sa merg pe jos in fiecare zi, sa vad cat ma tine!
Eu am dormit ceva mai bine azinoapte cu toate ca am mers de vreo 2-3 ori la baie
.
Am si eu o intrebare...mie imi face cineva aparatorle pentru patut si nu stiu cat de inalte sa fie? Sa fie de jur imprejurul patutului si pana sus sau pana la jumatate? Mare dilema am! Uite asa o sa arate patutul meu, deja l-am comandat.
http://reclama/gallery.php?prod_id=1007&show=gallery
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
March mie mi s-a deschis o pagina cu mai multe adrese, nu stiu unde sa gasesc patutul.Aparatori am vazut ca sant si pana la jumate si mai inalte, nu am idee care sant mai bune.Este bine ca te poti plimba, eu merg greoi si prin casa dar sa mai ies special pt. plimbare![]()
30fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Neatza burtici,
Multumesc pt felicitari si ma bucur ca v-au placut pozele!
Mie imi este somn, m-am cuclat la 11.20 aseara ca a venit sotul tarziu, saracu a fost si la medic, care l-a pus la dieta si e bine in general, ca asa maninc si eu mai usor.
Deja m-a luat durerea de spate, sper sa rezist inc a7 h aici, dar la prinz voi iesi 1h in pauza, ma duc sa ma uit de covoras pt camera Emmei.
Am inceput sa ii pun in masina Emmei muzica de opera, ca asa se cere
.Azi a fost Pavarotti..
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
iuliiuli spune:
Buna burtici!
Bee, din scurta mea experienta de fiert biberoane (alex a papat din biberon pana la 4 luni apoi am trecut direct la lingurita
) procedam cam asa:
- spalam foarte bine cu apa si detergent de vase cele 2 biberoane din dotare , le clateam foarte bine cu apa rece;
- intr-o olita de vreo 3 litri plina cu apa rece, cufundam cele 2 biberoane si le puneam pe foc cu un capac deasupra; din momentul in care incepeau sa fiarba le mai lasam inca 10-15 minute...
- le scoteam sin apa...si gata sterilizarea
Cat priveste aparatorile , noi o sa le facem pana sus, oricum partile laterale sunt din lemn si compacte, doar in fata avem grilaj...asa ca mai bine cu aparatori pana sus ...sa nu-i vina vreo idee sa dea cu capul ![]()
Despre prenatal, chiar acum am intrebat o colega de la salarii , cica nu se opreste nimic, si se calculeaza 85% din salariu brut!
Deea , ptr ce ai fost in spital (ca nu pricep
)
pupici
Iulia
27+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
Denisam spune:
Monica
- la cat mai multe saptamini, ca si pt fetele care tot zilele astea schimba numarul lor, noi abia luni.
Dana mersi ca ai pus linkul cu necesarul pt bebe
.
Daniela- eu am aparatori pina sus la patutz, ca sa fii mai safe.Mie asa mi se apre normal si logic, decat sa stai stresata
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Irina71 spune:
Sunt o mamica de martie-aprilie,(initial DPN-ul meu era 6 martie), dar pentru ca mai nou cica ar fi 26 februarie, mai trag cu ochiul si pe la voi. 
Mai fetelor, ce sunt alea, "aparatoare pentru patut" ??? Ca discutati de zor despre asta dar mie nu-mi pica deloc fisa 
Cred ca sarcina asta mi-a consumat si ultimul neuron ramas ![]()
Irina.
23+
Multe poze cu mine
diana12 spune:
Ziua buna burticutze.
Ma bucur ca multe ati dormit bine azi noapte. Se pare ca a fost o noapte foarte linistita pentru multe dintre noi. Dar vorba cuiva, poate am dormit asa bine ca vine weekendul.![]()
Ancutza, Luna Noua, fetele din Brasov, am si eu o mare curiozitate.
Acest Doctor Podasca Cezar, e cumva buzoian la origine si are vreo 35 de ani, e inalt si taaaaaare frumos? Nu de alta, dar in liceu, cu vreo trei ani mai mare era era un baiat Cezar Podasca, frumos foc cu care mai jucam baschet din cand in cand. Si stiam ca a dat la medicina si ca s-ar fi stabilit in Brasov. Oare despre el e vorba?
Dana, tu ai fost colega de generatie cu el, nu-i asa ca era tare frumos si dragalas? Era in clasa aia de baieti frumosi.![]()
Ete ce ma preocupa pe mine acum...
Bee si eu sterilizam la fel ca Iuli biberoanele. Dar eu am renuntat la aceasta operatiune destul de repede si mi-am jurat ca daca o sa mai am un copil nu mai sterilizez nimic. Si asa o sa se intample acum. Spalat bine si e ok.
Racita tot mai sunt si gatul il mai simt putin, dar e clar ca ma fac bine.
Ma simt mult mai bine.
Iar pompa de san de care aminteai de la Avent e tare buna, asa ca daca iti permiti poti sa o achizitionezi. Uite eu de care o sa cumpar in caz ca am nevoie.www.target.com/gp/detail.html/ref=bxgy_cc_img_a_15697861/601-2196167-5627317?asin=B000066CMV" target="_blank">aici
Ralu, faine pozele si ce echipa tanara ai avut...Iar tu arati tare bine...
March, eu am sa cumpar aparatoarele pana la jumate. Iti spun si de ce, asta din experienta anterioara. Pe la sapte luni cand va incerca sa se ridice in genunchi nu va avea de ce sa apuce daca aparatorile sunt pana sus. Si nu cred ca il protejeaza mai mult pe bebe aparatoarele pana sus decat alea pana la mijloc. Dar asta e o parere personala. Eu la Ecaterina am avut pana sus, dar acum prefer la jumate.
Mai revin, nu mai stiu ce vroiam sa scriu.
27+ si
04/25/2000
toanca spune:
Irina71, cred, dar nu garantez ca ceea ce spun e bine, aparatorile pentru patut sunt necesare in cazul in care patutul este din lemn; ca sa nu se loveasca bebe cand se intoarce, se pun aparatorile astea (ca niste pernite) pe laturile patutului.
Eu nu mi-am facut o asemenea problema, pentru ca eu vreau sa ii cumpar lu bebe patut din material nu din lemn si atunci nu cred ca se justifica aparatorile.
Daca ti s-a schimbat DNP-ul ar trebui sa fii pusa si tu in listuta noastra.
Ce zici?
E fetita sau baietele bebelul tau?
Toanca
si
Matei Alexandru 31 fix
poze
ralirali spune:
Diana, chiar el este
, am mai povestit cu Dana despre el si este superdragut si acum
. Merci de aprecieri, pentru poze si pentru echipa mea, sunt intr-adevar toti tineri, dar acesta este specificul jobului lor si sunt o norocoasa sa fiu inconjurata numai de tineri.
Bee, nici eu nu stiu inca ce voi face cu sterilizatorul, Ovi ar vrea sa cumparam, dar eu parca mai bine as fierbe biberoanele decat sa dau cel putin 1 milion juma' pe un sterilizator. Mai util mi se pare un incalzitor. Voi ce ziceti, fetele?
Ralu 31+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
diana12 spune:
Irina, bine ai venit si pe subiectul nostru.
Toanca ti-a explicat foarte bine ce sunt aparatorile astea. www.target.com/gp/detail.html/ref=in_de_detail-buybox-with-variations/601-2196167-5627317?%5Fencoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B00069ZW3A" target="_blank">Aici le poti vedea sa iti faci o parere.
27+ si
04/25/2000