Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Eu asa zic, ca au aceiasi varsta!
La mine UM a fost pe 08.04.2005

Crisu 31fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Crisu23 pai si la mine UM a fost tot 8.04.2005 si cu toate astea vad ca avem DNP-uri diferite....

Toanca si Matei Alexandru 31 fix

poze

Mergi la inceput

Cred ca asta este functie de medici...
Mie asa mi-a spus 15 ianuarie, acum ca o fi mai devreme sau mai tarziu ramane de vazut.

Crisu 31fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Crisu, cu Toanca ai aceeai varsta de sarcina, dar cu mine vad ca ai aceeasi data de nastere (luna an, tot) .
Dana, ca tu esti cea mai experimentata prin zona, cum sterilizai biberoanele? Ca eu una daca tot nu ash vrea sa dau banii pe un sterilizator umed (cu aburi), tot la fiert voi apela! Nu am deloc incredere in solutiile "sterilizante"! Mi se pare absurd sa pui o solutie peste biberoane, sa nu mai clatesti si sa-i dai lui bebe papa asha peste substantza aia. Si cum Dana cred ca nu mai e la munca, deci pana luni nu mai intra, fetelor dati-va si voi cu parerea!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Bee, sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti!
Mai avem putin si o sa sarbatorim

Crisu 31fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna ziulica, vad ca v-am dat subiecte de meditatie cu latexul si siliconul! Macar am mai aflat cate ceva, si cel mai probabil dupa cum ziceati, vor decide bebelusii ce prefera.
Cat despre pompa si eu m-am gandit la pompa manuala ca-i mai ieftina, dar nu stiam cat de bune sunt.Ma gandesc ca decat cu mana...Am vazut ca la CHICCO sunt mai ieftine, intre 200000 si 500000 lei,cel putin in magazinul de pe net.Si acolo toate sunt cu ceva mai scumpe decat la Selgros de exemplu (ma refer la restul cosmetetice, scutece etc.)Nici eu nu vreau sa dau cine stie cat pe ea desi am inteles ca-i tare utila.
Acum , pe cum facem cumparaturi incepem cu intrebarile, noi astea incepatoarele...bine ca avem pe cine!
Cu indemnizatia pre/postnatala e sigur 85% din brut, dar nu mai retin exact retinerile, cred ca totusi somajul 1%.Oricum netul va fi sigur mai mare ca inainte(de ex.eu am netul 12 mil, voi avea 14 si ceva, ca mi-am calculat odata sa vad, macar recuperez tichetele de masa pierdute + inca ceva pe deasupra!)

MONI 31+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
In noaptea asta am dormit si eu in sfarsit !!!! Am fost la baie doar o singura data la 5 dimineata.
Crisu si eu am 15 ian DPN, dar eu am avut UM in 9 aprilie! Maine te prind si eu din urma cu saptamanile !
Bee 1.700.000 pompa manuala ? . Pai eu am vazut aici la 28 de euro electrica !!Si mi se parea scumpa ! Incearca si tu in Carefour, ca la noi au preturi mai normale in Carefoure. Iar in legatr acu sterilizarea mie mi-au zis la curs , ca nu e absolut nici o problema daca sterilizezi cu metoda clasica : 10 min la foc mic( din momentul in care incepe fierberea ). Eu nu am de gand sa iau , eventual daca primesc.

Ana 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ana tine-o tot asa si sa fie totul bine pana la sfarsit!
Ce bine ca mai aud lume care dormine noaptea. Eu iar am avut o noapte cu doua drumuri la pp, dupa care la 6:30 m-am dat jos din pat pt ca nu mai puteam dormi.

Crisu 31fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza burtici

M-am intors si eu dintr-o incursiune scurta in spital Macar mi-a facut nenea dr acolo si ecograf, si am vazut-o pe draga de bebica cu "facea cu mana" I-am oferit aceeasi dilema doctorului: cum de e bb asa mare. Daca pana acum era mai mare cu 2 sapta, acum .. tineti-va bine ... e mai mare cu 4 decat graficele. Eu sunt in saptamana 27 si mi-a zis ca bb e mare cat una de 31. Eu m-am bucurat totusi .. si l-am intrebat pe dr ca daca e vreo pbl (nu intelegeam de ce nu e si el bucuros). I-am zis: Dar asta e bine, nu ? Mi-a raspuns: Da...foarte bine, ... pana la nastere Oricum eu am recomadare de la medicul de ochi pt cezariana, deci ... poa sa creasca bebelina cat vrea ea, numai sa nu imi plezneasca mie burta

Dana, te rog trece-mi si mie data nasterii - 14 noi 1977 si doctorul Podasca Cezar - Maternitatea Brasov si in pagina cu greutatile bebeilor Daria la 27s - 1600g.

Fetelor, va si fug la treaba, ca am stat 2 zile in spital si nimeni nu mi-a facut-o intre timp

, Deea 27+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello burtici,

Denisa felicitari pt. cetatenie inca o dataAratai foarte bine ieri ma bucur ca ai avut posibilitatea sa ai dubla cetatenie, aici nu se poate: ori-ori....
Ralu mi-au placūt pozele ma uitam la floarea mare din colt,din pacate nu stiu cum se numeste desi am si eu la felA ta este mai bogata,spune-mi te rog la cat timp o uzi?
Fetelor va multumesc pt. aprecierile la adresa Roxaneitotusi nu stiu cum vedeti voi ca seamana cu mine, as fi vrut eu Astazi am citit despre sarcina ca pe masura ce bebe incepe sa coboare o sa respiram mai usor,mamicile la prima sarcina se pot bucura pt. ca procesul de coborare incepe de la 34 sapt.Cele la a doua sau a treia sarcina, se pot astepta sa coboare bebele cu capul chiar inainte de nastere.
Toanca felicitari pt 31 sapt Esti cu exact o saptamana inainte a mea
Dana mi-am adus aminte : am scris doua sapt. pt folosirea pompei pt. ca eu cam atat am avut foarte mult lapte si imi curgeau saniiChiar sant curioasa de data asta pana la cate luni voi putea alapta
Fetelor la mine e foarte curios cu mancarea: ati vazut cate nu pot tolera, in schimb sarmale si ciorba de burta mananc fara sa Asta vara va scriam ca am pofta de fasole pastai din aia lata, abea astazi voi faceca am gasit la turci
Catalina luni te duci tu la dr. iar marti e randul meuMie nu stiu daca imi va spune greutatea bebeului, te astept pe tine sa ne scrii de BiancaMerci pt. felicitari, o pt. tine la implinirea celor 30 sapt
Va pup pe toate, am uitat ce am vrut sa mai scriu

30fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput