Mamici de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor eu cred ca aparatorile sant ca sa fereasca bebeii de curentPoate ma insel, oricum va fi prima oara cand folosesc si cred ca tot pana la jumate voi lua si eu pt. ca in primele luni voi pune salteaua la nivelul de sus al patutului.
Cred ca voi fi si eu socrosenietocmai i-am rezervat bilet de avion lui Robert pt. 5 zile de sarbatori, vrea sa se duca la o fata si culmea ca nu e in BucurestiSpun ca voi fi socrosenie pt. ca am comentat mult si nu cred ca era cazul sa plece el pt. 5 zile.

30fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ahaaaa ... ca sa nu se loveasca de marginea patutului .....
Toanca, mersi frumos pentru raspunsul prompt , dar deja sunt pe listuta dincolo, si nu as vrea sa creada fetele de acolo ca le-am tradat. Chestia e ca am fost la mai multi medici, si majoritatea au tendinta sa-mi calculeze varsta sarcinii de la UM (care a fost 16 mai), dar eu mi-am masurat temperatura vaginala in fiecare dimineata pentru a afla ovulatia (vin de la aspirante, subiectul Endometru, temperaturi...)pentru ca aveam cicluri foarte lungi, de 40-50 zile. Chiar am un grafic facut pe un site, ferilityfriend.com, unde zice ca ovulatia a fost in ziua 29 !! (adica pe 13 iunie). Unii doctori s-au uitat la graficul ala (l-am listat), au zis DPN : 6 martie, dar altii nici nu au vrut sa auda, si au zis februarie !
Oricum am inteles ca DPN-ul nu e batut in cuie la nimeni,(e o marja de 2 saptamani) si ce te faci daca il ai, de exemplu, 1 martie ? Unde te inscrii, pe ce listuta ?
Asa ca raman acolo, dar mai bag nasul si pe aici, sper sa nu va suparati

Irina. 23+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ralu, m-ai dat gata. M-au napadit amintirile rau de tot. Am o prietena care il urmarea pas cu pas, de fapt un an de zile ca noi eram bobocei si el era in a12a. Daca ii spun ce-am descoperit cred ca vine la un control la Brasov.Fa si tu o poza la nenea doctorul, ii zici ca vrei sa faci album la bebe si trebuie sa il pui si pe el acolo ca doar a avut grija de tine cat a fost bebe in burtica.
Maraki, pai sa fie intr-un ceas bun si sa nu uiti sa fi o socrosenie buna de tot.
Gata, fug la treaba, dar las forumul deschis si cand iau o pauza la cateva minute mai citesc. Ca eu sunt de principiu "pauzele lungi si dese cheia marilor succese".

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Irina71 nu ne suparam deloc; ba chiar te asteptam mai des decat pana acum.
Si eu stiam ca DNP-ul se calculeaza in functie de UM si nu de perioada de ovulatie; da poate dr. stiu mai bine (de fapt sigru stiu mai bine decat noi);
Dar la mine ce mi-a zis initial dr. mea a confirmat si ecograful.
Tie la ecograf ce DNP ti-a zis?

Toanca si Matei Alexandru 31 fix

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am intrat in linie dreapta, sa fiu sanatoasa si bb la fel si sa nasc la termen. Maine am 32 de saptamani si ma rog sa fie dupa 37. Mai am putin si gata...vine bb2.

Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

La calcularea prenatalului si postantal se ia brutul pe ultimele 6 luni , si se face o medie
Un wekend placut la toate fetele
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Cica bebe al meu ar fi baiat (80%), dar noi tot mai speram la o fetitza, asa ca .....
Maraki, scumpa, ce mai faci ? Ma tii minte de la Endometru ? Pupiiici ! Si lasa baiatul sa-si traiasca viata, sa capete experienta, ca doar nu o sa stea sub fustele mamicii toata viata ! (nu cred io ca se insoara asa de tanar, stai linistita).

Irina. 23+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Diana, esti mortala. Asta zicea si Dana, ca erau toate fetele topite dupa el si la fel mi-a povestit si o colega de serviciu care a fost cu el in clasa, si cand i-am povestit la doctoras a ras si ii parea rau ca pe vremea aia se gandea prea mult la carte si nu la fete...inca nu e casatorit.
Maraki, nu fii socrosenie ca batem la tine, noi fetele.

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina71 cum sa nu te tin minte? Felicitari pt. sarcina,sa fie cat mai usoara si un bebe sanatos, frumos si mancaciosLa cat de tare vroiai un bebe nu cred ca va deranjeaza si o fetita Poti oricand sa fii aici cu noi, adevarul e ca si noi intram la mamici mai avansate, chiar si la voi

30fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki chiar asa NU FII SOCROSENIE!!!;
Lasa baiatul sa se duca....doar nu vrei sa stea dupa fusta mamii pana la adanci batraneti...
Si mie tot de asta mi-e teama...cand am aflat ca o sa fie mama de baiat, chiar ma gandeam ca imi doresc sa nu fie socrosenie......

Toanca si Matei Alexandru 31 fix

poze

Mergi la inceput