Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Karmenutza, eu am observat la Petra lacrimile de la inceput.
Ioana, drumul era tare naspa sper ca l-au mai captusit (noi mergem prin Bistrita spre Vatra Dornei, nu prin Nasaud. De fapr cred ca si tu pe acolo mergi).
Am facut baita si acum dormim, iar tati ne face spaghetti....mmmmhh
Multumim Ioana pentru laude . Sa stii ca numai la poze sau in vizita o imbrac asa frumos pentru ca imi sunt tare incomode hainitele daca trebuie sa o schimb.
Astazi a zis primul ei "cuvant", normal ca inconstient, dar a legat 2 sunete. Care a fost: KAKA. Ne-am prapadit de ras cu sotul meu.
Jadi, eu papa si cioco si paraji, de toate. Sper sa inceapa Petra sa se obisnuiasca.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Dani, acuma ca am citit la tine de buric, mi-am adus aminte ca nu am sters-o cu betisor la buric dupa baitza....vai ce mama uituca sunt!!!!!

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Dani, draguta si cu parut mult bebelina ta, Maria!!!

Mergi la inceput

Eu zic ca seamana cu tine la par, Dani, asa brunet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noi plangem cu lacrimi.
V-am auzit ca ati luat deja puii in marsupiu. Nu e periculos pt spatele lor? Cat ar fi de tare spatarul, tot in pozitie verticala sta piticul.

Mergi la inceput

Acuma am pus inca ceva poze in albumul 2 luni si am facut albumul 3 luni...Poate vreti sa va uitati???? :)))

Mergi la inceput

Anya, noua doctorita me-a dat voie sa o tinem de la 2 luni jumatate, iar dr. ortoped ne-a zis ca e chiar indicat pentru piciorute. Normal ca la inceput doar putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lacrimi? Eu nu m-am uitat daca plinge cu lacrimi. De fapt plinge foarte rar si cind cere de mincare zici ca se miriie!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

moaaaama, ce norocoasa esti jadi!!! Bravo tie. Daca ai pofta sa auzi un bebe urland de-ti sfredeleste creierii, poftim pe la noi si o sa iti fac cunostinta cu alexandra...
am vazut ca incepe sa planga cu lacrimi, i se umezesc ochii si genele, dar nu am vazut inca sa ii curga lacrimile pe obraji. Oricum chestia cu umezitul pleoapelor este noua, de cateva zile face asa. Ea pe 6 nov a implinit o luna.

Kristinutza, imi pare tare rau ca esti asa de amarata! Fruntea sus, trebuie sa fii calma pentru puiul tau. Hai ca nu e un sfarsit de lume, se va face bine, nu e nimic asa de grav. Fii calma si zambitoare pentru el. Cat despre completare, fa exact cum simti tu ca e mai bine pentru puiul tau. Noi am inceput in maternitate laptele praf ca eu nu aveam, am continuat acasa cu completare, dar de vreo 10 zile am redus tare cantitatea de completare, acum ii mai dau la masa de seara, dupa ce suge de goleste tot, inca 40 sau 50 de ml si se satura si adoarme. Peste zi nu mai ia, dar o alaptez mai des. Noaptea am un interes: sa doarma macar 3 ore legat si doar cu sanul vad ca nu merge, asa ca doar o singura masa o suplimentez. Si e ok, nu mi se pare ca se leneveste la san sau nu-i mai place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

codruta m-am uitat la poze. Eu ii usuc buricul cu feonul, si ii place. Si mie mi-e greu cu hainele care se baga pe cap, cu pantalonii care nu au capse pe ambele picioare ...
dani, frumoasa uriasa ta. La 3 saptamini a avut celebrul puseu de crestere. Cik mai e unul si la 3 luni, il astept nerabdatoare. Dar nu prea imi place ca ia sub 150 in ultimele saptamini; desi fata arata foarte bine, face pliuri de grasime.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput