Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kaarmenutza, fetelor, multumesc pt sfatul cu uleiul! E singurul produs care parca incepe sa aiba efect.

Noaptea trecuta a dormit 7 ore. Dar a dormit si azi bine asa ca ma pregatesc de distractie la noapte.

Kristinutza, ma bucur tare ca esti mai optimista. Tin pumnii in continuare!

Cge, daca e vorba de justificari, se impune si la mine un blond turbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor,

Sa va zic de Petrut:
- la nastere 4010 gr
- dupa 3 zile scazuse la 3800 gr
- la 5 saptamani are 5330 gr

Cred ca primul cuvant pe care-l va spune va fi "PAPA".
La cat de greu mi-a fost sa-l alaptez toata perioada asta, acum sunt multumita si mandra de burtica lui rotunda Cam la 2 zile ii dau 120ml lapte praf, in rest ii dau san.
Ieri i-am facut vaccinul antihepatic si imi era frica dupa ce am vazut ce efect a avut la multi bebelusi din Romania.
A decurs cam asa: asistenta i-a luat piciorusul, i-a bagat rapid un ac de 2 cm, a impins lichidul, a scos acul, i-a pus un pansament si a iesit pe usa. Petrut a fost atat de socat ca asistenta era in usa cand a reusit si el sa planga. M-a bufnit plansul si pe mine si cu greu am reusit s-o intreb pe asistenta ce sa fac cand face febra, ce medicamente sa-i dau, cum sa ingrijesc piciorul daca se umfla locul. Mi-a zis ca nu trebuie sa fac absolut nimic si mi-a urat o zi buna.
Mai sa fie, a avut dreptate. Baiatul a fost ok in 5 min., i-am tot pipait piciorul si el n-a dat nici un semn ca l-ar deranja ceva, nu se vede nimic, n-are febra.
Medicul mi-a spus sa-i dau vitamina D picaturi zilnic pentru ca il alaptez si vitamina asta e din belsug in laptele praf pe care eu i-l dau prea rar. I-a mai spus medicul cuiva asta ???

Diana si www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S" target="_blank">
Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, eu ti-am pus flacaul coperta. Fetele nu fiti geloase, o sa-i pun pe toti bb-ii, pe rind. (vezi ca n-ai activata optiunea de PM)

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

diana, vitamina D e "vigantolul" de care tot am vorbit noi .. in romanica e obligatoriu, si se dau 2-3 picaturi pe zi, pina la un an jumate.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Diana aici la Romania , vorba turcului, se da vitamina D peste tot... e vorba de acel vigantol pe care il tot vehiculam noi pe aici, unele dau 2 picaturi, altele 3-4. Si nu cred ca se da numai la cele care alapteaza de la titi ci si pentru cele care dau lapte praf. Vitamina D e buna contra rahitismului.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana eu vreau sa imi pui baiatul pe coperta de 18 ani

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana mersic .
Acum e bine?

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Da irina, e bine acum.
jadi, s-a facut.
codruta, de mult vreau sa laud toaleta de la 3 luni, e super moderna fata ta.

Intreba cineva de lacrimi - miruna are lacrimi muuulte cind nu sint eu prn preajma; nu stiu cum, dar s-a obisnuit cu mine - eu am incercat sa nu fiu foarte mamoasa, dar cred ca nu mi-a iesit. Cam face figuri daca nu ma vede si e obosita.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu intrebam de lacrimi. Voi cele care mi-ati raspuns - Codruta, Marlena, Ioana - mai tineti minte cand le-au aparut? Ca acum bebelacii vostri sunt si mai mari ca varsta decat a mea.
Anya, Lucia B? Voi aveti puii nascuti in aceesi zi cu fii-mea, ai vostri au lacrimi? Sau cineva cu data de nastere mai aproape de noi?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna mamici, Buna bebelusi,

Off, ca repede trece vremea asta cind nu te ocupi decit decit de papa si kk si bineinteles, nelipsitzii colici care ne-au lovit si pe noi.

Ultima oara cind am intrat eram pe la capitolul mamici sep-okt 9x si acuma deja v-ati mutat la scutece, la cap 2 .
Va multumesc pentru urarile cu ocazia Sfintilor Mihail si Gavril pentru micuta mea Maria Gabriela. La rindul meu urez si eu bebelusilor care serbeaza astazi o lunisoara respectiv doua lunisoare -- Maria-Ilinca (Ina), Maria (tangerine), Alexia Maria (mimsi), Antoine-Nicolas (nanadana) -- multa sanatate si noroc, sa fie cumintei si sa le creeze cit mai putintele probleme mamicilor.

Sa va zic pe scurt ce facem si noi:
- suntem exclusiv pe lapte praf de la milupa (Aptamil hipoalergic)
- buricelul nu este in intregime curat, ne mai doftoricim cu praf de nitrat de argint si alcool
- ne place tare la baita dar din cauza de buricel nu facem prea des, pe aici nici nu se recomanda, cica se strica pielea copilului
- avem colici, motiv pentru care vom mai testa de astazi si alte cutii de lapte praf, daca eram desteapta testam pina acuma, dar abia acuma am mai bagat un ochi pe net si am vazut din experienta unora ca laptele hipoalergic produce gaze, dar asa ne-au recomandat aia la spital...

Ioana, sa stii ca ti-a crescut super Mirunica (asa sunt copii mari, cresc mai incet, cel putin astea explicatii primesc eu), noi suntem dupa 3 saptamini si 4 zile abia pe undeva pe la greutatea de la nastere. Cresterea la noi e cam la 150 / saptamina. Din lapte praf exclusiv. 500 / saptamina cum ai obtinut tu in saptamina 3 ??? Vise, taica, vise. Eu daca as avea lapte nu i-as da praf sub nici o forma.

Kristinutza, nu iti pierde speranta, eu cred ca toate problemele abordate lucid si in timp util sunt pe jumatate rezolvate. Si cum au zis si fetele, si tu ai luat seama, mai multe pareri medicale sunt mult mai bune decit una singura. Si dupa aia tragi si tu concluziile personale.

Va ,
Daniela

Uitati 2-3 pozici sa vedeti si bebelinul meu ...
http://de.photos.yahoo.com/ph/danielafloroiu/my_photos

Mergi la inceput