Montignac: ce am mancat azi? (65)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura T spune:
Mai fetelor, eu cred ca sunt chiar defecta
! Pai eu mananc mult mai mult decat voi si tot imi e foame. Azi, de exemplu, la servici, ca sa uit de foame am mancat niste seminte de dovleac (i le-am luat unui coleg din fatza, ca muream de pofta/foame) si niste alune (care de obicei nu-mi plac). Iar acum, tocmai ce am bagat niste biscuiti fara zahar, dar care nu-s tocmai ok, caci au si faina alba pe langa cea integrala!!!
Si mi-e o pofta acum stiti de ce? De o budinca de fidea cu branza dulce. O sa incerc intr-o seara o varianta mai Monty, dar nu 100%, caci ii trebuie si ou, pe langa spaghete integrale, branza dulce 0%, fructoza, vanilie...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
Madisor spune:
Buna dimineatza!
Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 10: un mar
ora 12: zacusca
ora 15: poate mancare de conopida
ora 19: ori paste fainoase integrale cu varza dulce, ori oi vedea eu daca nu apuc sa gatesc
Myhaella spune:
Buna fetele si felicitari celor ce reusesc sa tina Monti de post!
Meniul de azi:
Dimineata: cafea si o cana cu lapte cu cacao
Gustare: un mar
Pranz: pulpe de pui la cuptor cu salata de varza rosie si un pic de branza ca desert
Cina: ciorbica de vacuta si (eventual) zacusca
Spor la slabit!
Mihaela
andanii spune:
multumesc fetelor care s/au gandit la mine 
inca nu sunt gata rezultatele analizelor, nu stiu din ce cauza dureaza asa de mult ... maine dimineata o sa merg dupa ele asa mi/a spus la telefon ieri, sper sa fie totul in regula , ma ingrijoreaza chestia cu tiroida
of of
ieri nu am apucat sa intru, am foarte multa treaba si la lucru si acasa
sunt foarte stresata , ajung la concluzia ca ma ingras si de la stres
meniul
dum:
- 11.30 cafea decof cu lapte degresat
- 13.00 o banana verde
- 14.00 carne de pui cu muraturi si ciorbica cu legume
- 16.30 o bucata de snitzel de piept de pui
- 19.00 branza cu rosii
luni:
- 9.00 cafea cu lapte
- 10.00 bicuiti cu tarate (vreo 10 bucatele)- nu cred ca 100% monti
- 14.00 cremvusti cu branza cu rosii
- 17.00 jumatate de banana
- 18.30 o ciocolata calda facuta cu cioco neagra 70% cacao
- 20.00 carnita de pui cu conopida murata
- 22.00 cateva seminte
JA bine ai venit , bombardeaza-ne cu intrebari , nu ezita ca aici suntem sa ne ajutam unele pe altele si sa ne incurajam 
anda sanatate si la ali tai iti doresc
ANDANII 

ja spune:
Salut
am sa scriu maine ce am mancat azi ca mai apar abateri..de ex ieri in loc de varza am papat peste pane(de pe care am incercat sa aleg crusta)cu teci.
intrebari:
1:Despre lactatele 0% se vorbeste doar dimineata..in rest pot manca de ex branza de la bunica(fara adaosuri..dar grasa?)
2:de unde ati luat dulceata admisa...pe unde am fost m-au privit ca pe nebuni?
3:bomboanele solano sunt admise?
4:am citit pe aici de biscuiti wasa..asta e firma sau denumirea felului de biscuiti?
Scuze..dar fiind din provincie multe chestii ajung mai greu pe aici.
ana
chance de altamira spune:
revin si eu dupa cateva zile de pauza.din motive tehnice (nu a mers net-ul) nu am mai intrat.am reusit sa ma mentin cu toate ca am mai avut scapari (in week-end).problema este cu alegerea meniurilor avand in vedere ca la piata gasesti doar cartofi, fasole si varza, restul legumelor fiind deja f.scumpe.vom mai vedea ce mai gatim.
dim: chifla integrala cu iaurt napoca.
pranz: zacusca cu telemea.
pranz:mancare de varza dulce cu carne de vitel.
lgireada spune:
Am fost pe stop zilele astea si n-am venit nici la raport. Dar de azi, am lasat in urma si dulciurile si revin si la raport.
Meniu:
dimineata : fructe
amiaza: peste cu mujdei ![]()
seara: chiftele, cascaval, etc
Dimineata aveam la cantar 64.00 kg.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
mihaiuta spune:
Buna,
N-am mai scris de cateva zile, dar continui regimul. In week-end am scapat un pi si pe langa cu ciocolata anidor(73%), salata de telina care avea si morcov si mar si niste chiftelute de pui pe care le-a dat mama prin faina ... in rest, monti faza I.
Ce am mancat ieri:
MD: paine graham prajita
P: piept de pui la gratar cu garnitura de vinete si dovlecei la tigaie si salata verde
C: n-am ajuns ![]()
Rezultatul dupa o saptamana este de - 1kg (cred ca a contat si ce am mancat in weekend), insa tot ca rezultat al saptamanii as putea nota si -2 gauri la curea
.
Pofta buna de monti.
P.S.
Va rog frumos, adaugati-ma si pe mine in lista:
Data I = 14-nov-2005
G.I = 74
G.T = 54
G.A = 73
IMC = 27.14
kg(-) = -1
T(luni) = 0.1
corina costea spune:
Buna fetelor,
Sa va spun ce am mancat ieri.
M.D- parizer vegetal cu legume
Gustare-cafea - 1 mar
Pranz-mancare de varza cu cubulete de soia
Gustare-2 mere
Cina -o conserva de sardina +1 felie de paine
Poate mai gresesc ca si combinatii dar incercsa tin si Monty si post si sper sa reusesc.Oricum miercuri si vineri tin post negru asa ca nu sunt tentata sa mananc nimic.
Va pup

, Corina
Laurass spune:
Revin dupa un weekend plin de abateri ca am fost la botez si ca urmare nici nu am raportat.
Meniul de ieri:
D: o para + 2 biscuiti Wasa cu dulceata fara zahar
P: o bucatica de piept de pui afumat + salata verde cu ton + telemea
S: o para + un mar + 3 alune + o portocala
Meniul de azi:
D: o para + 2 biscuiti Wasa cu dulceata fara zahar
P: zacusca + piept de pui cu legume + telemea
S: nu stiu inca, poate fructe iar (mi se pare ca mananc mult la pranz, fara fructe nu pot)
Ja, eu imi cumpar dulceata de la La Fourmi si este cu fructoza, e destul de scumpa (Lei 80.000) dar e buna, are fructe in ea. Firma se numeste EGER, e nemteasca. De obicei aceste produse se gasesc la raioanele de produse dietetice.
Pupici,
Laura