Montignac: ce am mancat azi? (65)
Raspunsuri - Pagina 14
andanii spune:
corina sardina cu paine nu e voie, painea este cu ig mai mare decat 35 si nu e voie sa fie combinata cu grasimi ... asa stiu eu
ja- lactatele dimineata sunt cele degresate care le combini cu paine integrala, in rest la mese lipidice poti manca sigur branza telemea care e grasa, si smantana si lapte normal
- dulceata admisa eu de ex iau de la magazin metro, selgros, billa
- nu prea sunt admise bomboanele solano, mai bine cand ai chef de dulce papa cioco 70% sau smochine caise uscate, si daca mananci o bombonica din aia odata la saptamana nu cred ca o sa fie asa de mare abaterea

- wassa este o paine uscata facuta din faina integrala sau faina de secara , se papa cu gem dietetic si branzeturi degresate sau cu legume ... poti papa painica cu rosii de exemplu
ANDANII 

Laurass spune:
Ja, scuze am vazut abia dupa ce am scris ca esti din provincie. Gem fara zahar ai putea sa gasesti in mod normal la supermarket, Metro sau la magazine cu produse naturiste.
Wasa este intr-adevar firma care produce biscuitii integrali respectivi si tot la astfel de magazine le-ai putea gasi.
Success
Laura T spune:
Sa scriu si eu, desi nu reusesc deloc sa tin faza 1 pana la sfarsitul zilei, mereu o dau in bara!
D - 2 kiwi si un mar, toate mici; mai apoi, magiun fara zahar cu covrigi integrali facuti de mine;
P - zacusca (si aici iar am avut o abatere, caci am mancat cu un colt de graham), omleta cu cascaval, salam, ceapa verde (facuta in tigaia Tefal fara ulei deloc), boabe de mazare verde garnitura;
G - o para;
C - ciorba de legume, ardei umplut cu carne de vita (fara orez).
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
corina costea spune:
Andanii , multuumesc ca ma corectezi ca o sa mai treaca ceva timp pana voi sti sa mananc corect.
M-am gandit eu ca nu prea este Monty dar cum eu tim si post incerc sa gresesc cat mai putin. Si era era si dezlegare la peste asa ca am papat oricum numai un pestisor ca nu prea mi-a placut ca avea ulei cam mult.
Va pupic,

Corina
ralu spune:
Buna ziua fetelor!!!
Am facut modificari in tabel!!!
Sper ca am pus pe toata lumea!!
Ja-pe tine inca nu te-am trecut, pentru ca am facut tabelul cu rezultatele pana pe 19 noiembrie, iar tu ai inceput pe 21.11.2005!!! Sambata asta te trec si pe tine!
Te rog sa-mi spui greutatea tinta. Din cate am dedus eu ar fi 55 kg?
Daca am uitat pe cineva sa-mi spuneti!!!!
Si eu sunt in plina cura. Andanii-tu m-ai ambitionat. Sambata asta aveam 85.9, iar azi de dimineata aveam 84.100. Astept si eu sa ajung la greutatea din tabel si apoi sa ajung sub 80. Vara trecuta reusisem, dar..... dulciurile![]()
Meniul meu de azi!
Dim: Cereale din ovaz cu 2 iaurturi 0 % +o cafea +lapte 0%
Pranz: peste alb la cuptor cu ciuperci si cascaval si un sos de rosii
Seara o omleta cu o salata de rosii si usturoi!!
Intre, probabil ca fructe!!!
Va pup!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei si a Mariei
andanii spune:
laura T mazare cu cascaval si ompleta si salam ???? eu stiam ca doar mazarea uscata avem voie sa o combinam cu grasimi, mazarea proaspata verde si din conserva stiu ca nu e voie combinata cu lipide

laurass ar trebui sa nu mai combini alune cu fructe, alunele poti sa le papi independent sau dupa o masa lipidica si fructele neaparat separat pe stomacul gol daca se poate
ANDANII 

andanii spune:
ralu ma bucur ca te-am ambitionat
felicitari 
cum spuneam de aceea suntem aici sa ne ajutam cu sfaturi, sa ne ambitionam una pe alta, sa ne corectam atunci cand gresim si sa ne bucuram impreuna de rezultate, deci haideti fetelor ca impreuna vom fi toate 
va pup pe toate
ANDANII 

corina costea spune:
Fetelor
ajutati-ma cu ceva idei de papa,care sa fie si Monty si de post.
Andanii tu fiind din Timisoara poate imi spui si mie unde as putea gasii produse care sa fie Monty ca eu pe ce m-am uitat cam toate sunt pe langa.Poate imi spui si ce dulciuri as gasii. Sper ca nu abuzez de bunavointa ta.
Va 

Corina
Laurass spune:
Andanii,
Multumesc, stiu ca am dat-o in bara cu alunele, dar nu am putut sa rezist ca manca o colega la mine in birou si am luat si eu 3 alune de la ea, asta dupa ce mancasem de vreo juma' de ora o para si un mar. Portocala am mancat-o mult mai tarziu pe la ora 2300.
Pe de alta parte ce-i drept, m-am gandit ca nu e prea rau avand in vedere ca in cartea noua a lui Monti, cand vorbeste de "un pranz la botu' calului" spune ca ai putea manca niste fructe si cateva alune sau migdale. Poate totusi nu am retinut foarte bine.
Oricum multumesc Andanii pentru ca mi-ai atras atentia si tocmai de aceea m-am inscris aici ca sa ma trageti de urechi cand gresesc.
Pupici,
Laurass spune:
Andanii, sa ne tii la curent cu rezultatele analizelor!
Apropo de asta, maine dimineata am sa-mi fac testul de sarcina, pentru ca mi-a intarziat doua saptamani. Sa fie asta cauza poftelor mele cam din ultima saptamana? Oricum nu as crede, dupa calculele mele!
Ideea e ca daca testul e negativ, inseamna ca am din nou dereglari hormonale (am renuntat la anticonceptionale-tratament acum cateva luni)si va trebui sa-mi fac ceva analize.
Drept sa va spun nici eu nu stiu cum vreau sa iasa testul. Daca e pozitiv nu ma supar.
Mesajul asta e cam off-topic oricum.
Pupici si bafta la toate!