Montignac: ce am mancat azi? (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
Vin si eu la raport cu o zi de intaziere dar pentru ca ieri am lipsit de pe net cu desavarsire e scuzabil
Deci am 85 spre 86. Treceti-ma cu 86 ca sa fiu sigura. Putin dar eu zic mersi si de atat. Merg mai departe.
Azi: cereale, lapte 0.1, cafea
varza a la cluj
iaurt
Va pup si mult succes!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

bai fetelor, l-am trisat pe monti cu 2 stixuri, ieri. am fost la un tirg de craciun, si erau unii "enervanti" care vindeau amestecuri de condimente. inainte sa cumperi puteai sa gusti. initial am vrut sa bag stixul in castron cit sa iau amestecul ala de condimente cu maio, dar mi s-a dus si stixu' pe git. avind in vedere ca sint doar 2 poate nici nu au ajuns in stomac.
aha, andanii...mersic de raspuns ! le pot gasi pe toate, in afara de radacina de patrunjel. super !

tot inainte cu multe inapoi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anda, nu stiu daca are zahar si chiar daca are prefer sa nu stiu. hehehe, glumesc, nu stiu, sincer, daca are zahar, dar imi palce prea mult...de unde stii ca are zahar si cea care nu e dulce? am sa intreb bucatarul data viitoare. adica vineri, ca vinerea e ziua de iesit.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

philip - stiu pen' ca am fost intr-un mall acum vreo sapt si mi-am adus aminte de tine si "mincarea ta chinezeasca" insa inainte sa iau am intrebat bucatarii de acolo. si mie mi s-a parut ciudat cind ziceau chinezii cu zimbetul pe buze (ca stii, ca toti rid cam aiurea in tirg) ca totul e gatit cu zahar, inclusiv mincarurile care nu sint dulci. si asa pina la urma am gasit doar unu cu specific japonez care iti facea mincarea fix pe loc - asa ca i-am spus aluia "stop joc" la sosuri si alte balarii. nu stiu daca e ok sosul de soia in schimb. eu am pus, poate atunci era monti cu spatele
andanii , de ce ziceai tu mai jos ca ai redus cantitatile de la o masa. nu zicea nea monti ca putem sa mincam "pina nu mai putem". o conta daca le reduci ? ca daca da, parca mi-as da si eu peste minute spre sfirsitul mesei.

numai de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Imi e din ce in ce mai greu sa tin diete, dar eu tot incerc in fiecare dimineata...dar seara o cam dau in bara...De raportat nu am ce raporta, ca am mai mult ca in tabel !!
Anda Panda, in ciorba de legume pun: ceapa, praz, varza, fasole verde, mazare verde, brocoli, conopida, dovlecel, iar morcovul si pastarnacul le pun intregi si le scot. O acresc cu bors si adaug marar si leustean.
Andanii, cum ti-au iesit analizele? Sper ca bine...
Meniul meu de azi:
D - 2 kiwi si un mar mic; dupa 1/2 ora: 2 covrigi integrali cu magiun fara zahar (neindulcit deloc) si 200ml lapte 0%;
P - piure de linte (am vrut sa fac mancare, dar s-a fiert prea rau) cu 2 chiftelutze de vita (facute pe Tefal, fara ulei) si 2 ardei copti;
G - o para mare si verde;
C - ciorba de legume si ardei umplut.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Salutare,

Am sa va scriu ce am mancat ieri '
MD.-un corn de secara +ceai
Gustare -2mere
Pranz-salata mexicana ramasa de sambata
Cina- Conopida cu snitel de soia

La raport mentionez ca dupa prima saptamana-1 kg.

Va pup, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Buna fetelor
Va dau tarcoale de ceva timp..si in sfarsit de azi m-am hotarat
Raportez:
9:un mar
14: jum de grajam(din cauza de bb nu am avut timp de altceva)
15:30 ghiveci la cuptor cu porc gratar+salata varza rosie si la sfarsi ceva iaurt3.5%
17:varza calita(probabil)
22 fructe
ROG FETELE CU EXPERIENTA SA IMI DEA SI MIE CATEVA SFATURI

Am 1.68..62kg.si as vrea sa mai scap de vreo 7 macar..ramase din sarcina si majoritatea pe talie
Multumesc..si daca ma primiti dau navala cu ceva intrebari gata pregatite

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

Meniul de azi:
ora 9: o cafea
ora 12: supa de rosii si salata de ton
ora 19: paste integrale cu rosii si ceapa verde

Un inceput de saptamana cu multe reusite!

Mergi la inceput

bine ai venit, JA ! incearca-ne cu intrebarile.
lauraT, nu stiam ca e ok daca le pun si le scot dupa aia (morcov si pastirnac). nu e rau, asa.
ieri am mincat - faza I
d: biscuiti(care sint ok), cafea
p: carne simpla, fara nimic / gratar
s: super salata de verzituri cu pui si maio

andanii, scuze, nu am fost pe faza. ziceai ceva de tiroida. esti ok ? zic asta, pentru ca si sotul a avut probleme cu tiroida, in sensul ca nu functiona deloc. asa mi-am explicat dupa ani si ani de ce nu ramineam insarcinata. acum sotul e ok, prislea de numai 2 luni si jumatate doarme linistit in camera lui, iar el o sa ia pastilute toata viata lui, ca mosii. Sanatate multa !!!!

tot inainteeee !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

azi am papat
md: lapte 0% cu cereale
am gresit cu un colacel cu branza
p: salata verde si sunca de curcan (asta imi iau la servciu)
c: probabil ciuperci cu smantana

anda, am inteles, asta e, nu stiu daca ma pot abtine, eu asa ma rasfat la sfarsit de saptamana...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput