Cel mai frumos oras din Romania...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Iasi....minunat.
Copou...primavara,prima dragoste adolescentina...Gradina botanica...tanarul cu bucle frumoase ,care-mi cere mana mai apoi in fata la Manastirea Golia..frumos oras,frumoase amintiri..

Joanna

Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.

Parintele Arsenie Boca

''In our days it is impossible to be a half-hearted Christian: either you are fully there, or not at all''
hieromonk Seraphim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sunt bucurestean. Am trait momente unice in acest oras. Dar, daca ar fi dupa mine, as vrea sa traiesc in Cluj. Il cunosc aproape la fel si, de cate ori merg acolo, ma tot minunez cat de diferit poate fi de Bucuresti. Mi-ar lua pagini intregi sa va spun. Iar ceea ce m-a cucerit definitiv este lumea. Cu totul altfel. Mai pe gustul meu.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Sa spun ca Iasul... as fi subiectiva. Mie imi place de mor, pentru ca aici m-am nascut si am crescut, aici am facut totul. Si poate sunt asa de obisnuita cu frumuseatea lui incat n-o mai vad. Si stiti ce-mi place mie f mult? Sa ma plimb vara dinspre Tudor spre Podu Ros pe malul Bahluiului, cand in gradinile facultatilor tehnice creste iarba de jumatate de metru. E asa frumos!
Dar imi place foarte mult Clujul. As trai acolo. Si Oradea, desi acum e plin de gropi saracul!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Din nefericire nu am apucat sa vizitez multe din orasele tarii. Nu am fost niciodata in :Ias, Oradea, Piatra Neamt, Cluj si altele multe.Insa orasul sufletului meu este SIGHISOARA pentru ca eu si sotul meu l-am vizitat dupa nunta si ne-am indragostit de el la prima vedere apoi mai tarziu am lasat totul aici in Bucuresti si ne-am dus sa locuim in orasul iubit. Aici s-a nascut Liviu, ardeleanul nostru minunat, insa din pacate a trebuit sa revenim in Bucuresti.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Nu stiu daca Iasi e cel mai frumos oras din Romania (eu spun ca este, insa e probabil sa fiu subiectiva pentru ca in Iasi traiesc), dar e orasul in care ma simt cel mai bine. Linistit, curat, romantic, incarcat de istorie.

PS: Si eu lucrez in Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by adda

Nu stiu daca Iasi e cel mai frumos oras din Romania (eu spun ca este, insa e probabil sa fiu subiectiva pentru ca in Iasi traiesc), dar e orasul in care ma simt cel mai bine. Linistit, curat, romantic, incarcat de istorie.

PS: Si eu lucrez in Copou

Sincer te invidiez ! si pe Ramonika ! Sa lucrezi in Copou, ce vis frumos !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

Eu ador Bucurestiul! Nu pot sta prea multe zile departe de el. Chiar si dupa un concediu placut in alte parti, cand ma intorc in Bucuresti mi se umple sufletul, imi vine sa ingenunchez si sa-i sarut asfaltul prafuit. Este orasul sufletului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Clujul e un oras cu oameni foarte primitori.De cand am venit prima data la Cluj ,cand avem 5 ani, mi-am dorit sa locuiesc aici.Visul meu s-a implinit !

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Clujul este si va ramane orasul sufletului meu.A fost orasul studentiei mele, orasul celor mai frumosi ani.Si mie mie se pare ca seamana cu orasele vestice, dar chiar din cauza asta imi place si mai mult. Localnicii sunt prietenosi si, in general, civilizati.Daca ramaneam in tara, sigur acolo m-as fi stabilit.
Pe locul doi in topul meu ar fi Brasovul. De fiecare data cand l-am vizitat m-a cucerit iar cu cate ceva.
Pe locul trei as pune Constanta, pt ca are marea alaturi.
Chiar daca eu sunt din Maramu`, nu pun orasele de acolo, oricat de frumoasa ar fi regiunea in sine.In Maramures imi plac mai mult muntii si satele cu traditiile lor. Sighetul (locul nasterii si copilariei mele) imi e drag pt ca acolo imi sunt radacinile, dar nu pot sa-l pun pe pozitiile fruntase in top din motive realiste.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Orase speciale IASI (l-am descoperit tarziu spre rusinea mea) cu miros de poale-n brau si iz proaspat de tipar, BRASOV-ul iarna e o minune, CONSTANTA spectaculos. DAR cel mai frumos si iubit oras din Romania "Bucuresti, Bucuresti fratele meu eeeeeeeeeeeeeeesti!"

Mergi la inceput