Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 7
ingerash spune:
eu sunt pentru TIMISOARAaici m-am nascut, aici traiesc si sper sa nu fiu nevoita sa ma mut vreodata de aici, dar as vrea sa vizitez mai ales Iasi-ul, Brasovul si Sighisoara
Nu īnceta niciodata sa zāmbesti, nici chiar atunci cānd esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate īndragosti de zāmbetul tau! Gabriel Garcia Marquez
alinamoro spune:
Mie imi place Aradul cu faleza Muresului!
![]()
Mai imi place Oradea si Sibiu.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
oana cretu spune:
Moamaaaa, ce m-ati facut sa plang. Cata frumusete se vede prin cuvintele voastre. Chiar daca am visat sa vad Iasiul, Clujul, Sibiul etc si nu am apucat, ca am plecat, le-am vazut prin ceea ce ati povestit voi aici. Cand eram in tara spuneam ca toate orasele sunt mai frumoase ca Bucurestiul, pentru ca oriunde mergeam era curat, parca nu era atata agitatie (si normal, nu toate erau capitala:D). Acum, fiind plecata de 5 ani si niciodata nu am revenit, mi se pare Bucurestiul cel mai frumos. Cum bine au spus fetele, oras de suflet, pentru ca acolo m-am nascut, am copilarit. Acolo am amintiri frumoase, dar si in alte orase, ca Timisoara, Targoviste, Slatina, Craiova, Pucioasa, Gheorgheni, Moldova cu manastirile ei, Ploiestiul, Humulestiul lui Creanga, statiuni de munte si de mare etc. Si sincer va zic, toate sunt frumoase in felul lor, prin constructii, oameni diferite(i). Romania e o tara frumoasa, si asta cred ca o poate spune orice strain care a vizitat-o. Mirela, ai facut un subiect superb, la care vom avea mereu ce citi.
off-topic: Motanik, cunosc Pucioasa foarte bine, intr-adevar este cum il descri tu, un orasel mic, calm si frumos, bunici din partea mamei sunt din zona.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI
qsar spune:
Dupa mine, un singur defect are Bucurestiul - n-are munti, batar niste dealuri impadurite, ceva... in rest il iubesc din toata inima, asa cum e el; prafos, viu, imputit, boem, aglomerat, zgomotos, cu stradutele inghesuite din centru vechi, cu ditamai casoaia poporului, cu fantanile arteziene, cu mahalalele inghitite incet-incet, unde mai gasesti casute cu galerie de vita, ascunse timid la umbra unei cladiri de birouri, moderna, toata numai otel si sticla, cu parcurile, cu portile de fier de la Palatul Regal, cu covrigi mancati pe strada, cu biserici faimoase si cu bisericute de taina ramase ca niste insulite intre blocuri, cu cafenelele, cu pasajele, cu babute cochete, cu pustimea obraznica, cu domni de moda veche, cu "stramutatii" de la tara din vremea industrializarii...
Votul meu pentru Bucuresti; desi n-are munti... macar niste delusoare :))
Q
desprecopii spune:
dragi mei, subiectul cu cel mai frumos oras al Romaniei a starnit asa de multe emotii si patimi incat am hotarat sa facem un clasament si un concurs.
Deci - argumentati intr-un eseu care este cel mai frumos oras al Romaniei - si noi vom:
1. publica aceste eseuri oficial pe desprecopii.com
2. cel mai frumos eseu - primeste un premiu de la noi!! Atentie premiul poate fi destul de frumusel!
voi reveni cu detalii ...
va pup 
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
adrienne12 spune:
Fetelor, dupa clasamentul Ramonikai inteleg ca cei mai multi emigranti sint din Iasi, apoi din bucuresti, apoi din Ardeal :-)))) Dovada, aici la firma asta unde lucrez eu, in mijlocul naturii, linga un oras mic, sintem 2 bucuresteni (Ploiesteni de fapt dar Bucuresteni prin adoptie) si 1 din iasi, pierduti printre 200 de indieni, asiatici, americani, francezi, sud-americani, japonezi, rusi, sirbi, you name it... Colega mea e o dulce cind vorbeste engleza cu accent moldovenesc :-)Glumesc... Am descoperit iasul in copilarie (in tabere de pionieri) apoi in facultate. Ah, in liceu dirigintele meu facuse facultatea (matematica) in Iasi si tinea cu Poli Iasi. Fiecare promotie de elevi trebuia sa faca o excursie la Iasi! Desi imi place Iasul si e exact asa cum spuneti voi, are un aer prea melancolic pt. gustul meu... e prea domol... mie imi plac orasele vibrind de viata, unde daca am chef sa ies la o terasa la ora 2am pot si unde circula metroul toata noaptea...Bucovina e superba dar si Maramuresul... cimitirul vesel e mortal... valea Izei (ca sa nu mai vorbim de palinca lor). De fapt tot Ardealul e superb... cite amintiri mi-ati trezit.. si Delta e superba dar nu mai stiu daca mai e Delta adolescentei mele (am fost acolo in tabara cind aveam 16 ani).Acum off-topic ce se mai aude dragelor cu Dracula parc? Il fac linga Bucuresti cum au zis? L-au inceput macar?