Cel mai frumos oras din Romania...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

SIBIU

http://www.sibiu.ro/ro/centru.htm

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Piatra Neamtz!!!
Timisoara
Sibiu
Cāmpina - orasul meu de bastina, unde merita sa-ti faci vacantele!! Pentru relaxare, nu pentru dixtractzie

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

IRA, ma bucur tare mult ca ai mentionat suceava..desi de acolo sunt, orasul meu de suflet ramane CAMPULUNG MOLDOVENESC, orasul in care am crescut pana la 6 ani si in care mi-am petrecut apoi toate vacantele..desi acum e cam in paragina, dealurile de care e inconjurat, oamnenii de acolo, felul in care soarele rasare si apune dupa munti, raul moldova, o sa-mi ramana mereu in suflet.. e orasul in care am fost cea mai fericita, lipsita de griji si iubita de 2 bunici absolut minunati si unici!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Orasul in care m-am nascut si traiesc IASI, dar si Brasovul pe care il vizitez aproape in fiecare luna si de care ma indragostesc de fiecare data..Pta Sfatului, Biserica Neagra,Poiana Brasov,parcul de sub Tampa...sunt cateva din obiectivele preferate.

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu fac clasamentul
Locul I (detasat) IASI - cu 15 voturi pana acuma.
Locul II BUCURESTI - cu 7 voturi
Locul III - la egalitate CLUJ (4 voturi), SIBIU (4 voturi), BRASOV (4 voturi).

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qicoletta spune:

Pentru cei care apreciaza Iasul....se vede ca nu ati fost prin Piatra Neamt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si pe mine m-ati convins...spre rusinea mea, nu am vazut Moldova mai departe de Focsani dar am sa o fac atunci cand ma intoc in tara..

Despre orase...din cate am vazut eu(si nu ma pot lauda cu prea multe), mi-a placut Oradea, mi-a placut Galatiul ca are faleza si e minunat sa te plimbi pe acolo, mi-a placut si Focsaniul ca e curat si fain...Targoviste pt vechea curte domneasca unde e asa liniste si pace..si oraselul meu de acasa din .ro pe care il iubesc, mic, curat, dar mai ales pt ca acolo sunt cei dragi sufletului meu...Pucioasa

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by qicoletta

Pentru cei care apreciaza Iasul....se vede ca nu ati fost prin Piatra Neamt.

ba io am fost in Piatra si nu m-a dat pe spate tot Iasul conduce

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Un vot si de la mine pentru Iasi! E un oras superb, linistit, curat, "plin" de istorie. Acolo m-am nascut, am copilarit, acolo am invatzat, acolo am prietenii mei de suflet. Cunosc stradutele Iasului ca pe propriile buzunare si cand o sa vin in Ro ma ofer ca ghid pt cine doreste sa viziteze "orasul celor sapte coline".

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Un orasel superb SINAIA.

O particica din Romania,
www.etrip.ro/" target="_blank"> Calatorie virtuala

Mergi la inceput