Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta spune:
Orasul de suflet este SIBIUL, dar imi plac foarte mult BRASOVUL, TIMISOARA SI CLUJUL!
Crinuta si
Rayan
ellaalba spune:
Apai dragilor
cini n-o vazut Iesul...dijiaba o vietui pan'acu!
Sa ma crediti pi cuvant! Io am vazut cati ceva la viata me'! Da' ca Iesul n-am vazut pan'acu!
Viniti la Iesi si va promit io ca nu-l uitati!
Mirela m-ai uns la suflet!
Off the topic - or not??
O problema avem la Iasi si se pare ca nimeni nu vrea aceasta problema rezolvata: aeroportul. Eu calatoresc destul de mult si lipsa unui aeroport cu adevarat international trage Iasul inapoi.
So,
Un VOT MARE pentru Iasi
danangie spune:
IASI, IASI, IASI
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
gabirus spune:
Timisoara. Este la fel de cosmopolit ca si Bucurestiul, este dinamic, este pretentios si prietenos in acelasi timp. Si are o viata de noapte excelenta
Printr-o simpla vizita este greu sa ii prinzi pulsul, insa traind aici, nu ai mai putea trai in alt oras din tara asta fara sa regreti Timisoara.
POZE
dreams2party spune:
Timisoara, Timisoara, Timisoara, Timisoara
Mereu ceva nou, mereu in crestere, mereu surprinzatoare.
Allway in love with Timisoara!!!
Anca
codruta_grg spune:
Pentru mine cel mai frumos oras este Cluj-Napoca. M-am plictisit de el, dar cand sunt undeva, departe de el, imi doresc cu nerabdare sa ajung inapoi ACASA.
Un alt oras superb este Vatra Dornei unde, iarna, cand e plin de zapada e ceva de vis pentru mine (si vara este frumos la Dorna)
Mai ales cand sunt alaturi de familie.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
bAly spune:
Iaaaasssssiiiiii
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
http://community.webshots.com/user/zarzarele
acinorev spune:
as fi vrut sa scriu mai mult despre frumusetea orasului meu dar sunt obosita si fara inspiratie si ca sa povestesti despre iasi in momente dintr-astea e un sacrilegiu.
tineti cont de votul meu: IASI