Cel mai frumos oras din Romania...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreams2party spune:

Timisoara
Timisoara
Timisoara
Timisoara
Timisoara
Timisoara
Timisoara
Timisoara
Timisoara
Timisoara
Timisoara
Allways in love with you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

CONSTANTA

Pentru mine e orasul meu de suflet,dragostea mea dintai...locul unde m-am nascut,unde indragostit prima data,locul unde sunt toti cei dragi ai mei,chiar si cei plecati pentru totdeauna....locul drag unde s-a nascut primul meu copil...locul unde in scoici asculti marea...locul unde se intorc cei plecati pe marile si oceanele lumii...orasul unde Ovidiu a suferit si a iubit...locul in care si-au dat intalnire atatea culturi si neamuri traind in armonie si bunavecinatate,un turn al Babiloniei care inca nu s-a prabusit.Acolo e sufletul si inima mea,la mal de Mare Neagra.Scriu si vad cu ochii mintii plaja,valurile ce se destrama pe nisipul alb si zarea...acea departare pe care am privit-o cu ochii adolescentei,in "vremea razvratitilor rebeli",asteptand ,cu pupilele dilatate si ochii lacrimand de concentrare,sa vad prima raza de soare ce rasare din mare.

Acum traiesc in Timisoara....oras frumos si curat,cu istoria lui...cu oameni deosebiti...Admir acest oras,Timisoara,pentru ca m-a primit si m-a adoptat.Inca nu il cunosc bine,dar sper sa ajung,cu timpul,sa-l iubesc si sa-l pretuiesc asa cum pretuiesc orasul sufletului meu.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

TIMISOARA!!!

Chiar daca m-am mutat aici doar de 5 ani pot spune ca este un oras superb,cu oameni minunati.
De asemenea i-mi place Tg Mures,Sighisoara.

Roxi si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

IASI

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

CLUJ, CLUJ SI IAR CLUJ!!!!!!!!!!!!!!!
Ai dreptate Codruta!
Este un oras unic, orasul copilariei mele si visez tot anul sa ma intorc la el. Are caracteristici si locuri unice.
Pe locul doi: Sighisoara.
pe locul trei: Targoviste, unde locuiesc acum, cine nu a fost niciodata nu are de unde sa stie si il asteptam pe aici. M-am indragostit de el la prima vedere! Oricum eu sunt sigura ca valoarea unui oras este data de valentele emotionale personale!
Apropo, UNDE SUNTETI TIRGOVISTENI (-ence)??? Cind ne intilnim si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nimic nu se compara cu colinele dulci IASI-ului....

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzi spune:

Pentru mine cel mai frumos a fost, este si va fi TIMISOARA,
dar tot oraselul meu este mai aproape de inima: CAREI
http://carei.tk/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiM spune:

TIMISOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Esi sunt doar de 8 ani in Timisoara, il consider cel mai frumos oras din Romania.

Numai bine,
Alexa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63028" target="_blank">Continuare..

Mergi la inceput