Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 13
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by olim
CLUJ NAPOCA.Pentru mine este cel mai frumos oras din lume.
Este orasul unde am invatat sa traiesc, este orasul unde m-am indragostit, este orasul unde, este orasul unde am plans, este orasul
.
no uite, la motivul asta am uitat sa ma gandesc cand am zis de Cluj.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
alipiticot spune:
Iasi
Eseul poate maine!
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
columbiana spune:
moama ce de iesence:))) ; frumos orasul, dar votez cu Piatra Neamt; cel mai drag ramane el, orasul meu drag,, orasul trandafirilor, frumos, civilizat, curat, TARGU MURES
pet.cost2005 spune:
Pt. mine cel mai frumos oras este SIBIU. Si ar mai fi doua care au un loc deosebit in sufletul meu, dar le cunosc mai putin, ALBA IULIA si PIATRA NEAMT.
angy11 spune:
Ti-am citit mesajul,dar nu an avut timp si stare sa-ti raspund,eram de parere ca in urma unei propuneri anterioare nu ne votam orasul,am luat-o de buna,dar am constat ca nu-i asa. Dar chiar nu vad de ce ti-as da explicatii,se vede ca nu ai fost aici,si occidentul nu il percepi asa cum ar trebui.
Daca stiu ce e cu Europa?Da stiu de la 2 ani,adica din 1970,an de an,tu il sti?
Inteleg inversunarea ta,dar nu vreau sa intru in polemici,puteti vota cu moldova cat vreti,va inteleg,sunteti si multi,banatenii is mai putini,asta e de cand istoria Romaniei,dar oricum nu-mi bat capul,aveam de gand sa raspund politicos,dar nu meriti,am vazut ca te-ai luat si de altii din alte orase. daca e asa frumos de ce ai plecat?Eu inca sunt aici,si-mi sustin orasul.
RA spune:
Dragii mei,ma simt coplesita!...Coplesita sa vad atatia admiratori ai primei si marii mele iubiri:IASIUL.
Si sa va spun ceva,cand ti se cere sa raspunzi cu sufletul,nu poti fi in nici un caz obiectiv!!!Asa ca,iubitele mele banatence,va rog sa nu fiti suparate
!
Mai bine,veniti sa va plimbati pasii prin minunatul covor al toamnei,sa va clatiti privirile in explozia de culori a padurii,sa va umpleti narile de mirosul parguit al viilor...

, este orasul unde am plans, este orasul
.

&andreea