Cel mai frumos oras din Romania...
Raspunsuri - Pagina 12
yank spune:
M-am nascut in Bucuresti dar nu consider ca e cel mai frumos oras,ba din contra nu revin deloc cu placere in el.Ca toate metropolele lumii sufera de aceleasi neajunsuri,trafic infernal,mizerie si plin de vinituri care nici nu stiu bine unde e ceasul de la Universitate dar ei sint "mitici" deja.II cocoshaza importanta si o si arata,vb de sus,aroganti si impertinenti.Nu ma mai identific cu Bucurestiul si am ales ca atunci cind vin in Romania sa imi petrec timpul in Banat.Cel mai frumos oras...hmmm...Timisoara,Sighisoara si nu in ultimul rand Constanta.Si Iasul este frumos,dar mai frumos mi s-a parut Piatra Neamt.
copiloi spune:
quote:
Originally posted by olim
CLUJ NAPOCA.Pentru mine este cel mai frumos oras din lume.
Este orasul unde am invatat sa traiesc, este orasul unde m-am indragostit, este orasul unde, este orasul unde am plans, este orasul
.
Sa-nteleg ca tu numai in Cluj prestezi?

olim spune:
Si cum prima data iti ramane marcat in memorie, mai ales ca primul meu iubit este actualul meu sot, iar scoala am facut-o amandoi la Cluj, deci patul din caminul XII din Hasdeu a fost cuibusorul nostru de nebunii.
Sper sa fii inteles mai bine acum ce vroiam sa spun.![]()
denizel spune:
yank, o intrebare: ce-s alea vinituri?
Se vede ca e cuvant romanesc, da' nu-l pricep
. Aaa, da' accentu' unde cade? Ca sa-l stiu pronunta!![]()
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Lauraa spune:
Adevarul e ca m-ati facut si pe mine curioasa in leg. cu Iasi-ul, o sa merg si eu sa-l vizitez ca tot voiam sa-mi duc sotul sa vada Moldova.
Am uitat la prima postare,intr-adevat Sighisoara este un oras cu totul special,merita vizitat!
Mama de
Lara Celine
floarea_soarelui spune:
Clujul...si maine m-ash muta acolo...:)..dar tot visez ca macar la pensiutsa:))...sa imi mut familionul intre padure si paraiash...cum ar fi pe Campului...iar cand coboram dealul Feleacului...parca-mi cresc aripi mie...:)). Pacat ca suntem asa departe si ajungem asa de rar...in rest...respiram aeru de dunare inmiresmat cu dor de dulce grai ardelenesc:).
Deci...CLUJUL:).
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate:).
On topic: Iasul e superb:)
floarea soarelui
Ramonika spune:
LOCUL I - IASI = 29 VOTURI 
LOCUL II - BUCURESTI = 14 VOTURI 
LOCUL III - CLUJ = 13 VOTURI 
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor

, este orasul unde am plans, este orasul